рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як морська вода може вплинути на ваше волосся

Якщо ви зібралися на море, то обов'язково повинні знати, як морська вода вплине на стан вашого волосся Якщо ви зібралися на море, то обов'язково повинні знати, як морська вода вплине на стан вашого волосся.

Виявляється, море не тільки корисно, але й шкідливо. Здавалося б, все вчені твердять про те, що один день проведений на березі моря забезпечує людині захист і міцний імунітет на рік вперед. Солона вода негативно впливає на волосся, вони стають сухими і млявими, але насправді - це тільки зовнішнє оманливе явище.

Морська вода огортає кожну волосину і захищає його від дії ультрафіолетових променів і інших «шкідників» таких як: фен, плойка, прасування для вирівнювання і т. Д. Власне, тому волосся після купання в морі стають жорсткими і перестають блищати. Солона вода може спровокувати ламкість волосся, але тільки в тому випадку, якщо ви тривалий час перебуваєте під прямими сонячними променями і не миєте волосся після пляжу прісною водою.

Експерти вважають, що морська вода більше корисна для волосся, ніж негативна. У солоній воді міститься маса корисних речовин, в тому числі: кремній, натрій, йод, бром, кальцій і магній, які так необхідні для здоров'я шкіри і волосся. Але так як морська вода має властивість усувати жирний блиск з шкіри обличчя і волосся, тобто підсушувати, тому вона буде корисна жінкам і чоловікам, які страждають від жирного типу шкіри, через що їх волосся швидко стають засаленими і брудними.

Морська вода - порятунок для володарів тонких і ослаблених волосся, після того, як ви викупаєтеся в море, волосся стане більш міцними і в якійсь мірі жорсткими, але в вашому випадку це навіть добре. Багато дівчат відзначають, що після поїздки на море їм стало легше робити укладку, яка до того ж стала довше «триматися», тому заперечувати користь морської води для волосся ми не будемо.

Що потрібно робити, щоб морська вода позитивно впливала на волосся:

1. Після пляжу намагайтеся вимити волосся хоча б просто прісною водою.

2. Завжди на пляжі «ховайте» волосся під капелюх або панаму, що не підставляйте своє волосся для вигоряння на яскравому сонці.

3. Що стосується вітру, то тут волосся також піддаються негативному впливу, тому якщо ви викупалися в морі, а вийшовши на берег вас обдуває вітер, то волосся краще заховати під капелюх.

Читайте також: ТОП-4 процедури, які допоможуть зміцнити ваше волосся

До речі, коли ви відправляєтеся на пляж, рекомендується наносити на шкіру спеціальний сонцезахисний крем, але і волосся це стосується не менше, тільки тут вам знадобиться не крем, а спеціальний спрей, який має здатність захищати волосся від термічного впливу сонця.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com