рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Водяна тепла підлога в Санкт-Петербурзі, рідинний: купити, ціна, опт

  1. Плюси водяної теплої підлоги
  2. Однак і вони мають окремі недоліки
  3. Переваги статі XL Pipe
  4. Використання водяних теплих підлог

Водяні теплі підлоги, в силу своїх переваг перед традиційним водяним опаленням з радіаторами, все частіше використовуються в індивідуальному житловому будівництві. Тепла підлога приваблюють своєю екологічністю, ефективністю тепловіддачі і ергономікою, коли стіни без радіаторних батарей. Водяні теплі підлоги, в силу своїх переваг перед традиційним водяним опаленням з радіаторами, все частіше використовуються в індивідуальному житловому будівництві

Плюси водяної теплої підлоги

  • сумісний з усіма видами відомого статевого покриття - ламінатом, паркетом, лінолеумом, ковроліном, кахельною плиткою
  • невисока вартість роботи, для монтажу досить елементарних навичок сантехніка;
  • вода добре акумулює і переносить теплову енергію.

Рідинний тепла підлога має особливості монтажу, які так само можна віднести до переваг. При укладанні в стяжку, водяна підлога прогріває весь моноліт, ніж підвищує тепловіддачу. Якщо ж виникає необхідність зробити водяна тепла підлога без стяжки, то застосовують спеціальну підоснову з пазами під труби. В результаті, можна покласти водяні теплі підлоги на дерев'яну підлогу або в приміщення, де складно зробити стяжку. Цей варіант дозволяє забезпечити ремонтопридатність водяного статі.

Однак і вони мають окремі недоліки

  • через велику протяжність ліній опалення відбувається нерівномірна передача тепла;
  • необхідно додаткове насосне обладнання;
  • аварійна ситуація може призвести до значних матеріальних збитків.

Два в одному

В кінці 20 століття гостро постало питання економії енергоресурсів. На новому витку еволюції систем опалення на перше місце знову вийшли теплі водяні підлоги, але вже з використанням сучасних технологій. Електро-водяна тепла підлога XL Pipe - це комплект труб, в ізольованому просторі яких знаходиться рідина, що не та ТЕН, що забезпечує її нагрівання. Труби зі структурованого поліетилену легко згинаються, але, при цьому, досить міцні. Монтаж XL Pipe може виконуватися не тільки під час будівництва, а й при реконструкції або ремонті. Електричні теплі підлоги легко піддаються регулюванню, досить підключити в схему відповідні термодатчики і терморегулятори , Що дозволяють виставити точну температуру в приміщенні.

Переваги статі XL Pipe

  • легко ремонтується;
  • при механічному пошкодженні не завдає великої шкоди в силу незначної кількості рідини в контурі;
  • не потрібно додаткового насоса і теплообмінного вузла;
  • може встановлюватися в багатоквартирних будинках;
  • може витримувати негативні температури при відключеній системі електроживлення;
  • забезпечує найвищу економію.

Завдяки відсутності матеріалів, схильних до корозії, термін експлуатації не обмежений, досить в разі необхідності змінювати нагрівальні елементи.

Використання водяних теплих підлог

Теплі водяні підлоги застосовують в найскладніших кліматичних районах, в тому числі на Крайній Півночі. Вони забезпечують комфортне проживання та ефективну економію, повністю замінюючи традиційну систему водяного опалення з громіздкими радіаторами.

Вони забезпечують комфортне проживання та ефективну економію, повністю замінюючи традиційну систему водяного опалення з громіздкими радіаторами

Фахівці нашої компанії допоможуть розрахувати вартість водяної теплої підлоги і вибрати найбільш привабливий варіант, а також познайомити Вас з нашим сервісом. Ми продаємо і монтуємо під ключ водяні теплі підлоги XL Pipe. Розрахунок системи опалення може бути виконаний згідно Вашого проекту або після проведення замірів нашими фахівцями. Розрахунок систем опалення здійснюється згідно вимог СНиП, СанПіН та Правил улаштування електроустановок. Телефонуйте за номером в Санкт-Петербурзі 8 800 707 0332 і наші консультанти ознайомлять вас з цінами, і дадуть відповідь на будь-які додаткові питання.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com