рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Демакіяж - поради з видалення макіяжу з особи

  1. послідовність демакіяжу
  2. Засоби для зняття макіяжу
  3. Натуральні засоби для зняття макіяжу

Поділитися статтею:

Поділитися статтею:

Косметологи радять очищати шкіру обличчя не менше двох разів на день, незалежно від того, наносите Ви макіяж чи ні.

послідовність демакіяжу

Пам'ятайте послідовність нанесення макіяжу? Основа, очі, губи. Демакіяж проводиться в точності навпаки: спочатку губи, потім очі і в найостаннішу чергу - основа.

Отже. в першу чергу потрібно прибрати косметику з губ. Для цього на косметичні диски або вату наносимо трошки кошти для зняття макіяжу і витираємо губи у напрямку від куточків до середини.

Після цього можна приступати до демакіяжу очей. Кожна жінка знає, що шкіра в цій зоні дуже тонка і ніжна, тому потрібно використовувати спеціально призначені для неї кошти - для зняття макіяжу з очей. Саму процедуру теж потрібно проводити дуже акуратно: не терти шкіру і сильно на неї не тиснути.

Почати варто з тіней, прати які рекомендується у напрямку від перенісся до скроні. Щоб вії були міцними і не втрачали колір, потрібно пам'ятати декілька простих правил зняття туші.

Косметологи радять робити це так: розділити ватний диск на дві частини, одну з яких покласти під нижню повіку, щоб вії «лежали» на ній. Другу потрібно намочити засобом для зняття макіяжу і прати туш легкими рухами у напрямку росту вій: від коренів до кінчиків. Існує й інший варіант цього способу: замість другої частини диска можна використовувати ватяну паличку.

В останню чергу знімаємо макіяж з шкіри обличчя. Це можна робити водою, використовуючи гель, мус або пінку, а можна - косметичним молочком і ватяними дисками. У другому випадку радимо після процедури користуватися тоніком, щоб видалити залишки макіяжу.

У будь-якому випадку знімати макіяж з особи потрібно легкими рухами, не розтягуючи шкіру, щоб уникнути появи ранніх зморшок. Косметологи рекомендують масажувати обличчя з особливих масажних лініях.
У будь-якому випадку знімати макіяж з особи потрібно легкими рухами, не розтягуючи шкіру, щоб уникнути появи ранніх зморшок

Засоби для зняття макіяжу

Сказати, що їх дуже багато - значить не сказати нічого. Кожна жінка підбирає засіб для свого типу шкіри , Її особливостей і віку. Головне правило: засіб не повинно бути занадто жирним і не містити спирт і луг. В цілому кошти для зняття макіяжу можна розділити на кілька груп:

1. Косметичне молочко і вершки, як правило, мають кремоподібну жирну консистенцію і містять велику кількість відповідних добавок. Вони підходять для сухої, схильної до подразнення, змішаної і зрілої шкіри.

2. Вода для демакіяжу одночасно очищає і тонізує, завдяки своїй легкій текстурі.

3. Гелі, муси і пінки використовують тільки з водою. Це, мабуть, найоптимальніший спосіб зняття макіяжу, який дарує відчуття свіжості чистоти шкіри, знімає

запалення і регулює роботу сальних залоз. Ці кошти добре підходять для жирної та комбінованої шкіри, схильної до запалень.

4. Дерматологічне мило підходить для будь-якої шкіри: вигідно поєднуючи в собі переваги пінки і молочка, воно дає зволожуючий ефект сухій шкірі і здоров'я - проблемною.

5. Тонік зазвичай підходить для всіх типів шкіри і може використовуватися як доповнення після використання косметичного молочка або як самостійний засіб.

6. Засіб для зняття макіяжу з очей незамінне для ніжної шкіри цій галузі. Вони містять особливі компоненти, які дбайливо розчиняють косметику і не роблять шкідливого впливу на шкіру очей. Навіть навпаки, вони доглядають за шкірою повік, даруючи їй відчуття чистоти і свіжості. Всі кошти проходять офтальмологічний контроль, і тому навіть випадково потрапивши в око, не викликають хворобливих реакцій.

7. Серветки для зняття макіяжу об'єднують переваги всіх коштів. Вони можуть бути просочені будь-яким очищує складом, і підходять навіть для жирної шкіри, тому що містять бактерицидні речовини, які звужують пори. Головний плюс - легкість використання: їх можна взяти з собою куди завгодно, адже вони займають зовсім небагато місця.

Натуральні засоби для зняття макіяжу

Позбутися від косметики на обличчі можна і за допомогою натуральних засобів.

Багато косметологи радять використовувати скраб для очищення шкіри, який можна зробити в домашніх умовах. Для цього буде потрібно сухе молоко і мелені вівсяні пластівці в рівних пропорціях. Ложку цієї суміші потрібно залити невеликою кількістю теплої води або молока, щоб вийшла кремоподібна маса. Її потрібно нанести на обличчя і залишити до висихання, після чого змити. Ось побачите, шкіра буде ніжною і чистою.

Часто для зняття макіяжу використовують оливкову олію: воно не тільки видаляє косметику, але і зволожує шкіру, завдяки високій концентрації вітаміну Е і олеїнової кислоти. За допомогою маски з оливкової олії можна очистити шкіру і відкрити пори. Для цього його потрібно рівномірно розподілити по шкірі масажними рухами, а зверху покласти тканину, змочену в гарячій кип'яченій воді (не в окропі!). Після того, як тканина охолоне, нею потрібно протерти обличчя, а після - вмитися продажної водою.

Багато радять використовувати знежирену сметану або рослинне масло. Підійде і сухе молоко: його потрібно розвести теплою водою в пропорції 1: 1 і протерти обличчя отриманою сумішшю.

Дуже важливо вибирати засіб для демакіяжу, яким би воно не було, в залежності від пори року: поживні для зими і зволожуючі - для літа.

Поділитися статтею:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com