рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим японська косметика Wamiles відрізняється від всіх інших?

  1. З'їздивши в Японію і дізнавшись всі подробиці того, як робиться косметика марки Wamiles, наш спецкор...
  2. 2. У Wamiles всього 23 засоби по догляду
  3. 3. Напис «made in Japan» означає саме те, що повинна
  4. 4. Косметику не продають без «рецепта»
  5. 5. Всі формули розробляють у власному НДІ
  6. 6. Компанія розробляє креми по 20 років
  7. 7. База засобів не змінюється вже 34 роки
  8. 8. Бренд ніде не рекламується
  9. 9. Марка не називає себе «органічної»
  10. 10. У салонах Wamiles роблять процедури на кремах, які ви вже купили
  11. 11. Все створюється своїми руками
  12. 12. Президент компанії особисто перевіряє майстерність співробітників
  13. 13. Вид продукту перевіряють кілька разів

З'їздивши в Японію і дізнавшись всі подробиці того, як робиться косметика марки Wamiles, наш спецкор Аня Бобильова перебуває в змішаних почуттях.

З одного боку, я, звичайно, читала, що Захід є Захід, а Схід є Схід, і чула, що цей Схід - справа тонка. Але після того, як побувала в Токіо в штаб-квартирі Wamiles, підозрюю, що правда - разом їм не зійтися ніколи. Все, що я раніше знала про виробництво косметики (а мені здавалося, за час роботи в Allure я дізналася все, що можна, і навіть більше, ніж варто було б :), виявилося поставлено під сумнів.

Нижче - 13 принципів, на яких стоїть ця марка. Осмисливши їх, я відчула потрясіння, порівнянне з виверженням Фудзіями :)

1. Головний принцип для skin-care - «тут усі рівні»

Концепція бренду звучить приблизно так: важлива лише фізіологія, все інше - рекламні приблуди. У Wamiles немає окремих «чоловічих» і «жіночих» кремів. Догляду продукти марки вирішують конкретні проблеми (забиті пори, зневоднена шкіра, підвищена чутливість), які однакові для всіх. Один і той же крем може підійти і немовляті (косметику Wamiles, до речі, можна використовувати, починаючи з 2 місяців), і 90-річному старця. Але на основи основ марка, звичайно, не зазіхає - і поділ на жирну і суху шкіру не скасовує.

Але на основи основ марка, звичайно, не зазіхає - і поділ на жирну і суху шкіру не скасовує

Базова лінія для домашнього догляду, яка підійде клієнту будь-якого віку і кольору шкіри

До понять «ексклюзивний» і «унікальний» апелюють всі бренди без винятку. Але у Wamiles дійсно все, не як у людей - в хорошому сенсі цього слова.

Штаб-квартира Wamiles в Токіо

2. У Wamiles всього 23 засоби по догляду

Важливий момент, який випливає з попереднього пункту: марка не пропонує купити тисячу баночок, а на здачу взяти тисячу першу. У Wamilies немає коштів для п'ят / вух / підборіддя і шампунів для блондинок. Обов'язковою для підтримки нормального стану шкіри обличчя є базовий комплекс: очищення спеціальним милом, харчування засобом на водній основі (сироваткою) і жирної (крем). Додатковий догляд рекомендований, якщо потрібно вирішити якісь специфічні проблеми: підвищити пружність, відновити пошкоджені ділянки, прибрати прищі або захистити від сонця. Для тіла, до речі, всього три засоби - одне очищає і два зволожуючих. Максималісти можуть ходити в салони Wamiles на фірмові процедури. Але це, знову ж таки, опціонально і ніхто з жаром НЕ запевняє, що без цього все у вас відвалиться до 25 років.

3. Напис «made in Japan» означає саме те, що повинна

Всі інгредієнти для косметичних засобів і макіяжу виробляються тільки в Японії. Морську воду привозять з берегів півострова YOрондо, мінерали добувають з гарячих джерел острова Кюсю, сливу Prunus Mume (основний компонент сироватки Bio Cell) теж вирощують на території країни. Тут же виготовляють всю упаковку. І навіть етикетки з російськими буквами для продажу в Росії роблять в Японії (і наклеюють, до речі, теж).

І навіть етикетки з російськими буквами для продажу в Росії роблять в Японії (і наклеюють, до речі, теж)

В лабораторії компанії виявилася гілка сливи - одного з інгредієнтів кошти Bio Cell

4. Косметику не продають без «рецепта»

Засоби Wamiles можна купити тільки в спеціалізованих салонах, але просто віднести на касу придивилася баночку можна - тільки після консультації з косметологом марки. Тому що на запит «дайте мені крем від старості» косметолог може відповісти «вам потрібно відновити водно-ліпідний баланс». Зі мною така приблизно історія і трапилася - в фірмовому салоні в Токіо я очікувала процедури для жирної шкіри: виявилося, що місцями вона, навпаки, суха. Неправильна діагностика може призвести до неправильного ж лікування і відсутності очікуваного ефекту. І скільки не благай на колінах, ні-ні: ідеали не зрадять, баночку не продадуть.

І скільки не благай на колінах, ні-ні: ідеали не зрадять, баночку не продадуть

Центральний салон Wamiles в головній будівлі компанії в елітному районі Гінза

Центральний салон Wamiles в головній будівлі компанії в елітному районі Гінза

Всередині - мінімалізм в дизайні і максималізм в підході

5. Всі формули розробляють у власному НДІ

Засоби Wamiles правильніше називати не косметикою, а космецевтикою. Історія компанії почалася в лабораторії, там же триває і сьогодні. У марки є кілька запатентованих формул і технологій. Мене найбільше вразила «розумна ексфоліація»: на першій стадії наноситься крем, який розпізнає мертві клітини, потім додається спеціальна есенція, склад просочується нею, ущільнюється і скочується разом з ороговевшими частинками. Як це відбувається? Секрет фірми. Ще одна запатентована розробка - конденсована глибоководна морська вода, яка містить магній, кальцій і натрій. Вона збільшує кількість білка трансглютоменаза, який забезпечує захисну функцію. У підсумку «передчасна смертність» клітин шкіри знижується на 26%.

У підсумку «передчасна смертність» клітин шкіри знижується на 26%

Вакуумний емульгатор змішує неоднорідні компоненти до однорідної маси - і нагадує реквізит для «Зоряних воєн»

6. Компанія розробляє креми по 20 років

Випускати щорічно «інноваційний продукт» - не їхня історія, тут працює принцип «краще менше, та краще». Наприклад, розробка сироватки-бестселера Bio Cell велася 20 років. Це засіб взагалі можна порівняти з хорошим вином - одна партія готується близько 4 (!) Років. Три з них росте дерево сливи, яке потім повністю (разом з гілочками, листочками і корою) піде на виготовлення продукту. Щоб знайти гарячий джерело з максимальним відсотком корисних мінералів, треба було 8 років. Довго йдуть і випробування «на міцність» - ніяких вам «після трьох днів використання у мене виросло нове обличчя». Наведу приклад, який здався особисто мені переконливим. Протягом року (!) Піддослідний волонтер раз на місяць проходив в салонах фірмову процедуру ексфоліації, плюс робив домашній базовий догляд. В результаті еластичність шкіри зросла на 7%, а рівень зволоженості підвищився в два рази. Це, звичайно, не 116%, але так адже нічого особливого і робити не довелося - ну да, трьохетапний догляд і пілінг раз на місяць. По-моєму, дуже показово.

По-моєму, дуже показово

Сироватка-бестселер Bio Cell, на розробку якої пішло 20 років

7. База засобів не змінюється вже 34 роки

З першого дня роботи всі продукти Wamiles роблять на основі мінеральних інгредієнтів. Формули і склад перших засобів, звичайно, трохи змінилися, але мінерали присутні завжди. Без них і організм в цілому, і шкіра зокрема не можуть нормально функціонувати, впевнений засновник і президент компанії Сета Коїті (до речі, хімік за освітою). У класичну уходовую лінію The Mineral входить мінерал космік, який містить максимальну кількість заліза, міді і сірки. Він бореться з вільними радикалами, що зменшують кількість гіалуронової кислоти , І стимулює клітинну діяльність - при регулярному використанні коштів вона зростає на 45%.

Він бореться з вільними радикалами, що зменшують кількість   гіалуронової кислоти   , І стимулює клітинну діяльність - при регулярному використанні коштів вона зростає на 45%

Лінійка базових засобів The Mineral - один з хітів компанії; в складі - «космічний мінерал і запатентована розробка: конденсована глибоководна морська вода

8. Бренд ніде не рекламується

Єдиний вид реклами, яку компанія визнає - «сарафанне радіо». На японському ТБ не крутять ролики з місцевою Кейт Мосс і Монікою Белуччі, нахвалював кошти Wamiles, на трасах не висять щити з фотографіями салонів. У компанії вважають, що витрати на рекламу себе не виправдовують і ведуть тільки до подорожчання продуктів, а про гарну річ люди і так дізнаються. Треба визнати, що концепція працює: тільки в Японії у Wamiles 150 000 постійних споживачів.

9. Марка не називає себе «органічної»

Бренд відхрещується від клейма «природна» і «органічна» косметика (хоча у Wamiles є кілька екосертіфікатов). Тут намагаються бути чесними до кінця: «природного» косметикою в строгому сенсі може вважатися, наприклад, лист алое, прикладений до шкіри. Все те, що проходить обробку в лабораторії, вже за фактом природним не є - навіть якщо складається на 99,9% з натуральних інгредієнтів. Особливе ставлення у марки і до страшилок про «шкідливі інгредієнти». В якості консервантів, наприклад, використовуються парабени - і ніхто цього не приховує. (До речі, їх концентрація набагато нижче допустимого значення.)

)

Природні компоненти покращують в лабораторії, тому марка вважає за краще не називати себе чисто «органічної» і «природного»

10. У салонах Wamiles роблять процедури на кремах, які ви вже купили

Для тих, хто регулярно проходить процедури в салонах Wamiles, в спеціальному ящику зберігають підписані, особисто йому належать баночки із засобами. Нічий чужий палець з мікробами (крім чистих рук косметолога) там випадково не опиниться 🙂

Нічий чужий палець з мікробами (крім чистих рук косметолога) там випадково не опиниться 🙂

Приходячи на салонну процедуру, можна бути впевненим: на обличчі виявиться крем з твоєї власної, що зберігається в окремому ящику, баночки

11. Все створюється своїми руками

Всі етапи, від наукових розробок і видобутку інгредієнтів до запечатування коробки з кінцевим продуктом, здійснює сама компанія. На заводі, наприклад, у них є спеціальна людина, яка видуває пилинки з баночок. І ще окремий фахівець, який піпеточкой додає в банку з уже розлитим засобом додаткову порцію - щоб, не дай бог, не було недоливу. На власні очі бачила.

На власні очі бачила

Більшість процесів на заводі компанії Wamiles проводять вручну

Більшість процесів на заводі компанії Wamiles проводять вручну

Праворуч - фахівець за апаратом для розливання вже готового кошти, зліва - той самий чоловік, який піпеткою доливає відсутній обсяг

12. Президент компанії особисто перевіряє майстерність співробітників

Відмінно працює система мотивування персоналу. З фірмових салонів приїжджають майстри і змагаються - хто краще зробить, наприклад, пілінг. Я потрапила якраз на таку процедуру, виглядає як якийсь міське свято. Після вступної музики і гімну один з учасників дає від імені інших клятву, загальний зміст якої «Клянуся ексфолііровать, як самому собі, і не залишити на обличчі клієнта жодної мертвої клітини!». Після чого у великій залі, де розставлені в кілька рядів розкладачки, кожен майстер проводить своєму клієнтові процедуру. І президент компанії (особисто!) Перевіряє кожного за кількома параметрами: час проведення маніпуляцій (строго 60 хвилин), руху рук (всі процедури, до речі, проводять без рукавичок і використання вати), спеціальний ритм рухів. Переможець отримує, крім сертифікату на стінку в кабінеті, фірмовий білий блейзер, в якому гордо потім ходить.

13. Вид продукту перевіряють кілька разів

Контроль якості займає кілька стадій. До того, як почати розливати кошти по банках, кожну партію перевіряють за трьома параметрами: фізичні показники (густота, однорідність), нюхові і відчутні відчуття і перевірка на наявність мікробів за допомогою спеціального тесту (він займає три дні). Після того, як всі вже готове і розкладено по коробках, кожну пляшку перевіряють ще один - контрольний - раз, щоб ніде нічого не було порвано.

Після того, як всі вже готове і розкладено по коробках, кожну пляшку перевіряють ще один - контрольний - раз, щоб ніде нічого не було порвано

Після відвідин компанії я більше не кажу «стерильно, як в операційній» і «точно, як в аптеці». У мене інший еталон точності і стерильності - «як у Wamiles»

Звичайно, після такої екскурсії я відразу - заочно - стала фанатом коштів Wamiles, хоча раніше ними не користувалася. Тепер же приступаю до тестування з трепетом. Результати, природно, оприлюдню - як тільки вони з'являться.

Як це відбувається?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com