рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

VILA, Віла



Данська бренд VILA належить великої скандинавської компанії з виробництва та продажу модного одягу BESTSELLER. Під маркою VILA можна придбати молодіжний жіночий одяг, взуття та аксесуари класу медіум.
Бренд VILA народився в 1993 році в Сканнерборг, Данія. Платформою для її зростання стала велика данська компанії з виробництва та продажу одягу BESTSELLER, що успішно функціонує з 1975 року. Співробітники VILA, як і представники інших брендів, що входять в BESTSELLER, намагаються дотримуватися політики взаємної довіри, що є основою успішного розвитку марки.
Завдання VILA - створювати якісну продукцію за розумними цінами, для того щоб молоді дівчата і жінки могли одягатися стильно і розкішно, без особливих на те витрат. Як і BESTSELLER, VILA є прихильником екологічного виробництва і захисником навколишнього середовища, тому намагається слідувати тенденціям Екомода.
Одяг VILA орієнтована на молодих жінок, які добре розбираються в моді, мають свій стиль, але при цьому не бояться спробувати що-небудь нове. Дівчина VILA жіночна і витончена. Вона любить пригоди. У колі друзів вона відома своїм унікальним поглядом на останні тенденції і здатністю виражати свою яскраву, творчу особистість за допомогою свого гардероба. Вона не боїться виділитися в натовпі і бути в центрі уваги. Вона вважає за краще свободу вибору: що надіти і коли носити.
Колекції бренду відрізняються вишуканими, елегантними і підкреслено жіночними речами для будь-яких випадків. Дизайнери компанії в курсі самих останніх тенденцій світу моди. При створенні речей вони використовують актуальні кольору, форми, образи, знаходячи натхнення як на звичайних міських вулицях, так і на іменитих показах мод. В основі дизайну кожної моделі - жіночність, чуттєвість і сучасність.
Одяг бренду запам'ятовується вишуканим кроєм, ніжними вирізами, м'якою фактурою і дрібними деталями. В асортименті марки VILA є як прості, повсякденні, так і концептуально складні, елегантні речі: сукні, брюки, топи, сорочки, туніки, джинси, піджаки, куртки, блейзери, пальто і ін. Крім одягу в магазинах бренду можна придбати фірмову взуття, ремені, сумки, шарфи, палантини і інші аксесуари, які допоможуть доповнити унікальний VILA образ.
Поряд з сезонними колекціями в магазинах бренду завжди можна знайти одяг з постійною лінійки BASIC VILA. Завдяки своєму класичному крою, ці речі завжди актуальні і здатні поєднуватися з будь-якими комплектами. Вони комфортні і універсальні. Забарвлення їх залежать від сезонних модних тенденцій.
Сьогодні VILA має більше 200 роздрібних магазинів в Скандинавії, Швейцарії, Нідерландах, Німеччині, Австрії, Естонії, Ірландії, а також в Ісландії і на Фарерських островах. У компанії налічується більше 1500 оптових покупців по всій Європі. По всьому світу налічується близько 1000 фабрик. Бренд відомий і любимо, перш за все, завдяки демократичними цінами і різноманітністю асортименту одягу.


... Можливо, це буде останнім і не зайвим аргументом на його користь.
У статті використані фото з ресурсів: style.com, wmj.ru, stylishe.ru, gogona.ge, svoipra VILA .ru, craigmarine.info, artidea.org, popcornstone.com. Читати повністю "

Теги: морський стиль, мода

... успішно імітує (на 100%) тепло натурального хутра.
Багатошарове плаття-футляр чорного кольору, рукав три чверті. Приховує складки, не додаючи нових. Підвіска і сережки з леопардовим принтом.
Футболка VILA, взуття та аксесуари Сentro, шуба, гетри, шарф, рукавички no name. Читати повністю "

Теги: зима, образ дня,

... Є кілька видів оксамиту - плюш, напівоксамит, вельвет та інші ... Моє плаття полубархатное.
Це плаття відмінно вписався в атмосферу зимового свята.
Футболка Minimum, легінси VILA, чоботи і підвіска Centro, сережки no name.
Обожнюю будь-яку критику - конструктивну і немає Читати повністю "

Теги: оксамит, образ дня,


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com