рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кремінна вода і її властивості.

  1. Кремінна вода дає такі результати:
  2. Пропонуємо провести експеримент
  3. Як приготувати кремінну воду?
  4. Де взяти кремінь?

Останнім часом дуже зріс інтерес до кремнію як до засобу позбавлення від багатьох недуг Останнім часом дуже зріс інтерес до кремнію як до засобу позбавлення від багатьох недуг. За результатами досліджень відомо, що кремній розкладає і нейтралізує у воді навіть такі небезпечні домішки, як хлор і миш'як. Вода з кремнієм консервується на багато років. Так, у одного з дослідників вода в банці з кремнієм варто вже 14 років.

Кремній - це феноменальний дар природи і не використовувати його - трагічна помилка. Так відомо, що хлор в першу світову війну був використаний як хімічне - зброя. Однак уже кілька поколінь від народження до смерті щодня споживають його в їжу, а, вмиваючись, втирають в шкіру. Через шкіру хлор чудово вбирається в кров, але і в плавальних басейнах його не шкодуючи додають в воду. Але ж варто викласти дно або стінки басейну кремнієм і проблеми зі знезараження води зникнуть!

На думку багатьох дослідників, іонізована кремнієвими фільтрами вода набагато дешевше, ніж хлорована. А про лікувальні властивості її говорять хоча б такі факти.

Кремінна вода дає такі результати:

Після регулярного ранкового прийому по половині склянки кремнієвої води зникає печія. Кожна людина, що п'є таку воду, виявляє багато позитивних змін в організмі.

  • Так, у одних поліпшується травлення і зникають шлунково-кишкові хвороби;
  • у інших пропадає слоистость нігтів;
  • у третіх - припиняється висип і випадання волосся, поліпшується зір, нормалізується тиск і поліпшується загальне самопочуття.

Однак хочемо попередити нетерплячих, що кремнієва вода-це не панацея. У одних поліпшення проявляються швидко і яскраво, у інших - непомітно і повільно, але кожен може переконатися в його життєдайних властивості.

Пропонуємо провести експеримент

Для цього налийте в кілька банок води і поставте на світло. В одну з банок покладіть кремній. Вода, де лежить кремній, залишиться свіжою, а без нього скоро протухне. Тепер в тухлу воду киньте шматочок кремнію і через 12-24 години все гнильні бактерії випадуть в осад, а вода знову стане чистою і придатною для пиття.

Свята вода, т. Е. Насичена іонами срібла, вбиває все живе. Киньте в акваріум срібну монету, і рибки і водорості загинуть. А кремній знищує лише гнильні бактерії. Ось чому при закатку огірків і помідорів також можна використовувати кремній - в кожну банку кладу його по 5-10 м, і банки не вибухають, огірки стають міцними і не перекісает. Відпадає необхідність додавати дубове листя, які містять дубильні речовини, що негативно впливають на серцеві м'язи. І розсада, поливають кремінної водою, набагато міцніше і випереджає в рості контрольні посіви, а помідори не хворіють «чорної шийкою».

Японці, наприклад, додають кремнієву борошно в папір для пакування молочних продуктів, які зберігаються в три рази довше. А скільки ще невикористаних можливостей!

Як приготувати кремінну воду?

Для очищення води найкраще використовувати кремінь темного кольору з осадових крейдяних шарів. Опал-халцедоновий.

Ось так він виглядає:

Ось так він виглядає:

На три літри потрібно його, як мінімум, десять грамів при наполяганні до п'яти діб. Чим більше кремнію, тим менше термін настоювання.

Перед застосуванням кремінь необхідно промити в проточній воді.

Потім помістіть кремінь в ємність і залити водою. Ємність накрийте марлею і поставте в світле місце, але подалі від прямих сонячних променів.

Настоювати 2 - 7 днів при кімнатній температурі. Цього достатнього, щоб отримати кремнієву воду.

Не використовуйте всі воду. Необхідно зливати 3-4 см води на дні, тому що чужорідні домішки, що знаходилися у воді, витісняються і випадають в осад.

Через 1,5 -2 місяці цей природний фільтр необхідно очищати, тому що на ньому накопичуються осіли домішки. Кремень промивають 20-30 хвилин в солоній холодній воді (2 ст. Ложки солі і 1,5 - 2 води). Після промивання кремінь знову поміщають в ємність і заливають водою.

Також буде корисно кремінь викладати на сонці.

Для ефективного очищення води кремнієм, необхідно змінювати його кожні 6-8 місяців.

Де взяти кремінь?

Кремень - опал халцедоновий можна замовити через інтернет (в будь-якій пошуковій системі введіть запит «купити кремінь»). Або ж розпитати в аптеках, в супермаркетах, у відділах, де продають товари для очищення води. Також можна знайти кремінь в магазинах, де продають різні камені і мінерали (це можуть бути езотеричні магазини).

Користуйтеся на здоров'я!


© «Елатріум» - простір гармонії і процвітання.

Стаття «Кремінна вода і її властивості» підготовлена спеціально для elatriym.com

Копіювання статті (частково або повністю) можливе лише за умови посилання на джерело та з збереженням цілісності тексту.

Посилання для вказівки джерела http://elatriym.com/zdorove-cheloveka/kremnevaya-voda-i-ee-svojstva

Де взяти кремінь?
Як приготувати кремінну воду?
Де взяти кремінь?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com