рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловіча парфумерія в режимі "extra-sex"

  1. Чоловіча парфумерія в режимі "extra-sex"

Чоловіча парфумерія в режимі "extra-sex"

Аромат повинен вражати, порушувати, породжувати образи. Чоловіча сутність - аромат, що натякає на самця. Ніяких масок, тільки природні інстинкти без прикрас. Але що це - брутальний сексуальний мускус або джентльменська лаванда? Знавці стверджують, що саме анімалістичні ноти пахнуть сексом. Як дивно! .. Адже в квіткові запахи набагато легше закохатися, але більшість поціновувачів просто впиваються «тваринка».

Настоянка цивети, що складається з секрету кішки-цивети, яка виділяється з метою привернути партнера до спаровування - одна з найпопулярніших нот анималистической групи. Утримуючись навіть в малих дозах, цей інгредієнт творить чудеса. У книзі «Сутність і Алхімія» ( «Essence and Alchemy») парфюмер Менді Афтель описує цивета як компонент, який «пронизує всю суміш духів, надаючи кожному компоненту незвичайну глибину», створюючи той самий «індол».

Цивета зазвичай змішують з мускусом, концентрація якого в різних дозах визначає ступінь сексуальності. Синтетичний мускус називають «білим». За базу він використовується для збереження акордів шкіри у верхніх і середніх нотах. Це потужний фіксатор, яка не затьмарює інші інгредієнти композиції. Синтетичний мускус - біле полотно в мистецтві парфумерії. Він - сполучна ланка між нотами шкіри, квітів і сотнями інших запахів, які використовуються в сучасній парфумерії. У певному сенсі він як друга шкіра, на яку наносять відтінки-ноти. Відкиньте сором і емоції - солодкість любовний ласк або інстинкти похоті не розрізняються по відношенню до фізичного акту. Запах сексуальності на людському тілі проявляється в обох випадках.

Кастореум - інший трохи шокуючий компонент парфумерії. Це сальний секрет бобра, що володіє пекучим і гострим ароматом, який нагадує березовий дьоготь або креозот. Кастореум змішують з алкогольними інгредієнтами, щоб домогтися м'якого аромату з мускусно-квітковими відтінками.

Анімалістичні ноти допомагають зв'язати вашу шкіру і духи. Так, вони створюють фамільярність, але завдяки їй ту квітку, який міг рости в саду зовсім непомітно стає історією, запахом красивого чоловіка. Запах людської шкіри в інтимні моменти життя замкнений в підсвідомості, і індольні аромати вивільняють їх.

Один з найпопулярніших індольних ароматів - Muscs Koublai Khan від Serge Lutens . Хвилюючий неоднозначний унісекс-парфум, який не дозволить нікому залишитися байдужим. Дивовижний, навіть трохи відштовхуючий акорд анімалістики (цивета) з мускусом близький до шкіри. Накидається небезпечно, різко і без попередження. Теплий мед, шкіра ... рідкий секс!

Чуттєві, екстра-сексуальні аромати для чоловіків:

  • східний Amouage Gold pour Homme Amouage - дорогий, благородний шипр, глибокий і обволікаючий,
  • фужерний Noir Tom Ford притягує, спокушає сумішшю цивети, ірису і ветівера,
  • HOT Always від Bond No 9 розтікається теплою сумішшю пачулей, цивети, сандалу, шкіри і кориці,
  • Гарячий східний парфум Yatagan Caron кастореум з лікером, сухі, трохи гіркуваті трави, спеції, деревні ноти викликають асоціації з кінським запахом. Аромат багатошаровий і брутальний.
  • Потужний, породистий, самобутній, соковитий ... Les Nombres d'Or Cuir Mona di Orio несе в собі натуралістичну шкіру, густа тваринна теплота, кардамон, опопонакс. Чи не надихатися!

Ці та інші аромати чекають вас в нашому Інтернет-магазині елітної парфумерії Lenoma.


Кількість показів: 7738
Рейтинг: 3.11
Але що це - брутальний сексуальний мускус або джентльменська лаванда?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com