рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Квіти на карнизі, вітражі для вікон, жалюзі для кухні, Штори для кухні.

Рада 1. Вітражі для вікон
Рада 1 Дуже важливо в кухні не перешкоджати проходженню всередину природного світла, однак, можливо, вам захочеться рівноваги між яскравим освітленням і бажанням усамітнитися. Якщо вікно вашої кухні дивиться прямо на cоседній будинок або виходить на глуху цегляну стіну, швидше за все, ви побажаєте приховати цей вид, що не загороджуючи при цьому світло. Це можна зробити за допомогою плівки на липкій основі, яка кріпиться безпосередньо на скло, так що її можна використовувати в поєднанні з завісами. Плівку можна придбати з різним візерунком, від напівпрозорого затінення, що імітує грановане скло з напиленням, до прозорої плівки з різними візерунками, а також кольорової плівки. Якщо ви відчуваєте схильність до занять мистецтвом, якщо це відповідає стилю вашої кухні, може бути, вам буде цікаво створити ефект вітража, використовуючи смужки або квадрати плівки різної форми і кольору. А можна встановити замість звичайного вікна вітражні скла і отримати ефект картини або будь-якого іншого візерунка.
Прикрашаючи кухонне вікно живими квітами як зсередини, так і зовні, враховуйте кілька простих правил. Якщо на кухні маленьке вікно, не варто використовувати в'юнкі рослини. Візуально вони зроблять його ще менше. Щоб розширити простір, дизайнери радять взяти підвісний ящик трохи ширше вікна і підвісити його трохи нижче рівня підвіконня. До речі, колір ящика для квітів цілком може бути яскравим і контрастним. У цьому випадку він стане додатковою прикрасою кухонного вікна.

Порада 2. Квіти на карнизі
Порада 2 Зазвичай після закінчення всіх ремонтних та оздоблювальних робіт на кухні погляд зупиняється на вікні. Звичайні дії - купити карниз і повісити на нього тюль або штори, які підходять під інтер'єр. В основному на кухні штори виконують захисну функцію - оберігають від непрезентабельний картини за вікном або захищають від поглядів сторонніх. Але якщо ваше вікно саме по собі красиво і не впирається в стіну сумній сусідської хрущовки, то можна його зовсім і не закривати, а за допомогою, наприклад квітів, перетворити його в вічнозелений куточок. Традиційно ми вішаємо горщики з зовнішньої сторони вікна і тим самим прикрашаємо фасад будинку і "особа" свого вікна. А можна знехтувати традиціями і вивісити невеликий садок з горщиками в кованих гратах для квітів всередині кухні. Виглядає незвично і дуже ефектно, та й радувати буде цілий рік. Створити такий міні-садок на вашій кухні буде нескладно. Квіткарка повинна кріпитися поруч з підвіконням на надійних шурупах, які зможуть витримати її вагу разом з квітковими горщиками. Зсередини квіткарку можна декорувати тканиною, що підходить по стилю і кольору до інтер'єру кухні. Дно викладіть фольгою або поставте туди спеціальний лоток, щоб затримувати воду після поливу. Насипте у квіткарки дренажний шар з керамзиту, він повинен бути не менше 5 см. Тепер можна ставити горщики з квітами. Це дуже зручно, адже ви можете в будь-який час змінювати рослини на свій розсуд. Головне, щоб рослини за кольором, формою і розмірами гармоніювали з інтер'єром кухні.

Рада 3 Підвіски
Якщо все ж віконний отвір хочеться якось задрапірувати, а карнизи і штори вішати не хочеться, можна повісити на вікна підвіски. Підвіски можуть бути практично з будь-якого матеріалу: скляні або пластмасові намиста-підвіски, металеві шнури, можна навіть використовувати живі квіти, нанизавши їх на стебла. Вобщем, фантазія тут безмежна, і все залежить від ваших бажань і підручного матеріалу.

Рада 4. Жалюзі для кухні
Рада 4 Життя не стоїть на місці, з'являються нові матеріали і нові тренди. Вже давно стало модним оформляти вікна на кухні за допомогою жалюзі. Це в свою чергу відмінна альтернатива традиційним шторам з карнизами. Залежно від конструкції розрізняють ламельні, рулонні і плісировані жалюзі. Горизонтальні жалюзі виготовляють з дерева, пластика, алюмінію. Їх рекомендується повісити на вікнах, що виходять на південну сторону, і замаскувати при бажанні тонкими гардинами, розсувними шторами або ламбрекеном. Вони добре підходять для віконних прорізів невеликого розміру. Вертикальні жалюзі, на відміну від горизонтальних, більшою мірою підходять для житлових приміщень. Для їх виготовлення, поряд з пластиком, використовують тканину, причому остання може мати різний колір, щільність і фактуру. Це дозволяє підібрати жалюзі, що гармоніюють з шпалерами і обстановкою кухні. Останнім часом в моду увійшли мультифактурні жалюзі, елементи яких виготовляються з декількох матеріалів (найбільш часто зустрічається комбінація тканини і пластика). Вони можуть мати різну форму, імітувати гардини і ламбрекени. Рулонні жалюзі виготовляють з соломки і тонких дерев'яних рейок. Зазвичай їх розміщують в отворі вікна і поєднують з фіранками з легкої тканини. Дерев'яні жалюзі завдяки використанню різних порід деревини мають різний колір і можуть стати прекрасним доповненням до меблів, виконаної з того ж матеріалу. Вони вписуються в будь-які інтер'єри кухні - від класичного до кантрі. Особливо популярні дерев'яні жалюзі у прихильників натуральних, екологічно чистих матеріалів. Плісировані жалюзі роблять з тканини. Вони можуть бути напівпрозорими, матовими, мати світловідбиваючі поверхню. Жалюзі даного типу поєднуються з будь-якими меблями і традиційними шторами. Конструкція плісированих жалюзі робить їх зручними для арочних, трикутних вікон, еркерів. Їх можна прикріпити над вікном або розташувати в отворі безпосередньо на рамі.
Правильно підібрані жалюзі допоможуть візуально збільшити кухню. Для цього необхідно оформляти вікно в тонах, що поєднуються з оформленням стін. При такому оформленні вікно не буде виділятися. Контрасти привертають увагу, змушують очей зупинитися на деталях, тим самим роблячи кухню візуально ще менше.

Рада 5. Штори для кухі
Рада 5 Перш за все вибір оформлення вікон повинен узгоджуватися із загальним стилем кухні і квартири в цілому. З сучасним, строгим або мінімалістським стилем краще поєднуватимуться жалюзі, а якщо інтер'єр витриманий в класичному стилі, краще виглядатимуть все ж тканини - штори або фіранки. Тут можливі окремі окремі випадки, пов'язані з тим, до стилістики якої країни насамперед звертається інтер'єр. Візерунок тканини штор може допомогти посилити це враження. Візерунок з букетів квітів характерний для англійського стилю, у французькому інтер'єрі часто виникає візерунок геральдичних лілій, а східним стилем властиві тонкі і складні візерунки, що створюють враження пишності. Важливо, що звернення до стилів минулого не скасовує використання нових технологій обробки тканин, таких як травлення, вплетення металізованих ниток, обробка з використанням лазера і багато іншого. Як і фарбування стін, колір штор і гардин впливає на суб'єктивне сприйняття розмірів кухні. Потрібно пам'ятати: теплі тони візуально зменшують приміщення, але роблять його більш затишним, а пофарбована в холодні кольори кухня, навпаки, буде здаватися просторіше. Вибір матеріалу, а також яскравості забарвлення, залежить від того, куди виходять вікна. Щільні і темніші або багатошарові тканини використовують на південних і західних вікнах, а напівпрозорі тканини - в мало освітлених кухнях. Корисно буває розробити два варіанти дизайну - літній та зимовий, оскільки освітленість може істотно відрізнятися. Зимові штори, крім того, повинні виконувати утепляющую функцію, перешкоджаючи руху холодного повітря, тому їх роблять більш щільними. Оригінальним рішенням можуть стати двосторонні штори контрастних кольорів, які можна використовувати в поєднанні з різними рішеннями.

Ще один варіант - це багатошарові штори. Шари, що мають різну розфарбування, можна переміщати, виводячи на перший план той чи інший колір, створюючи тим самим різні варіанти атмосфери в приміщенні. Надати оформлення вікон індивідуальність можна за допомогою використання ламбрекенів. Це горизонтальні драпірування, які займають приблизно одну п'яту частину висоти вікна. Вони можуть мати жорстку основу, яка додасть їм правильну форму, або являти собою вільно розташовану драпірування. Як правило, їх виготовляють з такою ж або схожою тканини, як тканину основних штор, але іноді оригінально виглядають ламбрекени з тканини контрастного кольору, з обробкою у вигляді тасьми, бахроми або оборок. Крім того, в сучасному дизайні інтер'єру ламбрекени часто використовують для маскування горизонтальних жалюзі.

Автор: Тетяна Камінська
Джерело: Кухня и Ванная.com

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com