рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 порад від стиліста Кім Кардашьян, щоб зробити ідеальний високий кінський хвіст

улюблений стиліст Кім Кардашян (36) Кріс Епплтон розповів, як зробити модну укладку - високий хвіст, який він часто робить дружині Каньє Уест а. «Кім завжди виглядає красиво, і її образ продуманий до дрібниць. Щоб підібрати потрібну укладку, я завжди цікавлюся, що вона вирішила одягти, все-таки волосся повинне доповнювати наряд, - коментує Кріс. - Але є особлива зачіска, яка ідеально підійде для будь-якої ситуації - високий кінський хвіст ».

Отже, що потрібно для такої укладки.

Крок 1: розчеши сухе волосся (чистими вони бути не повинні, навіть якщо ти добу або двоє не мила волосся, зачіска буде виглядати однаково прекрасно).

Крок 2: замість лаку для волосся використовуй засіб для блиску Color Wow High Gloss Shellac, розподіли його по всій довжині від коренів до кінчиків за допомогою пальців.

Крок 3: опусти голову вниз і збери волосся у високий кінський хвіст. закрепи гумкою (Ти ж пам'ятаєш, що в цьому сезоні в тренді великі варіанти).

Крок 4: розпороши трохи лаку на щітку і розчеши волосся, щоб все волоски лежали ідеально і нічого не стирчало в сторони.

Крок 5: нанеси засіб-заповнювач Color Wow Root Cover Up, щоб не було видно шкіри голови.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com