рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати дівчата на 8 березня - оригінальні ідеї

  1. квіти
  2. курс танців
  3. Політ на повітряній кулі
  4. парасолька
  5. солодощі
  6. Натуральна косметика
  7. круті навушники
  8. стоунтерапия
  9. білизна

Головний день всіх дівчаток, дівчат і жінок планети, коли вони повноправні господині і можуть робити все що захочуть, настане тільки через тиждень. Але готуватися до нього варто вже зараз, щоб не засмутити свою другу половинку і не зіпсувати їй свято.

Звичайно ж, кожна дівчина в цей день чекає від свого коханого якогось сюрпризу. Іноді це може бути і не сюрприз, так як натяки робилися вже довгий час, але від цього він не стає менш очікуваним.

Якщо ж ви досі не визначилися, чим будете радувати свою другу половинку на 8 Березня, редакція NEWSONE.ua підібрала для вас варіанти подарунків, які, з одного боку, універсальні, але в той же час вони не втрачають свою оригінальність.

квіти

квіти

Незважаючи на те який подарунок ви виберете, не забудьте про квіти. Купуйте їх обов'язково! Адже саме вони асоціюються з весною, святом і створюють чудовий настрій.

Зараз замість звичайних трьох троянд можна замовити дуже красиві і креативні букети в коробочках. Вони вже самі по собі можуть бути повноцінним подарунком. При цьому якщо ще скористатися послугою доставки і додати до них повітряні кулі, то дівчина буде просто в захваті від подібного сюрпризу.

Якщо ви противник букетів і вважаєте, що це марна трата грошей на вітер, так як вони через пару днів все одно зів'януть, зупиніть свою увагу на якомусь квітці в горщику. Таким чином можна вбити двох зайців відразу - в будинку і квіти будуть, ну і простоять вони набагато довше, ніж три дні.

курс танців

курс танців

Психологи заявляють, що танець є одним з кращих методів боротьби зі стресом. Однак у нього є ще маса корисних властивостей. Він не тільки піднімає настрій за рахунок музики, а й покращує координацію рухів, пластичність, прибирає скутість, ну і зближує партнерів.

Перед тим як дарувати сертифікат на танцювальний курс, придивіться до своєї дівчини, щоб зрозуміти, яку музику вона любить і що саме їй подобається. Тільки після цього вже можна визначатися, що їй підійде краще - чуттєве танго або запальне ча-ча-ча.

Найкраще взяти курс для двох. Ви разом будете вчитися чомусь новому і осягати мистецтво танцю. Це посприяє вашому зближенню.

Політ на повітряній кулі

Політ на повітряній кулі

Якщо стоїть мета зробити так, щоб у неї перехопило подих від подарунка і він запам'ятався на все життя, то цей варіант точно вам підійде. Орендувати повітряна куля для польоту задоволення не з дешевих, та й погода повинна бути відповідна, але це того варто.

Вам щонайменше ще півроку будуть згадувати, як круто було на повітряній кулі і який прекрасний вид з нього відкривався. Найкраще здійснювати польоти рано вранці або ввечері, коли сонце відкидає промені на всі навколо. У сонячних променях світ завжди перетворюється, а якщо це побачити ще і з висоти пташиного польоту, то це точно запам'ятається надовго.

парасолька

парасолька

Звичайно, парасолька від дощу буденна річ і на перший погляд романтикою тут і не пахне. Але, по-перше, коли йде дощ, раптом з'ясовується, що парасолька є не у всіх, а по-друге, його яскравий окрас точно підніме настрій в дощову і похмуру погоду.

В даному випадку краще витратитися і знайти хороший і якісний парасольку, який прослужить своєї господині довгі роки, і завжди про вас буде нагадувати. З такої нагоди краще подарувати який-небудь яскравий і незвичайної забарвлення парасольку, щоб він піднімав настрій, і його хотілося брати з собою, показувати подругам і гуляти під дощем.

солодощі

солодощі

Напевно, на планеті зараз не знайдеться жодної людини, яка б не любила солодощі. Можна з десяток разів відмовитися від запропонованого шматочка шоколадки, але хотіти її перестати неможливо.

Солодощі - один з досить заїжджених подарунків, але якщо його правильно оформити і піднести, то можна здивувати кого завгодно. У разі дівчини-ласуни можна придбати величезну кількість різноманітних цікавих солодощів і шоколадок і упакувати це все щастя на великий святковий коробку з бантом. Це самий просто шлях.

Однак можна здивувати свою другу половинку і піднести їй шоколадну фігурку у вигляді якоїсь милої звірятка, серця, квітів, казкових персонажів і так далі. Тут список можна продовжувати до нескінченності. Головне, незвичайна презентація звичайної шоколадки запам'ятається надовго.

До солодощів найкраще подарувати ще й набір гарного чаю або кави, але обов'язково потрібно враховувати, що саме любить ваша друга половинка.

Натуральна косметика

Натуральна косметика

Всі дівчата піклуються про своє тіло, і натуральна косметика грає тут перше місце. Знову ж повертаємося до того, що потрібно з'ясувати, чим саме вона користується і що найбільше любить. Можна придбати і красиво упакувати косметику тієї марки, яку вона постійно використовує. Правда, тут не буде ніякого сюрпризу, так як ви піднесете їй аж надто буденну річ.

Тому краще скористатися послугами спеціалізованих магазинів і купити для коханої косметику ручної роботи. Майстри своєї справи виготовляють не гірше креми, маски і масла, ніж відомі бренди. Якщо ж це все красиво упакувати в крафтового коробочку і пов'язати червоним бантом, то захват гарантований.

круті навушники

круті навушники

Навіть якщо дівчина не меломан, хороші навушники ніколи не завадять. Якісне звучання музики в вухах зможе скрасити день і підняти настрій, яким би поганим він не був.

Зараз можна вибрати навушники, як то кажуть, на будь-який смак і колір. Їх вартість може коливатися від декількох сотень до декількох тисяч гривень, і тут вибір залишається тільки за вами.

У продажу вже навіть з'явилися навушники, які розроблені спеціально для дівчат. Їх робили з якісних матеріалів, і конструювали враховуючи особливості жіночого слуху.

стоунтерапия

стоунтерапия

Як ви вже здогадалися, мова піде про камені і розслабленні. Всі потребують релаксе і стоунтерапія може його забезпечити.

Лікування камінням широко використовують на Сході. Для України ж ця техніка нова, але вже з'явилося досить багато салонів, які пропонують подібні послуги. Сеанс полягає в тому, що на тіло по черзі накладаються чорні гарячі камені і білі холодні. Всього за процедуру на тілі виявляється 54 гарячих каменю і 18 - холодних.

Подібне температурне і енергетичний вплив мінералів допоможе в поліпшенні обмінних процесів в організмі і навіть допоможе впоратися з деякими нервовими розладами.

білизна

білизна

У кожної дівчини має бути красиве мереживну білизну. При тому, що це приносить задоволення не тільки їй, але і вам. Вибір зараз величезний. У профільних магазинах можна придбати як милі комплекти теплих відтінків з мереживами, так і сексуальні яскравих і насичених відтінків.

Крім білизни можна звернути увагу і на спальні комплекти - нічні сорочки і костюми. Це буде ще одним дуже приємним подарунком. Тут ви вже вибирайте на свій смак, що подарувати -сексуальную нічну сорочку з мереживами або ж теплу піжаму у вигляді зайчика або ведмедика.

Марія Бабич


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com