рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Nokia повертається до розробки телефонів

Microsoft потроху відмовляється від бренду Nokia.

Фото: pixabay.com

фінська компанія Nokia має намір з 2016 року відновити розробку телефонів після підписання відповідної угоди з корпорацією Microsoft , Яка придбала виробника в 2014 році.

"Ми будемо шукати відповідних партнерів. Microsoft робить мобільні телефони. Ми просто будемо розробляти їх, а потім продавати ліцензії на бренд", - сказав глава Nokia Раджив Сурі.

Нагадаємо, Nokia оголосила про продаж за 5,4 млрд євро свого мобільного бізнесу Microsoft в вересні 2013 року. Закриття угоди відбулося в квітні 2014 року. Після цього, крім Nokia Technologies, в структурі фінської компанії залишилися ще два підрозділи: один - зі створення та обслуговування мережевого обладнання, другий - невеликий департамент навігаційного програмного забезпечення HERE.

Згідно угоді з Microsoft, компанії заборонено використовувати бренд Nokia на телефонах до четвертого кварталу 2016 року.

У свою чергу, Microsoft вже почала відмовлятися від бренду Nokia у своїй основній лінійці смартфонів Lumia, проте до цих пір використовує його на телефонах.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Lenta.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com