рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Іонізатори води зі срібла

  1. Іонізатор морський коник.
  2. Іонізатор риба.
  3. Іонізатор русалка.
  4. Де купити іонізатори для води?

Срібло здавна славиться своїми цілющими властивостями. Йому приписують заспокійливі, антисептичні та навіть могутні містичні властивості. Срібло здатне поглинати негативну енергію, відганяти злих духів і сприяти духовному розвитку. Ще в давнину люди вважали, що прикраси зі срібла зміцнюють здоров'я і омолоджують тіло, а вода, постійно в срібному посудині, стає цілющою. Срібло можна сміливо назвати одним з найдавніших антисептичних засобів. Так перські царі брали з собою у військові походи воду, розлиту в срібні судини. Нею поїли поранених і використовували для промивання ран. Сьогодні срібло активно використовують для очищення води в медицині і в побуті. Вченими була підтверджена знезаражуються здатність срібла. Великим попитом користуються срібні іонізатори для води. Їх купують люди, які бажають зміцнити своє здоров'я.

Їх купують люди, які бажають зміцнити своє здоров'я

Іонізатор морський коник.

Срібло та вироби з нього, здавна шанувалися людством за його особливі цілющі і магічні властивості. Незвичайний іонізатор для води "Морський коник", виготовлений зі срібла, в формі забавного підводного істоти мало того, що гарний, але і вельми корисний для людського організму. Збагачуючи іонами срібла звичайну питну воду, срібний іонізатор робить її м'якою і смачною, а також позбавляє від шкідливих хвороботворних бактерій і мікроорганізмів. Дане срібний виріб відмінно підійде в якості пам'ятного сувеніра людині, яка щиро вірить в магічну силу всіляких символів і знаків. Будучи символом уяви і творчості міфічна істота морський коник, образ якого втілився в срібному іонізаторі води, неодмінно принесе своєму власникові неймовірну удачу і процвітання.

Іонізатор риба.

Сьогодні, напевно, немає жодної людини, яка б не чула про користь «срібної води». Срібна вода - унікальний природний антисептик. Для отримання корисної срібної води використовують іонізатори зі срібла, які насичують воду іонами срібла, тим самим знезаражуючи її. Піднесений як подарунок срібний іонізатор води "Риба" в буквальному сенсі слова доведеться запеклого рибалці за смаком. Насичуючи питну воду корисними для організму іонами срібла, зображений у вигляді мініатюрної рибки іонізатор здатний зміцнити здоров'я і надати людині сил і бадьорості. Приєднаний ланцюжком до спеціального держателю, іонізатор зі срібла не тільки естетично виглядає, але і досить зручний в застосуванні. Представлений тут симпатичний срібний іонізатор "Риба" дуже доречно буде виглядати в будь-якому прозорій посудині, наприклад, в красивому скляному глечику, яким сміливо можна прикрасити навіть обідній стіл.

Іонізатор русалка.

Якщо вірити східній науці під назвою "фен-шуй", то срібний виріб у вигляді русалки уособлює надійність і стабільність. Щоб посилити роботу талісмана, його доречно помістити поруч або безпосередньо в воду. Срібний іонізатор "Русалка" роль амулета-хранителя виконує "на ура", мало того, що він привнесе в будинок благополуччя і достаток, так ще й уміло подбає про здоров'я його мешканців. Завдяки цілющим властивостям іонів срібла, якими насичується питна вода, можна істотно поправити своє самопочуття і, можливо, надовго позбутися від деяких недуг. Іонізатор для води "Русалка", виготовлений зі срібла - це відмінний подарунок з нагоди торжества або просто приємний сувенір, який збереже хорошу пам'ять про великодушність і щирості його дарувальника.

Де купити іонізатори для води?

Пропонуємо до Вашої уваги інтернет магазин «Мій Ювелір» в каталогах якого Ви знайдете великий асортимент іонізаторів для води, а також інших ювелірних прикрас. Якщо Ви хочете щось індивідуальне і ексклюзивне, то ми можемо виготовити будь-який ювелірний виріб на замовлення , Ми втілимо Вашу мрію в реальність.

Де купити іонізатори для води?
Де купити іонізатори для води?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com