рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Натуральні оправи: шкіра, ріг, дерево | Окуляри купити, магазин окулярів в Києві, фото - OMG

Натуральні оправи: шкіра, ріг, дерево

Під час зростаючих трендів і все більшою популярністю оптики і сонцезахисних окулярів зростає також асортимент матеріалів для виготовлення цих аксесуарів. Вже нікого не здивуєш достатком форм і кольоровою гамою плаcтікових і ацетатно-целюлозних оправ все ширше стає ринок з пропозиціями оправ з природних матеріалів. Першим в цій естафеті стало дерево і все більше популярності набирають вироби зі шкіри і натурального роги.

Оправи з рогу

Тут на допомогу дизайнерам і компаніям виробникам приходить велика рогата худоба. Малюнок рогових оправ шаруватий, дуже цікавий і унікальний для кожної нової пари. Тут також існують критерії відбору: країна походження тварин так само як і вік впливають на колір і якість роги. Всього лише 20% придбаного дизайнерами матеріалу в кінцевому підсумку перетворюються в екcклюзівние, але в той же час дорогі оправи для оптики і сонцезахисних окулярів.

Це обумовлено трудомістким процесом підготовки роги для роботи і його якості. Виготовлення рогових оправ це тільки ручна робота і часто це комбінація з шовком і деревом. До всього рогові оправи також вимагають особливого догляду. Крім стандартного набору з м'якої серветки обов'язково до роговим оправ йде в комплекті аксесуарів крем для збереження блиску і первісного вигляду виробу.

Оправи з дерева

Саме дерево стало тим матеріалів, який послужив основою для виготовлення перших в історії людства очок. Це підтверджує знахідка вчених: в жіночому монастирі Wienhausen знайдені окуляри з деревини липи та самшиту, що датуються XV століттям. Для створення дерев'яних оправ підходить деревина тільки з короткими волокнами. Cамимі цінними і кращими для обробки вважаються породи рожевого і ебенового дерева. Щоб уникнути тріщин і розколів заготовки з дерева повинні бути добре просушені і відполіровані. Якщо оправа спочатку від виробника покрита лаком то вона не потребує будь то особливого догляду. Тільки в разі, коли оправа нічим не оброблена необхідно її покривати спеціальному маслом і берегти від пересихання і вологи.

Оправи зі шкіри

З шкірою майстрам працювати простіше ніж з рогом або деревом. Все що потрібно - це вирізати необхідну форму, пофарбувати в потрібний колір і можна пускати виріб в маси. А освіжити шкіряну оправу можна в пару секунд за допомогою звичайного крему для взуття. Головне в процесі виготовлення шкіряних оправ - це сировина. Шкіра повинна бути податливою до роботи, бездоганною за якістю без будь-яких ізьянов.

Всі ці матеріали натуральний і екологічно чисті, безпечні під час експлуатації. Але мінус для споживача - це відповідно їх вартість і особливі правила експлуатації. У нашому Шоу Румі та Інтернет Магазині також представлені оптика і та сонцезахисні окуляри, в основі оправ яких використовуються всі ці матеріали. Якщо Ви в пошуку не просто аксесуар, а очок, як твори мистецтва - прямуйте до нас.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com