рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тканини з чоловічого гардероба

  1. Нелегкий, але правильний вибір
  2. костюмна тканина
  3. З чого шиють чоловічі сорочки
  4. Матеріал для краваток

Чоловіча мода набагато більш консервативним жіночої. Саме з цієї причини чоловікам без праці вдається непогано виглядати в одному і тому ж вбранні кілька сезонів поспіль. Природно, це можливо лише за однієї умови - одяг високої якості, зшита з добротних матеріалів з використанням не менше добротної фурнітури. Чоловіча мода набагато більш консервативним жіночої

Високоякісний костюм прослужить не один сезон

Тільки такі речі надовго зберігають свій первозданний вигляд, що не засмучуючи свого господаря передчасним старінням, Кошлатий, катишкамі, потертостями, зачіпками та іншими неподобствами.

Нелегкий, але правильний вибір

Від того, наскільки грамотно підібрана тканина, залежить не тільки відчуття комфорту, але і відчуття себе як особистості. Тому, щоб виглядати максимально виграшно, потрібно звертати увагу і на склад тканини, і на її фактуру, і на колір.

Тому, щоб виглядати максимально виграшно, потрібно звертати увагу і на склад тканини, і на її фактуру, і на колір

Добротна тканину, міцна фурнітура та відмінну якість роботи - основні складові ціноутворення дорогого костюма

Щорічно на світ з'являються тисячі нових зразків, у яких буває складно розібратися навіть досвідченим майстрам, не кажучи вже про новачків в цій справі. Для офіційного класичного стилю, як правило, використовують тканину з ідеально рівною, гладкою поверхнею, яка виготовлена ​​з сировини категорії преміум, люкс, еліт і т.п.

Шерсть - оптимальний матеріал для пошиття чоловічого костюма

Сучасні дизайнери пропонують своєму покупцеві складні плетіння ниток і фактури, мікшируя, здавалося б, абсолютно непоєднувані види пряжі, щедро присмачуючи їх різними добавками штучних волокон.

Синтетичні компоненти потрібні не стільки для здешевлення вартості тканини, скільки для поліпшення її практичних характеристик. Вони перешкоджають зім'ятий і запобігають появі заломів на одязі, перешкоджають розривів, продовжуючи таким чином термін служби готового виробу. Останнім часом все частіше зустрічаються натуральні вовняні тканини, оброблені спеціальним просоченням, відразливою різного роду забруднення. Повсякденний костюм з таких матеріалів має вагому перевагу перед побратимами без цієї інноваційної новинки.

Повсякденний костюм з таких матеріалів має вагому перевагу перед побратимами без цієї інноваційної новинки

Для позначення властивостей вовняної тканини використовується кількісний індекс super

У виборі тканини для костюма варто абстрагуватися від особистої думки, сформованого за принципом «а мені подобається!», І керуватися більш об'єктивними критеріями:

  • Міцність і щільність матеріалу - для повсякденного, святкового, літнього та зимового костюма знадобиться зовсім різний показник.
  • Визначтеся з тим, яка поверхня тканини вам потрібна - матова, глянцева, з малюнком або без.
  • Колір тканини повинен покращувати або підкреслювати колір вашої шкіри, акцентувати увагу на відтінку очей, гармоніювати з кольором волосся.

Для повсякденних моделей вибирайте спокійні, нейтральні відтінки тканини і класичні малюнки

костюмна тканина

В асортименті тканин, призначених для пошиття костюмів, як і раніше лідирує натуральна шерсть, властивості якої зазвичай вимірюють кількісними показниками:

В асортименті тканин, призначених для пошиття костюмів, як і раніше лідирує натуральна шерсть, властивості якої зазвичай вимірюють кількісними показниками:

Не забудьте про відповідність вашого кольоротипу зовнішності відтінку костюма

  • Для поділу понять зимової та літньої тканини застосовується показник ваги, що характеризує масу одного квадратного метра тканини (в грамах).
  • Для позначення якості і товщини вовняних волокон в світовій практиці використовують індекс super з цифровим позначенням (в мікронах). Слід зазначити, що на товщину тканини не так сильно впливає діаметр нитки, як спосіб її кручення.
  • Показник «текс» показує довжину пряжі, що знаходиться в одному кілограмі тканини (в кілометрах).

Для повсякденного костюма вибирайте тканини з хорошою опірністю смінаніі і швидкої відновлюваністю форм

для робочих чоловічих костюмів ділового стилю і гардероба casual зазвичай використовується вовна з індексом S (super) 100-130. Це практична, надійна і комфортна тканина, з високим ступенем довговічності. Костюми бізнес-класу шиють з тонкого вовняного полотна S'140-160, яка більш стійка до зім'ятого і швидше відновлює первинну форму. У такому одязі не жарко влітку, не холодно сирої осінню і м'якою зимою.

Офіційні, весільні чоловічі костюми, смокінги і фраки найкраще виглядають, якщо вони виконані з елітної категорії тканин з індексом S'180-250. Добірної сировинною базою для такої вовни служать племінні стада овець, що дають найкращі руна. Ідеальна якість пряжі перетворює костюм в вишукану перлину, предмет лиску і бездоганного смаку свого господаря.

Ідеальна якість пряжі перетворює костюм в вишукану перлину, предмет лиску і бездоганного смаку свого господаря

Дорогий костюм на три чверті зшитий руками

Вища каста вовняних тканин - кашемір і вікунья. Їх використовують для пошиття не тільки костюмів, а й пальто, змушуючи сяяти і радіти внутрішнього перфекціоніста. Здебільшого це дуже делікатна, ручна робота. Ніжна й м'яка, гладка і шовковиста фактура цієї тканини легко драпірується і дуже комфортно носиться. Мала кількість виробленої в світових масштабах тканини призводить до її високу вартість і зводить у ранг раритетів, які використовуються в особливо урочистих випадках.

Шерсть викуньи очищається від домішок вручну, що не може не позначитися на її ціні

З чого шиють чоловічі сорочки

Найбільш поширеним матеріалом для пошиття чоловічих сорочок є бавовна, стовідсотковий або з синтетичними добавками. Обидва варіанти мають своїх прихильників і супротивників, та як мають і плюсами, і мінусами.

Сорочка з чистої бавовни гігроскопічна, м'яка, гіпоалергенна, добре пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Однак вона занадто швидко зношується, знебарвлюється і мнеться, втрачаючи свій презентабельний вигляд, і має досить високою ціною. В тренді наступні різновиди бавовни: оксфордський бавовна, фланель, поплін, денім, херінгбон, твил і т.п. Відмінності між ними криються в способі переплетення ниток основи і качка - «рогожка», «саржевое», «жаккардовое» та ін.

Вироби зі змішаних тканин (бавовна + синтетика) можна без зусиль придбати в недорогому магазині чоловічих сорочок . Вони коштують набагато дешевше, довго носяться, практично не мнуться і навіть після великої кількості прань практично не втрачають свою форму, колір і розмір. Як добавки найчастіше використовують волокна поліестеру, лайкри і ін. До недоліків таких сорочок відноситься відсутність або недостатність повітропроникності і надлишковий блиск поверхні.

Матеріал для краваток

Краватка для офіційних заходів, який надягають під дорогий костюм, повинен бути зшитий з натурального шовку, нитки якого отримують шляхом розмотування кокона гусениці тутового шовкопряда.

Краватка для офіційних заходів, який надягають під дорогий костюм, повинен бути зшитий з натурального шовку, нитки якого отримують шляхом розмотування кокона гусениці тутового шовкопряда

Для краваток в стилі casual існує безліч альтернативних матеріалів

Саме така тканина виходить неймовірно гладкою, еластичною, блискучою і міцною. Нарядні краватки-метелики можуть бути з атласу чорного, білого або бордового кольору.

Краватка-метелик - яскрава деталь будь-якого способу

В хорошому інтернет-магазині краваток знайдуться сотні варіантів для гардероба в стилі кежуал: з трикотажного полотна, сатину, саржі, вовни та інших, менш дорогих тканин. Оригінальна фактура, класична або фантазійна забарвлення краватки допоможе створити неповторний образ для будь-якого випадку і стане родзинкою вашого ансамблю.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com