рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що надіти на пляж, щоб виглядати, як суперзірка?

Ми, жінки, буквально зіткані з протиріч. Пам'ятаєте казку, де дівчина їхала на обід до короля ні голою, ні одягненою? Приблизно така ж дилема виникає перед нами, коли ми збираємося на пляж. Хочеться і виглядати красивою, і в той же час не дуже одягненої

Зараз ми переконаємося, що все це цілком можливо поєднати.

Варіант №1. Накинь і йди

Якщо ви хочете ефектно з'явитися на морському березі - вафельний рушник, обмотане навколо стегон, не найкращий варіант. Парео - річ, яка обов'язково повинна бути в вашому пляжному арсеналі. Ще б пак, цей повітряний відріз тканини виручить вас, навіть якщо як кутюр'є ви безнадійні. З нього можна зробити подобу спідниці, туніки і навіть цілком пристойного коктейльної сукні. Не кажучи вже про те, що цю деталь гардеробу можна накинути на плечі, приймаючи сонячні ванни.

Розміри парео залежать від вашого зростання і від того, як ви маєте намір його носити. Але, як показує практика, найбільшою популярністю користуються прямокутники 110 на 220 сантиметрів. Кращі сукні виходять саме з них. Звичайно, краще взяти парео ширше. У будь-якому випадку його можна буде зайвий раз обернути навколо тіла.

Варіант №2. Майже як вдома

Після будь-яких водних процедур покладається накинути на себе халатик. Якщо на вас при цьому дивиться мінімум сотня осіб, халатик повинен бути ну дуже стильним. Вельми цікаві моделі можна відшукати в інтернет-каталогах. Наприклад, бавовняна накидка з капюшоном і широкими мереживами.

Наприклад, бавовняна накидка з капюшоном і широкими мереживами

Якщо таке вбрання здається вам аж надто «приватним», зверніть увагу на всілякі туніки. До речі, завдяки вільному крою, вони підійдуть дівчатам практично з будь-якою фігурою. Повненькі зможуть заховати під нею свій животик, а худенькі - підкреслити талію за допомогою пояса.

Повненькі зможуть заховати під нею свій животик, а худенькі - підкреслити талію за допомогою пояса

Варіант №3. Ноги на увазі

Роздільні купальники - це чудова штука. Зараз дизайнери шиють їх таким чином, що верх цілком може зійти за корсаж або кроп-топ. А це значить, що вони абсолютно на рівних правах можуть зайняти місце у вашому гардеробі. Поєднувати їх можна з чимось коротким, якщо дозволяє фігура.

Якщо звичайні обрізані джинси і брюки здаються вам занадто банальними, зверніть увагу на всілякі спідниці. Пишні з оборками, прямі шифонові або пустотливі спідниці-шорти - стільки всього можна придумати!

Варіант №4. ширше крок

Деякі дівчата не проміняють штани ні на яку модну новинку. Якщо ви належите до їх числа, радійте: в пляжній моді знайшли вихід і для вас. Оптимальний варіант - це широкі штани, так звані «а-ля Марлен Дітріх». Ця модель абсолютно не сковує рухів, тому в ній вам буде зручно. У всякому разі, набагато зручніше, ніж, лаючи все на світі, натягувати на ще вологе тіло звичні джинси. За сполучуваності такі брючки теж дають фору будь-якої речі. З ними однаково ефектно виглядає і верх від бікіні, і топік з відкритим животом, і навіть суцільний купальник.

Варіант №5. Романтика на всі часи

«Невдалі ноги потрібно ховати ... під максі», - каже секретарка з фільму «Службовий роман». Втім, це не єдина перевага довгих спідниць. Наприклад, їх дуже зручно знімати і одягати. Пара секунд - і ви вже біжите до води. А ще максі вигідно поєднуються з будь-яким верхом - будь то довга маєчка на тонких бретелях, укорочений топ, футболка або верх від купальника.

А ще максі вигідно поєднуються з будь-яким верхом - будь то довга маєчка на тонких бретелях, укорочений топ, футболка або верх від купальника

Любителькам перевтілень такі спідниці сподобаються тим, що їх при бажанні можна носити як плаття. Моделі-трансформери легко дізнатися по широкій резинці на поясі.

Моделі-трансформери легко дізнатися по широкій резинці на поясі

Варіант №6. Для любительок шику

Штучка, без якої жарким літом, в принципі, можна обійтися ... якщо ви, звичайно, не вважаєте себе модницею. Йдеться про болеро. У поєднанні з довгою спідницею і купальником цей короткий жакетик може створити досить милий ансамбль. У такому вигляді можна прогулятися по людній курортної набережної і навіть зайти в ресторан.

Оскільки тут при створенні образу задіяно багато деталей, важливо пам'ятати одну закономірність. Потужний колірної акцент повинен бути лише один, інакше ви будете виглядати так, ніби тільки позавчора втекли з табору. Якщо купальник якогось «нудного» кольору, то вам знадобиться строкате болеро. До яскравого купальнику, навпаки, потрібні низ і жакет стриманих відтінків - чорного, бежевого або білого.

Варіант №7. Для ледачих і раціональних

При всьому при цьому одяг для пляжу повинна бути практичною - швидко сохнути і, по можливості, не м'ятися. Або хоча б в пом'ятому вигляді виглядати цілком презентабельно. Якщо ви в цьому плані не акуратистка, варто придбати пару сарафанів або сорочок з «жатки».

Якщо ви в цьому плані не акуратистка, варто придбати пару сарафанів або сорочок з «жатки»

Як бачите, одягнутися стильно можна навіть з мінімумом речей. Поєднуючи їх між собою, ви можете отримати дивовижні образи. Простір вашої фантазії розширять інтернет-магазини. Наприклад, ось тут //www.intimo.com.ua/catalog/30/ ви зможете знайти безліч одягу і аксесуарів для літнього відпочинку. До того ж всі ці наряди займають в багажі дуже мало місця. Побережіть валізу для сувенірів, а голову - для вражень! Насолоджуйтесь теплими днями!

вередник

Найкрасивіші купальники в Intimo:

Пам'ятаєте казку, де дівчина їхала на обід до короля ні голою, ні одягненою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com