рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Азбука парфумерії: шкіра

  1. чоловічі
  2. жіночі
  3. унісекс

З запахом добротної виробленої шкіри, напевно, не зрівняється ніщо. І поза всяким сумнівом саме завдяки йому в голові виникнуть зовсім конкретні асоціації з розкішшю, вишуканістю, з чимось грунтовним і навіть десь фундаментальним. А може бути, все набагато простіше - наша генетична пам'ять раптом зіграє з нами жарт і розбудить в надрах підсвідомості спогади про далекі часи, коли наші давні предки жили полюванням, а головною розвагою для них були ритуальні танці біля вогнища. Але ми захопилися.

Отже, шкіра. У парфумерії ноти шкіри вбудовуються в ароматні піраміди досить часто. І в більшості випадків надають духам особливий аристократичний нюанс, який, як це не дивно, далеко не всім припадає до смаку через свою насиченою гами і, прямо скажемо, специфічності. Проте, шкіряні аромати продовжують утримувати верхні позиції популярності серед любителів ексклюзивних ароматів, поступаючись хіба що квітковим і фруктовим парфуму.

Трішки історії. Своєю популяризацією серед знатних осіб шкіряні аромати зобов'язані ... простим рукавичок. При їх виготовленні майстри нерідко і в великих кількостях змащували шматки сировини різними ароматами, щоб елементарно відбити специфічний запах сириці. У хід йшов дьоготь, смола, ялівцеві масло, ладанник, стіракс, кастореум і багато іншого.

Пізніше рукавички з дорогою виробленої шкіри крім усього іншого стали змащувати квітковими маслами і есенціями, і все заради досить прозаїчною мети: на міських вулицях Європи XVI століття стояв нестерпний сморід, тому прикривати ніс ароматизованої рукавичкою в даному випадку було і приємно, і просто необхідно.

Однак в подальшому це дало можливість парфумерам розвинути тему і зробити ноту шкіри традиційної в своїх ароматних композиціях. Але парадокс полягає в тому, що отримати ефірну олію зі шкіри просто неможливо.

І тоді творці ароматів пішли на хитрість, почавши використовувати ... все ті "інгредієнти", які змушували запам'ятати і асоціювати той чи інший запах з розкішними дорогими шкіряними виробами. А саме: смолу, різні масла, тютюн, амбру, дим - все ті "аромати", які використовувалися Кожум'яки в майстернях і були покликані перебити природний тваринний запах сирої шкіри. Крім того, завдяки розвитку хімічної промисловості, в кінці XIX століття на допомогу парфумерам прийшли такі синтетичні речовини, як хінолін і ізобутіл хіноліновий, а також аромат синтетичної замші.

Шкіряні ноти частіше зустрічаються в чоловічих парфумах, але останнім часом стало з'являтися все більше ароматів-унісекс, які користуються величезною популярністю у прекрасної половини людства. Втім, женсіке аромати теж можуть блиснути шкіряними нотами ...

чоловічі


жіночі

унісекс

А на які думки наводять шкіряні аромати вас? Чи подобаються вам такі ноти? З якими відтінками?

Ксенія Константинова , iledebeaute.ru

Релевантні товари в Online-магазині:

Схожі матеріали:

Чи подобаються вам такі ноти?
З якими відтінками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com