рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як розпізнати підроблену купюру - Корпоративний сайт об'єднання структур безпеки «ВИМПЕЛ»

Як відрізнити 5000 рублів від підробки

Гроші підробляли завжди. З розвитком сучасних технологій робити це стало набагато простіше, тому копіюють не тільки дрібні купюри, але і великі. Наприклад, 5000 рублів. Досвідчені фальшивомонетники роблять все можливе, щоб відрізнити підробку від оригіналу було якомога складніше. Але врахувати всі нюанси все одно не вдається, тому при детальному огляді не справжньої банкноти все-таки можна помітити невідповідності. Які саме, спробуємо розібратися.

якість паперу

Визначити його можна, якщо просто потрясти купюру. Якщо дана дія буде супроводжуватися глухим шурхотом, значить, гроші фальшиві. Справжні 5000 рублів банкнота буде буквально «гриміти». Для порівняння можна потрясти купюру, в якості якої ви точно впевнені.

водяний знак

Щоб його побачити і виявити відмінності, потрібно підставити купюру під світло. У разі з 5000 рублями на просвіті будуть видні такі водяні знаки, як портрет Муравйова-Амурського (показаний на фото), а також саме число. Водяні знаки, мають неоднаковий відтінок: в одній ділянці вони світліші, в іншому темніше, ніж основний фон. Переходи між ділянками Щоб його побачити і виявити відмінності, потрібно підставити купюру під світло плавні, без чітких меж. Саме число розташовується біля портрета, при цьому воно є найсвітлішим ділянку водяного знака.

Захисна нитка

Вона також може допомогти відрізнити підробку від оригіналу. У справжньої купюри захисна нитка упірнаюча: по черзі частина її ділянок введена в папір, а частина виходить на поверхню. За рахунок цього створюються блискучі прямокутники перламутрового відливу, розташовані у вигляді пунктуаційної лінії (як на фото). При огляді в ультрафіолетовому кольорі у справжньої купюри виділятися (люминесцировать) будуть ті ділянки, які виходять на поверхню. У підробки виділяються проміжки між ними, тобто ділянки, введені в папір. Якщо ж дивитися на просвіт, то захисна нитка у справжньої банкноти буде у вигляді темної смуги, на якій виступають світлі числа 5000.

рельєфна друк

Вона являє собою мітку, яка допомагає користуватися грошима сліпим людям. На 5000 рублевої купюрі друк має вигляд трьох смуг і двох точок, поруч з якими володіє напис «Квиток банку Росії». На відміну від справжніх грошей, у підробок її може або зовсім не бути, або ж мати інший вигляд.

На відміну від справжніх грошей, у підробок її може або зовсім не бути, або ж мати інший вигляд

наявність мікротексту

Помітити і відрізнити мікротекст можна лише при збільшенні купюри, наприклад, за допомогою потужної лупи. Розташовується він трохи вище фауни і флори і утворюється шляхом плавного переходу ліній фонового малюнка в повторюване число 5000 рублів. У самому низу банкноти також знаходиться мікротекст, що складається з такого ж числа і абревіатури «ЦБРФ».

якість фарби

Визначити його можна таким чином. Потрібно змочити невелику ділянку (де є фарба) передбачуваної підробленої банкноти водою. Якщо гроші справжні, то з ними нічого не трапиться: фарба не розмаже. А ось для виготовлення підробок практично не використовуються водостійкі фарби, тому після змочування водою вони втратять свій зовнішній вигляд, при цьому на пальцях залишаться сліди фарби.

Також слід звернути увагу на те, чи змінюється колір фарби окремих елементів, розташованих на банкноті. Так, герб м Хабаровська, що знаходиться на лицьовій стороні, в разі зміни кута огляду стає іншого відтінку (від малинового до зеленого з золотим відливом). При огляді 5000 рублів під гострим кутом (на рівні очей) на орнаментальної стрічці будуть помітні літери «PP» темного кольору, після зміни кута огляду вони стануть світлими.

Безкольорове тиснення

Справжні 5000 рублів мають рельєфні лінії, які розташовуються відразу за написом «КВИТОК БАНКУ РОСІЇ». Вони мають коричневий колір і плавно переходять в Безкольорове тиснення (дивіться фото), при цьому не повинні проглядатися розриви і зміщення. У фальшивих банкнот відмінність в тому, що цього тиснення може або зовсім не бути, або ж воно буде імітовано графічним способом.

Таким чином, відрізнити підробку від оригінальної банкноти можна. Але зробити це непросто, особливо якщо мати справу з купюрою, підробленої на професійному рівні. Якщо вас щось насторожує, а самостійно зробити висновок не виходить, краще віднести гроші в банк, де за їх якістю і буде винесено остаточний вердикт.

krepoteka.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com