рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чемерічний вода від вошей: інструкція із застосування настоянки чемериці, відгуки про ефективність даного способу, фото і відео

  1. Яка користь препарату?
  2. Протипоказання і побічні ефекти
  3. опис процедури
  4. Позбавлення від лобкові воші

Чемерічний вода від вошей завжди користувалася популярністю, і сьогодні це засіб залишається в числі найбільш ефективних препаратів для боротьби з ектопаразитами.

Яка користь препарату?

Чим обумовлена ​​дієвість ліки проти педикульозу? Чемерічний вода - це настояні в водному розчині спирту коріння чемериці Лобеля (лялькаря). У лікарській рослині міститься велика кількість алкалоїдів, токсичних для вошей і гнид. Біологічно активні речовини пригнічують життєдіяльність паразитів, руйнуючи їх травну систему і репродуктивну функцію. Однак чемерічний вода не виділялася б серед інших засобів для боротьби з педикульозом, якби вона допомагала тільки вивести вошей. Препарат виступає як:

  • антисептик;
  • бактерицидний засіб;
  • знеболююче.

Хворим на педикульоз немає необхідності підстригати волосся на голові при лікуванні чемерицеву водою, так як її компоненти руйнують клейку речовину, яким гниди утримуються на локони. Використовують препарат пацієнти позбавляються від лупи. Нормалізується вироблення жиру підшкірними сальними залозами. Крім того, настоянка покращує постачання локонів поживними речовинами, сприяючи їх оздоровлення, а після застосування ліків активізується зростання волосяного покриву.

Протипоказання і побічні ефекти

Воду чемериці можна купити без рецепта, але використовувати лікарський засіб потрібно з обережністю. При попаданні в шлунково-кишковому тракті препарат може викликати отруєння. Не можна допускати, щоб настоянка потрапила в очі.

Не можна допускати, щоб настоянка потрапила в очі

чемериця Лобеля

При зовнішньому застосуванні вона в більшості випадків безпечна. Якщо її застосовувати помірно, то побічні ефекти практично не виявляються. При занадто активної обробці настоянкою шкірних покривів її компоненти здатні проникнути в систему кровообігу і викликати отруєння.

Ознаки передозування препарату:

  • відчуття печіння на шкірі;
  • відчуття слабкості;
  • запаморочення;
  • почастішання серцебиття;
  • блювота.

Застосування чемерицеву води може викликати алергічну реакцію. Щоб уникнути подібної неприємності, перед використанням препарату потрібно провести невелике тестування на стійкість організму до дії настоянки.

Щоб уникнути подібної неприємності, перед використанням препарату потрібно провести невелике тестування на стійкість організму до дії настоянки

Чемерічний вода протипоказана вагітним і дітям молодше 3-х років

Засіб в мінімальній кількості потрібно нанести на шкіру у ліктьового згину або зап'ястя. Непереносимість препарату виражається в появі:

  • роздратування на шкірному покриві;
  • відчуття свербіння;
  • відчуття печіння.

Якщо подібні симптоми не виникли протягом 15-20 хвилин після нанесення засобу, чемерічний вода шкоди організму не завдасть. Проте інструкція із застосування настоянки обов'язково повинна бути вивчена перед лікувальною процедурою. Чемерічний вода стане ефективними ліками тільки при точному проходженні рекомендаціям щодо її використання.

Є і група людей, яким препарат абсолютно протипоказаний:

  • жінки під час вагітності та лактації;
  • діти віком до 3 років.

опис процедури

Якщо у хворого на педикульоз немає протипоказань до застосування чемерицеву води, можна приступати до боротьби з вошами.

Інструкція по застосуванню препарату при лікуванні педикульозу виглядає наступним чином:

  1. Перед процедурою необхідно вимити волосся з шампунем. Після миття голови витирати локони насухо не слід, препарат повинен наноситися на злегка вологе волосся.
  2. Перед тим як користуватися чемерицеву водою, потрібно приготувати рушник, гребінь з дрібними зубами (наприклад, спеціальний гребінець проти педикульозу), ватяний або марлевий тампон.
  3. Ємність з настойкою потрібно гарненько струснути, щоб вміст флакона стало однорідним.
  4. Просоченим настоянкою тампоном обробляються шкіра, коріння волосся і локони. Більша кількість препарату наноситься на потиличну і скроневу частини голови, так як вони більш за все бувають вражені паразитами.
  5. Після обробки голову потрібно обмотати на півгодини рушником.
  6. Голову слід помити повторно. Для миття краще використовувати миючі засоби, що містять дьоготь.
  7. Після цього використовується гребінець. Нею вичісують загиблі воші і гниди.

Після обробки голови чемерицеву водою вичісуємо гнид за допомогою гребеня

У більшості випадків єдиної процедури з застосуванням чемерицеву води досить для повного видалення вошей і гнид, але іноді процедуру необхідно повторити. Навіть якщо знищені не всі паразити, повторна операція проводиться тільки на наступний день. При необхідності виконується і третя процедура, але перед нею необхідно зробити тижневу перерву. Під час лікування потрібно контролювати самопочуття хворого.

Потрібно відзначити, що головна воша може оселитися на вусах і бороді. Якщо волосся вражені нею на цих ділянках, процедури необхідно виконувати, пам'ятаючи про токсичність препарату і не допускаючи його попадання в рот або слизові носа. Кращий вихід - пожертвувати волосяним покровом на обличчі, повністю збривши його.

Позбавлення від лобкові воші

Спосіб лікування педикульозу чемерицеву водою, описаний вище, можна застосовувати і для боротьби з лобкової вошью. Паразит вражає не тільки ділянки тіла поблизу геніталій і заднього проходу, він може селитися і відкладати яйця в пахвових западинах і на інших місцях, покритих волоссям, в тому числі бровах і віях.

Не потрібно забувати, що шкірний покрив на лобку, поблизу очей і в пахвових западинах дуже чутливий, тому при проведенні процедур необхідно дотримуватися обережності. Крім того, під час обробки чемерицеву водою висока ймовірність потрапляння складу на слизові геніталій і ануса або в очі.

лобкова воша

Що стосується закритих ділянок тіла, то волосся на них краще збрити. А для позбавлення від педикульозу брів і вій досить єдиної процедури. Після неї їх необхідно промити великою кількістю води. Для нанесення настойки на вії не слід використовувати тампон. Краще обережно обробити їх просоченої засобом щіточкою або ватною паличкою.

Перед початком лікування чемерицеву водою краще отримати консультацію у лікаря, який призначить найефективніший і, головне, безпечний для здоров'я курс терапії.

Термінове звернення до медичного фахівця необхідно і при будь-яких симптомах отруєння чемерицеву водою, так як наслідки отруєння можуть бути важкими.

Яка користь препарату?
Яка користь препарату?
Чим обумовлена ​​дієвість ліки проти педикульозу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com