рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Україну на конкурсі «Міс Всесвіт» представлятиме інша учасниця (фото)

«Міс Україна-Всесвіт» львів'янка Анна Андрес заявила, що за сімейними обставинами не може їхати в Майамі і передала корону переможниці студентці з Харкова Діані Гаркуші

Організатори конкурсу «Міс Україна-Всесвіт» несподівано заявили про заміну учасниці, яка повинна представляти нашу країну на «Міс Всесвіт-2014», який відбудеться 25 січня наступного року в США, в Майамі. У червні переможницею загальнонаціонального конкурсу в Україні стала 20-річна львів'янка Анна Андрес. Незважаючи на військові дії в країні організатори «Міс Всесвіт-Україна» все ж провели конкурс, правда, в закритому, чи не пафорсом форматі.

Все літо і початок осені Анна готувалася до поїздки в Майамі. Вона кілька разів літала до Америки, зробила фотосесію з одним з найдорожчих фешн-фотографів, приміряла кілька образів для конкурсу. А на початку листопада Андрес несподівано заявила, що через складні сімейні обставини відмовляється від участі в змаганні, передавши корону учасниці з Харкова, 19-річної Діані Гаркуші, яка зайняла на «Міс Україна-Всесвіт» друге місце.

А на початку листопада Андрес несподівано заявила, що через складні сімейні обставини відмовляється від участі в змаганні, передавши корону учасниці з Харкова, 19-річної Діані Гаркуші, яка зайняла на «Міс Україна-Всесвіт» друге місце

* Діана Гаркуша впевнена, що гідно представить нашу країну на конкурсі в Майамі

Володарка титулу «Міс Харків», студентка Харківської національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого, захоплюється сучасними танцями і є палкою противницею пластичних операцій. Діана зізнається, що була вражена настільки різкою зміною в своєму житті. «Я розумію, наскільки важлива місія тепер лежить на мені, - сказала Діана, отримавши корону" Міс Україна-Всесвіт ". - За два місяці мені треба буде пройти підготовку, на яку інші учасниці витрачають півроку. Але я вірю, що справлюся і зроблю все можливе, щоб гідно представити нашу країну ».

Вже на наступному тижні Діана відлітає до Америки, де відбудеться її фотосесія спеціально для «Міс Всесвіт». А в Києві український дизайнер Людмила Башинська приступила до розробки національного костюма для Діани. Тканина, з якої він буде пошитий вручну, вишиють українські майстрині.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com