рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Баки, резервуари і ємності з нержавіючої сталі Київ

  1. Баки для води з нержавіючої сталі Це ємності з нержавіючої сталі самого різного призначення. Нержавіючі...

Баки для води з нержавіючої сталі

Це ємності з нержавіючої сталі самого різного призначення. Нержавіючі баки мають всі достоїнства матеріалу, з якого вони виготовлені.

Харчова промисловість України розвивається все більше потребує поставок різного роду продукції з нержавіючої сталі: бак для води з нержавіючої сталі, нержавіючі баки об'ємом від 1 до 60 куб.м зі сталі марки 12Х18Н10Т, дозволеної Мінзравом, або відповідної аналогічної імпортної марки стали. Особливо це пов'язано з бурхливим зростанням виробництва напоїв, консервів і якісної питної води.

Взагалі, за споживанням нержавіючої сталі для виробництво бак з нержавіючої сталі ми маємо великі резерви, оскільки статистика річного споживання нержавіючої сталі на заході - більш 10 кг / чол., Проти - до 1 кг / чол. в Росії і, ймовірно, в Україні.

Давно відомо, що швидкість корозії багатьох металевих ємностей значно менше в розчинах сильних окислювачів, ніж у розчинах окислювачів слабших. Сюди відносяться такі метали, як залізо, хром, нікель, титан, цирконій, алюміній і багато інших. Різке зменшення швидкості корозії металу бака (на кілька порядків), називається пасивацією, а стан металу - пасивним.

Деякі метали перебувають у пасивному (або близькому до пасивного) стані навіть в таких слабких окислювачів, як вода. Це дає можливість практично використовувати в якості конструкційних матеріалів алюміній, магній, титан і інші метали.

Нержавіючі баки для води. Ємності з нержавіючої сталі

Нержавіюча сталь бак - це ємність з легованої сталі, стійкої проти іржавіння в воді, в атмосферних умовах і корозії в агресивних середовищах. Основним легуючим елементом нержавіючої сталі є хром. Чим вище рівень хрому в сталі, тим вище її опір нержавіючого бака корозії. Крім корозійної міцності перевагою баки з нержавіючої сталі є легкість обробки: нержавіюча сталь для виготовлення бака легко формується і зварюється, стійка до атмосферних умов, а також до більшості кислот, хлоридів і лужних розчинів. Такі нержавіючі баки використовуються в будь-яких галузях промисловості, навіть у хімічній і нафтохімічній.

Останнім часом досить часто виникають питання зниження корозійної стійкості ємності для води з нержавіючої сталі.

Головними причинами зниження корозійної стійкості ємності з нержавіючої сталі, баків і деталей в харчовій промисловості є невідповідність застосовуваних нержавіючих сталей тим середах, в контакті з якими вони є.

Корозійна стійкість бака з нержавіючої сталі обумовлена, перш за все, впливом хрому, входить до складу нержавіючих сталей. Завдяки особливій схильності утворювати на поверхні стали бака стійку захисну плівку окису металу, хром має властивість самозахисту проти атмосферної корозії і дії ряду хімічних речовин. Це пояснюється тим, що вільна поверхня хрому або залізо-хромистого сплаву на повітрі швидко окислюється і покривається плівкою. Ця дуже стійка плівка оберігає металевий бак з нержавіючої сталі від подальшого окислення.

Слід пам'ятати - ні в якому разі не допустимо контакт нержавіючих сталей і звичайних вуглецевих сталей тому, що бак з нержавіючої сталі в результаті контакту з «нержавіючої» сталями сам починає іржавіти. Відомо багото випадків, коли нержавіючі ємності для води, встановлені на платформі зі звичайної сталі, з часом починали текти.

Також, корозійна стійкість ємність для води з нержавіючої сталі в сильному ступені залежить від вмісту вуглецю в металі місткості. У сталях з 13-15 хрому корозійна стійкість знижується при вмісті вуглецю 0,3-0,4.

Одним з корозійних поразок, найчастіше зустрічаються, бак для води з нержавіючої сталі є піттінг (від англ. Pit - яма). Піттінг проявляється у вигляді заглиблень на поверхні нержавіючої сталі. Власне для освіти пітінга повинні виконуватися дві умови:

По-перше в розчині повинні бути присутніми іони депасіватори до яких відносяться поверхнево-активні речовини, зокрема, галоген - іони (іони хлору, брому, йоду).

По-друге агресивне середовище повинна мати окисної здатністю при якій можливо пітінгоутворювання.

При пітінга велика частина поверхні бака з нержавіючої сталі залишається пасивною, але в окремих точках відбувається глибоке роз'їдання поверхні. Велика щільність струму в цьому елементі відповідає високій швидкості корозії в пітінга, що є анодом.

На малюнку наведено приклад пітінга поверхні бака з нержавіючої сталі в розчині NaCl. При протіканні струму іони Сl - надходять в піттінг, утворюючи концентровані розчини хлоридів заліза (II), нікелю та хрому (III). В результаті їх гідролізу розчин в пітінга подкисляется.

Збільшення вмісту в нержавіючих сталях хрому, нікелю, кремнію, ванадію, молібдену і ренію призводить до підвищення стійкості нержавіюча ємність для води в пітінга.

Запорукою того, що нержавіючі баки НЕ іржавіти в процесі експлуатації є суворе дотримання технології виготовлення баки для води з нержавіючої сталі і використання кожного матеріалу відповідно до його властивостей і призначення.

Тому не помиліться, набуваючи бак з нержавіючої сталі - іноді дешева ціна неякісної сталі може стати причиною того, що термін служби ємності для води з нержавіючої сталі виявиться низьким. Так, що, щоб купити бак для води з нержавіючої сталі завжди варто упевнитися, що вам продали саме те, що пропонують за цю ціну. В якому випадку вам знадобиться бак з нержавіючої сталі, що містить нікель, в якому - легована титаном, і в усіх різновидів цієї стали є свої особливості і ціни. Так що перед покупкою бака варто також проконсультуватися з фахівцями з приводу того, який тип нержавіючої сталі для виготовлення ємності використаний. Вас повинна насторожити низька ціна на нержавіючий бак.

Нержавіючі баки для води ідеально підходять для використання для зберігання води, завдяки стійкості до утворення іржі. Також можна купити баки з нержавіючої сталі для резервного водопостачання, зберігання інших рідин, кислот, сипучих продуктів і речовин.

Баки для води з нержавіючої сталі можуть використовуватися як мийні ванни, призначені для використання на підприємствах громадського харчування. Мийні ванни можуть бути різних розмірів і цін.

Нержавіючі баки купити можна для використання в якості водонагрівачів, таких як баки-акумулятори гарячої води. Завдяки стійкості до утворення іржі, стійкості до корозії і високих температур нержавіючі баки, прослужать довго і ефективно. Крім того, баки для води з нержавіючої сталі, які використовуються як водонагрівачі, мають естетичний зовнішній вигляд і відмінно впишуться в будь-який інтер'єр.

Нержавіючі резервуари і ємності можуть застосовуватися в молочної, кондитерської, м'ясної та рибної, хлібопекарської, віноводочной, плодоовочевої, пивний галузях харчової промисловості, а також фармацевтичної, косметичної, парфумерної, лакофарбової, хімічної, будівельної та інших галузях промисловості.

Таким чином, якщо купити ємності для води з нержавіючої сталі, то ви отримаєте:

висока корозійна стійкість нержавіючої сталі; естетичний зовнішній вигляд бака для води; міцність і довговічність нержавіючого бака за прийнятною ціною; зручність зберігання і простота обслуговування; зручність транспортування; велика область застосування. Асортимент форм і ціни на нержавіючі баки також дуже широкий. Ємності для води з нержавіючої сталі можуть бути циліндричними, прямокутними, квадратними, різного об'єму, розмірів і вартості.

Наша компанія пропонує нержавіючі ємності різноманітної комплектації, форми і типу поверхні стінок і дна.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com