рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вазелін :: Інструкція Ціна Як мастило Косметичний

  1. вазелін ціна
  2. Вазелін 30г туба 25 р.
  3. Вазелін косметичний 20г 51 р.
  4. Вазелінове масло 100мл 48 р.
  5. Псорімакс вазелін косметичний 20г 731 р.
  6. Вазелін як мастило під час сексу
  7. масляні мастила (зокрема, і вазелін) призводять до зниження якості латексу і навіть розривів презервативів
  8. Способи застосування вазеліну
  9. Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter

Вазелін: Інструкція Ціна Як мастило Косметичний

Середня оцінка: 5 Всього голосів: 1

Вазелін (парафін м'який білий) - суміш твердих і м'яких вуглеводнів, одержуваних з нафти і спеціально очищених.

Надає пом'якшувальну дію на епітеліальний шар шкіри.

Надає пом'якшувальну дію на епітеліальний шар шкіри

При зовнішньому застосуванні сприяє відновленню гідроліпідної захисної мантії шкіри, попереджає втрату рідини клітинами шкіри, усуває лущення і тріщини шкіри.
При зовнішньому застосуванні вазелін не проникає в глибокі тканини і системний кровотік.

1 упаковка препарату Вазелін містить:
Парафіну білого м'якого (вазеліну) - 25, 30, 40 або 50г (в залежності від розфасовки).

вазелін ціна

Вазелін 25г банку 20 р.

Вазелін 30г туба 25 р.

Вазелін борний банку 20г 55 р.

Вазелін косметичний 20г 51 р.

Вазелін косметичний 42г 46 р.

Вазелінове масло 100мл 48 р.

Вазелінове масло 40мл 34 р.

Псорімакс вазелін косметичний 20г 731 р.

Вазелін призначений для зовнішнього застосування. Невелика кількість мазі наносять на уражену ділянку шкірного покриву, злегка втираючи. Вазелін також можна використовувати для аплікацій.
Після застосування препарату слід ретельно вимити руки з милом. Рекомендується уникати потрапляння вазеліну в очі і на слизові оболонки.

Вазелін добре переноситься пацієнтами. Виникнення побічних ефектів на вазелін при зовнішньому використанні - вкрай малоймовірно. У поодиноких випадках відзначали розвиток реакцій гіперчутливості.

Вазелін не призначають пацієнтам з індивідуальною чутливістю до препарату.

Немає протипоказання для застосування препарату Вазелін зовнішньо в період вагітності та годування груддю використовувати можна.

Вазелін не взаємодіє з іншими лікарськими засобами.
Вазелін знижує міцність виробів з латексу, що слід враховувати особам, які використовують в якості контрацептивів латексні презервативи.

При зовнішньому застосуванні вазеліну передозування неможливе.

Вазелін зберігають 5 років після виготовлення в захищеному від сонячного світла місці при температурі від 8 до 15 градусів Цельсія.

Вазелін як мастило під час сексу

Вазелін як мастило під час сексу - дуже зручно, дешево і практично.

Подібні мастила володіють і знеболюючу дію. Таким чином використовувати мастило для статевих актів можна і потрібно. Однією з частих жіночих проблем є сухість під час сексу з-за того, що не вистачає мастила.

А при дефіциті мастила статеві контакти можуть викликати у жінки відчуття печіння і інші неприємні відчуття.

Зменшується кількість мастила при стресах, фізичному виснаженні, при прийомі алкоголю і куріння, після деяких медикаментів.

Якщо проблема виникає епізодично, можна скористатися спеціальними штучними мастилами (лубрикантами), вони створюють необхідне ковзання і вологість.

Як варіант: дефіцит мастила може виникнути в результаті реакції на засоби інтимної гігієни. Найчастіше жінки занадто стараються з інтимним милом, порушуючи нормальну мікрофлору піхви і висушуючи слизові.

При використанні вазеліну як мастило необзодімо пам'ятати тільки одну річ, що

масляні мастила (зокрема, і вазелін) призводять до зниження якості латексу і навіть розривів презервативів

так що, використовувати вазелін як мастило бажано з перевіреним партнером, з яким у використанні презервативів немає необхідності

Способи застосування вазеліну

  • 1. Вазелін продовжує запах парфумів Якщо хочете продовжити запах своїх духів, натріть невеликою кількістю вазеліну ті ділянки шкіри, куди ви хочете нанести духи. Якщо ви наносите парфуми на зап'ястя, не тріть їх один об одного: це змінить структуру аромату, і він буде вже не той.
  • 2. Зробіть свій увлажшяйшій скраб, що містить крихітні округлі шліфовані частинки. Змішайте трохи цукру з вазеліном, і у вас вийде зволожуючий ексфоліатор. Це просто і в рази дешевше, ніж купувати в магазині.

Це просто і в рази дешевше, ніж купувати в магазині

  • 3. Засіб для зволоження кутикули нігтів зволожених кутикула надає нігтям здоровий і свіжий вигляд. Нанесіть невелику краплю вазеліну на пальці і змастіть кутикулу.
  • 4. Захист шкіри під час фарбування волосся Якщо ви фарбуєте волосся в домашніх умовах, нанесіть вазелін вздовж волосяного покриву і на шию. Так ви створите бар'єр для фарби, і ваша шкіра не забарвиться.
  • 5. Пом'якшення огрубнули п'ят Якщо вас турбують потріскані п'яти, нанесіть перед сном на них трохи вазеліну і втирайте його масажними рухами, а після одягніть шкарпетки. Ваші п'яти обов'язково стануть м'якими.
  • 6. Вазелін подовжує вії Якщо ви не використовуєте туш для вій, але бажаєте візуально подовжити їх і збільшити обсяг, нанесіть трохи вазеліну.
  • 7. Вазелін допомагає вставити сережки Іноді складно проштовхнути сережку через вухо. Змастіть дужку вазеліном, це полегшить завдання.
  • 8. Засіб для видалення макіяжу Ще один старий трюк. Використовуйте ватяну паличку, змащену вазеліном, щоб знімати макіяж.
  • 9. Захист для носа від холоду Холодною зимою розтирайте вазелін навколо ніздрів, щоб запобігти роздратування і почервоніння. Цей трюк відмінно підходить, якщо ви страждаєте на алергію або постійно витираєте ніс хусткою (наприклад, при застуді).
  • 10. Засіб для лікування сонячних опіків Якщо ви обгоріли на сонці, нанесіть велику кількість вазеліну на постраждалу ділянку, щоб зменшити свербіж. Це також зволожить шкіру і запобіжить її відшарування.
  • 11.Для губ. Сохнут губи? Нанесіть на них на ніч вазелін - і вранці вони будуть свіжі і зволожені.
  • 12. Застосування для дітей .Якщо при митті дитина плаче від попадання шампуню в очі - змастіть йому брови вазеліном. Будучи гідрофобним розчином, вазелін буде відштовхувати воду, таким чином вазелін не дозволить шампуню потрапити в очі дитині.
Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter

Поділіться в соціальних мережах Поділіться в соціальних мережах

Дивіться також:

Новини партнерів

Сохнут губи?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com