рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Отпариватель для брюк Гранд Майстер GM-Q5 MULTI / T

  1. За що варто полюбити цю модель:
  2. Характеристики
  3. паровий утюжек
  4. Регулятор інтенсивності пара
  5. Плечики для одягу
  6. Комплектація отпарівателя-пароочисника GM-Q5 MULTI / T
  7. Відгуки
  8. Відгуки з Яндекса
  9. умови:

Ціна: 11, 790

руб.

Немає в наявності

Код товару: 15085

Вага: 6.2 кг
Розмір В * Ш * Г: 45х29х38 см

Очікувана дата доставки: доступний під замовлення

Вартість доставки по Москві: безкоштовно

За що варто полюбити цю модель:

2 в 1 відпарювання одягу і парова чистка

висока потужність

Парова швабра в комплекті

відмінна комплектація

Характеристики

Характеристики

Розмір В * Ш * Г: 45х29х38 см

Резервуар для води: 2,3 л

Продуктивність пароутворення: 70 гр / хв

Макс.споживана потужність: 1950 Вт

Тиск пара: 3,5 Бар

Управління: електронне

Температура: 98 град. З

Кількість режимів: плавне регулювання

Гарантія: 24 місяці

Опис Останнім часом вертикальні відпарювачі стали дуже популярними. І це цілком зрозуміло. Отпариватель здатний працювати на одній заправці водою кілька годин, забезпечувати чудовий результат без ризику зіпсувати дорогий одяг. Серед безлічі моделей відпарювачів особливо хотілося б відзначити багатофункціональний вертикальний отпариватель пароочиститель Grand Master GM-Q5 MULTI / T.
Вертикальний отпариватель виділяється чудовими робочими характеристиками, універсальністю використання, вельми багатою комплектацією і ергономічним дизайном. Крім того Master GM-Q5 MULTI / T реалізує не тільки функції відпарювання одягу, але і парової чистки різних речей в будинку. Завершує штрих образу ідеальної техніки великий гарантійний термін, який як відомо є своєрідним гарантом високої якості виготовлення приладу.
За допомогою Grand Master GM-Q5 MULTI / T Ви легко приведете в порядок улюблений одяг. Він чудово Відпарити навіть складні для прасування речі, такі як спідницю, блузу, піджак і т. Д. GM-Q5 MULTI / T відчистить пил і видалить ворсинки з одягу. Він відмінно підходить для чищення килимів, дитячих іграшок, оббивки м'яких меблів і т.п. Вертикальний отпариватель вже укомплектований парової шваброю. З її допомогою Ви легко проведете якісне прибирання підлог і навіть дезінфекцію приміщень.
Отпариватель GM-Q5 має сучасне електронне управління. Він володіє ємним баком для води, який вміщує 2,3 л води. Великі колеса дозволяють легко переміщати отпариватель з місця на місце. Отпариватель комплектується багатьма видами насадок.

особливості використання

Отпариватель-пароочиститель GM-Q5 MULTI / T універсальний прилад для вертикального відпарювання одягу і парової чистки. Універсальний отпариватель має обтічну форму корпусу, колеса для зручного переміщення по приміщенню. Бак для води виконаний прозорим і оснащений функцією самозакачкі. Паровий праску отпарівателя виготовлений з нержавіючої сталі. Пара подається безперервно під тиском в 3,5 бар. Отпариватель-пароочиститель GM-Q5 MULTI / T універсальний прилад для вертикального відпарювання одягу і парової чистки

паровий утюжек

Паровий праску універсального отпарівателя GM-Q5 MULTI / T виготовлений з нержавіючої сталі, що не окислюється. В поверхню парового прасування вбудований власний ТЕН, який підігріває пар на виході, запобігаючи утворенню конденсату (система «антікапля»).
Паровий праску GM Q5 MULTI / T має трикутну форму, дуже схожу на форму звичайної праски. На паровому прасуванні є терморегулятор і кнопка подачі пари, це дає можливість прасувати як у вертикальному положенні, так і на прасувальної дошки. В останньому випадку отпариватель виступає в ролі праски з парогенератором. Крім того, трикутна форма прасування робить більш зручним прасування важкодоступних місць (наприклад, "полички" з гудзиками).

Регулятор інтенсивності пара

Прилад оснащений плавним регулятором інтенсивності пари. Можна вибирати відповідний режим в залежності від типу розгладжує тканини.

Плечики для одягу

Плічка для одягу здатні повертатися на 360 градусів. Це дуже зручно, якщо необхідно відпарити обидві сторони вироби. Плічка для одягу здатні повертатися на 360 градусів

Комплектація отпарівателя-пароочисника GM-Q5 MULTI / T

  • Щітка з м'якою щетинкою використовується для видалення пилу і ворсинок з одягу, для чищення килимів, оббивки м'яких меблів і ін.
  • Затиск для брюк. Допоможе без праці зробити «стрілки» на брюках, досить помістити брючні полотно між затискачем і паровим праскою і виконувати руху «вгору-вниз».
  • Парова швабра з додатковою гарнітурою (низькотемпературний шланг і телескопічна труба). Використовується для парової прибирання та дезінфекції приміщень.

Універсальний отпариватель GM Q5 MULTI- T укомплектований безліччю додаткових аксесуарів і насадок.

Універсальний отпариватель GM Q5 MULTI- T укомплектований безліччю додаткових аксесуарів і насадок

  • Нова парова насадка з круглою щіточкою для велюру. Ця насадка дає можливість одночасно відпарювати і очищати ворсисті тканини.
  • Пристосування для відпарювання коміра для зручного і якісного відпарювання «важких» місць - комірів, манжетів, кишень.
  • Тефлоновий рукавиця для захисту рук від опіку гарячою парою.
  • Дошка з термостійкого пластика з підхопленням для руки. Вона надягає на руку і використовується при відпарюванні як підкладка, щоб не обпектися гарячою парою і якісно отпарить місця, що вимагають більш ретельної парової обробки (деталі з вишивкою, стразами, паєтками, кишені і ін.)

  • Основні переваги апарату отпарівателя пароочисника GM-Q5 MULTI / T:
    • 2 в 1 відпарювання одягу і парова чистка
    • Простий і зручний у використанні
    • Місткий бак для води
    • Швидка готовність до роботи
    • Великий час роботи на одній заправці
    • Зручний вибір режимів роботи
    • Великі колеса для пересування
    • В поверхню парового прасування вбудований власний ТЕН
    • Парова швабра в комплекті
    • Паровий праску отпарівателя виготовлений з нержавіючої сталі
    • Плавний регулятор інтенсивності пари
    • Індикатор підключення до мережі і закінчення води в баку
    • відмінна комплектація
    • Стильний і елегантний
    Для збільшення функціональності даного отпарівателя Ви можете придбати парової шланг , професійний праска або комплект аксесуарів для парової чистки .

Відгуки

Відгуки Відгуків поки немає.

Залишити відгук

Відгуки з Яндекса

Гаврилова Наталія

відмінна модель

Досвід використання: кілька місяців

переваги:

Нещодавно подарували мені такий отпариватель. Класний прилад виявився, я і не думала, що мені його не вистачало раніше)) За функціоналом мені все сподобалося - і як помічник по прибиранню з усім справляється, і як отпариватель ... Детальніше на Яндекс.Маркеті

17 серпня 2016

Користувач приховав свої дані

відмінна модель

Досвід використання: кілька місяців

коментар:

Мені цей отпариватель-пароочиститель подарував чоловік на річницю весілля, для мене подарунок просто шикарний, тому як діти пішли в школу, я на роботу, прасування щоденна умативает мене і такий помічник ну просто виручає, раз-два - речі готові. Відпарює дуже добре, крапель ніяких немає (вичитала в описі приладу - це через те, що праску з нержавіючої сталі і сам нагрівається ще, додатково прогріваючи пар, який з бака йде, тому ніякого конденсату), праску і стійка зручні, регулюється під зріст , праску кріпиться прям на стійку. І до речі, я цим праскою користуюся і як праскою - горизонтально, так-так, беру і гладжу на дошці, він дозволяє так з собою надходити)) просто деякі ... Детальніше на Яндекс.Маркеті

23 червня 2016

Котелова Ніна

хороша модель

Досвід використання: кілька місяців

переваги:

Довгий шланг, є стійка з вішалкою в комплекті, стійке тиск, насадки в комплекті.

недоліки:

Пластиковий корпус мене трохи лякає, але в цілому все відмінно!

коментар:

Давно хотіла придбати додому пароочиститель в помічники і зупинилася саме на цій моделі. Після покупки випробувала його буквально на всьому - привела в відмінний вид одяг з шафи, витягла осінні ... Детальніше на Яндекс.Маркеті

26 серпня 2015

Умови доставки

умови повернення

збірка

Шановні покупці!

Ми раді запропонувати Вам нову послугу по збірці / установці куплених у нас виробів.

Багато людей не мають можливості і часу займатися самостійною збіркою різних виробів для дачі, наприклад, сараю, теплиці, хозблока, садових меблів. Як бути в такому випадку? Відмовлятися від покупки цікавого товару? Просто замовте роботи по монтажу збірних виробів в нашій службі збірки. Всі роботи здійснюються строго за інструкцією в обумовлені терміни і тільки кваліфікованими майстрами.

умови:

  • Служба доставки і служба збірки / установки виробів працюють окремо.
  • Збірка / установка виробів здійснюється в межах Москви і Московської області.
  • Збірку / установку можна замовити на будь-який день тижня, включаючи суботу і неділю.
  • Збірка / установка проводиться за попередньою домовленістю з обговоренням вартості, обсягу послуги і дати робіт.
  • У разі необхідності, можливість і вартість виготовлення фундаменту нашими фахівцями обговорюється по телефону заздалегідь.
  • Збірка товару при негативних температурах повітря не проводиться.

Які вироби ми збираємо?

  • Теплиці (тентів та стільникового полікарбонату);
  • Сараї і хозблоки (металеві, пластикові, ДПК);
  • Гаражі;
  • Дачні альтанки;
  • Лаунж-зони;
  • Вольєри для тварин;
  • Газові вуличні обігрівачі;
  • Гамаки з каркасами;
  • Меблеві комплекти і меблів (пластикова, з натурального і штучного ротанга);
  • гойдалки;
  • Підвісні крісла;
  • батути;
  • Садові компостери;
  • Дитяча ігрова меблі;
  • Системи крапельного поливу;
  • Грилі і барбекю;
  • Біокаміни;

збірка сараїв

  • Збірка сараїв здійснюється строго по інструкції і тільки кваліфікованими майстрами в суху погоду.
  • Середній час збирання від 5-6 годин, великих сараїв від 7-8 годин.
  • Для установки сараїв Вам необхідно підготувати тверду і геометрично рівну горизонтальну поверхню (плитка, терасна дошка, забетонована площадка)

Як бути в такому випадку?
Відмовлятися від покупки цікавого товару?
Які вироби ми збираємо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com