рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Свіжі фруктові аромати для жінок. Фруктові аромати. Жіночі фруктові парфуми

  1. Жіночі фруктові парфуми
  2. Оцініть також:

Найсолодша група парфумерії, в основному тут присутні жіночі парфуми. Ноти фруктів займають ключове місце в композиції духів. Фруктові парфуми виходять абсолютно незбагненно чарівними, як і їхні щасливі володарки. фруктові аромати в парфумерії використовуються, щоб розбавити насичені аромати часткою легкості, свіжості і навіть "фруктові" ...

Іскристий і апетитний фруктовий коктейль з яблука, абрикоси, мандарина, бергамота, неролі, ананаса і папайї визначає характер звучання фруктового аромату - від свіжого і бадьорить до теплого, томного і яскравого. Фруктові аромати - насичені і злегка п'янкі ноти - основна складова аромату фруктових духів.

Жіночі фруктові парфуми

Найсолодша група парфумерії, в основному тут присутні жіночі парфуми

Dior Addict Shine (Діор Едикт Шайн). Це фруктово-квітковий аромат для яскравих і впевнених у собі жінок. Основними нотами Addict Shine є малина, гарденія і деревини кедра. Addict Shine створений для молодої дівчини, веселою і загадковою. Духи Dior Addict Shine це блиск і чарівність, парфум обов'язково підкреслять ваш індивідуальний стиль. Парфуми здатний задовольнити найвищі запити шанувальників елітної парфумерії. Сильне звучання цитрусових нот м'яко перетікає в вишукану малинову ноту серця.

Сильне звучання цитрусових нот м'яко перетікає в вишукану малинову ноту серця

DKNY Be Delicious. Соковите зелене яблуко - символ молодості, привабливості і спокуси. Але крім цього, яблуко також є символом Нью-Йорка.
Чудовий квітково-фруктовий букет парфуму "Бі Делішз" побудований навколо ноти апетитного яблука, обрамленого чуттєвими відтінками конвалії, туберози, магнолії і троянди. Динаміку і свіжість композиції надають ноти огірка і грейпфрута. Витончений шлейф аромату витканий з нюансів білої амбри і деревних нот.

Витончений шлейф аромату витканий з нюансів білої амбри і деревних нот

Lancome Tropiques - річний жіночий аромат від Lancome. Він перенесе вас в казковий тропічний рай, де цілий рік світить сонце, яскравий пісок пещу прохолодні хвилі моря, а в повітрі витає привабливий і романтичний аромат екзотичних квітів і фруктів. Яскрава і іскриста парфумерна композиція починається нотами кумквата, журавлини та малини. «Серце» складається з квітів манго, жасмину і чорної смородини, а «база» огортає ароматами ванілі, бобів тонка і сандалу.


«Серце» складається з квітів манго, жасмину і чорної смородини, а «база» огортає ароматами ванілі, бобів тонка і сандалу

Moschino Funny! - смачний і грайливий, що бадьорить і зухвалий, яскравий і збудливий почуття фруктово-квітковий аромат, створений парфюмерами з Givaudan. Духи Moschino орієнтовані на молодих жінок. Флакон класичної форми поміщений в грайливу коробочку блакитного кольору з розлітаються сердечками. Квітковий акорд «підфарбований» фруктовими акцентами, що створюють ауру шарму і жвавості, ніжності і безпосередності.

Шикарна композиція фруктових ароматів підійде жінкам і молодим дівчатам віддають перевагу фруктовим духам.

Підкресли свій характер різноманітністю фруктових ароматів - екзотичних фруктів, кавуна, дині, малини або кассис (зелень листя чорної смородини) - цими кокетливими, провокаційними і трохи хуліганськими фруктовими духами.

Все різноманіття ароматів прийнято ділити лише на чотири основні категорії: існують аромати квіткові, свіжі, орієнтальні і деревні. Втім, у кожній категорії є кілька підвидів, що дозволяють якомога точніше описати конкретний аромат.

альдегідні аромати

Легендарний Chanel №5 свого часу став першим представником категорії альдегідних ароматів і до сих пір залишається найкращим прикладом альдегідних духів.

Парфумерна композиція таких ароматів обов'язково включає альдегіди - хімічні сполуки, що забезпечують духам оригінальний квітковий запах з пудровим, а іноді і деревними акцентами.

Найвідоміші альдегідні аромати - Chanel №5, Estee Lauder White Linen, Elizabeth Taylor White Diamonds.

Найвідоміші альдегідні аромати - Chanel №5, Estee Lauder White Linen, Elizabeth Taylor White Diamonds

Акватичні ( «морські») аромати

Представники категорії акватичні ароматів підходять і для жінок, і для чоловіків - свіжі легкі аромати ідеальні для спекотної літньої погоди. Особливу свіжість і деяку пікантність таким ароматів часто додають зелені і цитрусові ноти. Найзнаменитіші представники категорії акватичні ароматів - Davidoff Cool Water, Calvin Klein Escape, L'Eau d'Issey, Ralph Lauren Polo Sport.

цитрусові аромати

Ноти лимона, свіжого гіркого апельсина, мандарина, бергамота роблять цитрусові аромати особливо свіжими і соковитими: представники сімейства цитрусових ароматів добре підходять для людей, які ведуть активний спосіб життя, і для теплої погоди. Цитрусові аромати для жінок дуже часто залучають цікавим поєднанням свіжих цитрусових і квіткових або фруктових нот, а в парфумерну композицію чоловічих ароматів, крім цитрусових акордів, частіше за все входять деревні або пряні ноти. Приклади цитрусових ароматів - Eau de Cartier, Azzaro Chrome, Fresh Sugar.

Приклади цитрусових ароматів - Eau de Cartier, Azzaro Chrome, Fresh Sugar

шипрові аромати

Шипрові - одна з найбільш незвичайних і цікавих категорій в парфумерії. Шипрові аромати - це своєрідне поєднання нот бергамота, дубового моху і лабданума, яке лягає в основу парфумерної композиції і чоловічих, і жіночих ароматів . Екзотична комбінація деревних і квіткових акордів з нотами моху може бути швидше жіночною, з фруктовими тонами, або ж чоловічий, з акцентами шкіри - проте шипровие аромати завжди дуже сухі і дійсно незвичайні. Найзнаменитіші шипровие аромати - легендарний Mitsouko від Guerlain, Christian Dior Miss Dior, Serge Lutens Chypre Rouge, Guerlain Sous le Vent, Cartier Baiser du Dragon.

квіткові аромати

Традиційна категорія парфумерії, квіткові аромати будуються на нотах жасмину, півонії, троянди, гарденії, дуберози - іноді в поєднанні з вишуканими пудровим акцентами. Найвідоміші представники категорії квіткових ароматів - Dior J "Adore, Kenzo Parfum d" Ete, духи від брендів Vera Wang і Marc Jacobs.

Найвідоміші представники категорії   квіткових ароматів   - Dior J Adore, Kenzo Parfum d Ete, духи від брендів Vera Wang і Marc Jacobs

фужерні аромати

Фужерні аромати - парфумерія суто чоловіча. Парфумерна композиція таких ароматів будується на поєднанні нот лаванди і дубового моху, часто з пряними акцентами нот розмарину, шавлії, анісу, герані, кмину.

{Putitem-image / Про культових духів / 141, 116, 143, 880}

Фужерні аромати досить різкі, з виразними трав'яними акордами, часто екзотичні. У число найбільш популярних представників категорії фужерних ароматів входять Kenneth Cole Black, Hugo Boss In Motion, Burberry Classic for Men, Guess Man.

фруктові аромати

Ще одна традиційна категорія парфумерії, жіночі фруктові аромати представляють собою поєднання нот червоних ягід і нецітрусових фруктів - найчастіше з акцентами квіткових і пряних нот. Орієнтальні акорди роблять фруктові аромати особливо привабливими і такими, що запам'ятовуються. Найвідоміші фруктові аромати на сьогоднішній день - «яблучна» серія духів Donna Karan Be Delicious, Guerlain Insolence, Givenchy Amarige , Allure Sensuelle.

Найвідоміші фруктові аромати на сьогоднішній день - «яблучна» серія духів   Donna Karan   Be Delicious, Guerlain Insolence,   Givenchy Amarige   , Allure Sensuelle

Зелені (ветиверова) аромати

Найчастіше так звані «зелені» аромати - або духи з виразною нотою ветівера - випускаються для чоловіків. Представники цієї категорії ароматів можуть бути свіжими, цитрусовими, або деревно-орієнтальними. Як би там не було, акорд ветівера робить такі духи дуже свіжими, яскравими, легкими - ідеальними для спекотної погоди. Характерні представники цього сімейства ароматів - Chanel №19, Carolina Herrera Herrera for Men Sensual Vetiver, CK Eternity for Men Summer, Escada Sentiment for Men, Emporio Armani He.

«Шкіряні» аромати

Характерно чоловічий, дуже глибокий акорд шкіри в поєднанні з теплими деревними і пряними акордами робить «шкіряні» аромати по-справжньому цікавими і незабутніми. Характерні представники сімейства «шкіряних» ароматів - Escada Magnetism for Men, Perry Ellis America for Men, Chanel Antaeus, Ralph Lauren Romance Silver.

Характерні представники сімейства «шкіряних» ароматів - Escada Magnetism for Men, Perry Ellis America for Men, Chanel Antaeus, Ralph Lauren Romance Silver

Орієнтальні ( «східні») аромати

Орієнтальні, або «східні» аромати - одна з найстаріших і найбільш популярних категорій в парфумерії, в неї входять аромати як для жінок, так і для чоловіків. Парфумерна композиція орієнтальних парфумів будується на теплих, пряних нотах амбри, мускусу, ванілі. Екзотичні, чуттєві і нескінченно спокусливі, орієнтальні аромати зазвичай інтенсивні і глибокі, що ідеально підходять для вечора і холодного осінньо-зимового сезону. Найзнаменитіші і стали практично культовими орієнтальні аромати - Guerlain Shalimar , Yves Saint Laurent Opium, Dior Addict, Giorgio Armani Sensi, Burberry Classic.

Соковиті, яскраві і освіжаючі фрукти - хто їх не любить? Літо і пізня весна - саме час, щоб ввести фрукти не тільки в свій раціон, але і в власну парфумерну колекцію. З появою сонця і приходом тепла багато відомих марок духів розширюють свої пропозиції, створюючи легкі енергійні фруктові аромати, або ж доповнюють відомі і вже полюбилися духи, туалетну воду нотами фруктів і цитрусових. Популярні версії ароматів, що поєднують запахи фруктів і квітів, деревні і фруктові компоненти, фрукти і прянощі. Розглянемо кращих представників серед цього фруктового розмаїття ароматів.

особливою любов'ю фруктові парфуми користуються серед молоді, підкреслюючи молодість, свежеcть і енергію юного віку. Однак і більш старшому поколінню можна підібрати хороший парфум з домінуванням фруктового аромату і різними домішками.

Наприклад, прянощі і деревні запахи надають особливу глибину, насиченість і чуттєвість фруктовим духам, роблячи їх прекрасним парфумом для зрілого віку.

Такі аромати дарують бадьорість, життєві сили і енергію, піднімають настрій і додають трохи грайливості в поведінку, що так актуально навесні і влітку. Які фруктові аромати вибрати, щоб не прогадати? Давайте подивимося!

Літня версія аромату від Lauren - кокетлива і чуттєва композиція Summer Romance з фруктово-квітковими мотивами. Маракуйя, гібіскус, амбра і мускус грають, переливаються одне в одного і діють опьяняюще, зливаючись в одне ціле.


Маракуйя, гібіскус, амбра і мускус грають, переливаються одне в одного і діють опьяняюще, зливаючись в одне ціле

Дивовижна фруктова композиція Tresor In Love від с квітковими нотами і пряним «післясмаком» була створена двома відомими парфюмерами D. Ropion і V. Nyberg. У центрі цієї композиції жасмин і турецька троянда. Починається він з свіжих фруктових нот нектарина, персика і груші, а завершується терпким ароматом кедра.


Починається він з свіжих фруктових нот нектарина, персика і груші, а завершується терпким ароматом кедра

Ще один воістину незвичайний аромат Moschino Toujours Glamour - чуттєвий і іскристий свіжістю молодої зелені і фруктів, серед яких особливо чітко простежуються ноти червоної смородини. В глибині цієї композиції можна відчути терпкість гіркого мигдалю, мускусу і чуттєвість гірської лілії.


В глибині цієї композиції можна відчути терпкість гіркого мигдалю, мускусу і чуттєвість гірської лілії

Розфарбувати літо яскравими фарбами і розбудити в собі жіночність допоможе спокусливий аромат Garden Party від CH. Починається він з соковитих освіжаючих нот грейпфрута, лимона і ананаса, повільно переходять в ніжні почуттєві відтінки жасмину, залишаючи за собою деревний слід кедра і сандала.


Починається він з соковитих освіжаючих нот грейпфрута, лимона і ананаса, повільно переходять в ніжні почуттєві відтінки жасмину, залишаючи за собою деревний слід кедра і сандала

Романтичний, трохи легковажний і при цьому зухвалий парфум створив. Flower Party - це дивовижне поєднання солодкої малини і лічі, освіжаючих цитрусових і елегантною троянди, яке завершується ніжним і глибоким ароматом ванілі.


Flower Party - це дивовижне поєднання солодкої малини і лічі, освіжаючих цитрусових і елегантною троянди, яке завершується ніжним і глибоким ароматом ванілі

Говорячи про солодких фруктових ароматах не можна не згадати парфум Le Paradis de Nina відомої марки. Ці духи - справжнісінький вишуканий французький десерт, в якому майстерно поєднуються ноти апельсина і мандарина, мигдалю і ванілі, супроводжувані тонкими деревними мотивами.


Ці духи - справжнісінький вишуканий французький десерт, в якому майстерно поєднуються ноти апельсина і мандарина, мигдалю і ванілі, супроводжувані тонкими деревними мотивами

Чоловічий парфум з фруктовими компонентами відрізняється терпкістю деревних і пряних нот. Цікавим і чуттєвим вибором для чоловіків буде Armani Code Sport від Giorgio Armani. В його основі мандарин, м'ята, лимон, приправлені гостротою імбиру і морозними нотками. Це п'янкий аромат ночі.


Це п'янкий аромат ночі

Дуже витончений і не менш суперечливий парфум створив Олівьер Пешо (Mont Blanc). Mont Blanc Legend - це поєднання класики і сучасності, елегантності і мінімалізму. У ньому ідеально сусідять екзотичні аромати ананаса, бергамоту і кубеби з яблуком, трояндою і відтінками сухофруктів, дубового моху і сандалу. Витончене виконання цього аромату дарує чоловічому образу ніжність, силу і особливий шарм.


Витончене виконання цього аромату дарує чоловічому образу ніжність, силу і особливий шарм

Фруктові аромати вражають своєю багатогранністю і дають величезний простір для творчості і уяви.

Оцініть також:

Дорогі відвідувачі сайту! Напишіть, чи сподобалася вам стаття. Напишіть також, які проблеми, пов'язані з доглядом за зовнішністю, підбором стилю або косметики вас хвилюють. На будь-який ваш питання ми обов'язково відповімо, для нас дуже важлива ваша думка.

Соковиті, яскраві і освіжаючі фрукти - хто їх не любить?
Які фруктові аромати вибрати, щоб не прогадати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com