рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Де купувати косметику в Барселоні

  1. Sephora
  2. Adonia
  3. Etnia
  4. MiiN Корейська косметика
  5. Amapola Biocosmetics
  6. Lush Cosmetics

Коли ви починаєте жити в новому місті, доводиться міняти звички і знаходити нові місця: перукарні, салони краси, косметичні магазини. Якщо це про Вас, Вам може стати в нагоді наш список таких місць. Вибір косметичних продуктів в Барселона досить великий, тут представлені, як і інтернаціональні бренди, так і місцеві марки. Про те, де купувати косметику в Барселоні ми розповімо в цій статті ShBarcelona .

Sephora

Коли ви починаєте жити в новому місті, доводиться міняти звички і знаходити нові місця: перукарні, салони краси, косметичні магазини

Photo via Pexels

магазини Sephora - одні з найбільших, які ви знайдете в Барселоні. Цей французький бренд, створений в 1969 році, став багатонаціональним, тепер магазини мережі можна знайти в самих різних країнах, включаючи Іспанію. Вони пропонують відмінну косметику високої якості найвідоміших марок, а також продукти власного бренду , Які зазвичай дуже хорошої якості і за доступними цінами. В магазинах завжди є консультанти, які готові допомогти вам знайти те, що ви шукаєте, або підібрати засіб індивідуально.

Адреса: Rambla de Catalunya, 121, і багато інших адрес.

Схожа стаття: Кращі магазини жіночого взуття в Барселоні

Adonia

цей косметичний бренд відрізняється від інших тим, що він продає продукти, які не містять нафти, нафтопродуктів, синтетичних барвників або парабенів. Відповідно до їх екологічним і природним підходом до косметики вони також гарантують, що жоден з продуктів не тестується на тваринах. Вони продають різноманітні продукти, такі як мило, лосьйони для тіла, отшелушивающие кошти, барвники для волосся, сонцезахисні креми, косметичні аксесуари і навіть деякі предмети для будинку, такі як миючі засоби і освіжувачі повітря. Вони працюють з такими брендами, як Acorelle, Lavera, Alepp, Leia, Alchemy, Logona і Anae.

Адреса: Carrer de Balmes, 70, Travessera de Gràcia, 157

Etnia

Photo via Pexels

цей іспанський бренд декоративної і уходовой косметики був створений в 2012 році. Багато з них продаються через Інтернет, але у них є один флагманський магазин в Мадриді. У Etnia немає офіційних магазинів в Барселоні, але їх продукти можна знайти в універмагах El Corte Inglès. Подібно продуктам, які продаються в Adonia, ті, які продаються компанією Etnia, що не тестуються на тваринах і не містять парабенів. У них навіть є лінія під назвою «Натур» з продуктами, виготовленими виключно з органічними екстрактами. Отже, який тип продуктів ви можете знайти в Etnia? Все, що вам потрібно для вашого повсякденного макіяжу, парфумерію , Зволожуючі засоби для кожної частини вашого тіла і багато іншого.

Адреса: Avinguda Diagonal, 471, Passeig Andreu Nin, 51 і C / Salvador Dalí, 15-1 (Cornellá de Lllobregat).

MiiN Корейська косметика

Корейський бренд косметики MiiN була створена лілін Ян, з Китаю. Вона закохалася в Іспанію, коли прочитала про країну в книзі тайванського автора і вирішила почати займатися косметикою в цій прекрасній європейській країні. У 2014 році Лилина відкрила свій перший магазин в Барселоні. Бізнес процвітав, а косметика Miin Korean Cosmetics розширювалася по всьому континенту. Бренд продає косметику і косметичні засоби і аксесуари для чоловіків і жінок, з цікавим дизайном, їх приємно купувати.

Адреса: Carrer de Pau Claris, 110

Схожа стаття: Масаж в районі Ель-Борн

Amapola Biocosmetics

Photo via Pexels

Ще одним косметичним брендом, який робить акцент на еко-сторону бізнесу, є Amapola Biocosmetics. Вони відмовляються використовувати хімікати при створенні своїх продуктів, використовуючи замість цього натуральні інгредієнти, ефірну олію і фрукти для створення якісної біологічної косметики. Вони не продають декоративну косметику, але вони пропонують безліч інших продуктів, таких як парфумерію, продукти для догляду за обличчям і тілом, продукти для дітей і немовлят, мило, продукти для ароматерапії і сонцезахисні окуляри.

Адреса: Carrer de la Bòria, 20

Lush Cosmetics

магазини Lush Cosmetics , Безумовно, найцікавіші з усіх магазинів, про які ми згадували в цьому списку. Кожен магазин являє собою світ квітів і чудових запахів. Бренд був заснований більше десяти років тому, в 1995 році, в Великобританії, і продає тільки вироби ручної роботи, які на 100% вегетаріанські, що не тестовані на тваринах. Вони пропонують різноманітні косметичні засоби для тіла, обличчя та волосся, а також продають деякі косметичні засоби. У них часто є продукти, випробувані клієнтами в магазині, кожен з яких дивиться і пахне настільки привабливо, що вам захочеться їх з'їсти. Якщо ви відвідаєте магазин Lush Cosmetics, не пропустіть нагоду вивчити їх фантастична пропозиція мила!

Адреса: Rambla de Catalunya, 52, торговий центр Arenas de Barcelona, торговий центр L'Illa Diagonal і торговий центр Maremagnum, і багато інших адрес.

Де Ви купуєте косметику в Барселоні?

Де купувати косметику в Барселоні

5 (100%) 1 vote [s] Google+

Де Ви купуєте косметику в Барселоні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com