рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кодування від алкоголізму. Де закодуватися від алкоголю? 🚑

  1. Як відбувається кодування?
  2. Де закодуватися від алкоголізму?
  3. Кодування від алкоголю: міфи і вигадки

Короткий зміст: Короткий зміст:   Кодування від алкоголізму - комплексна методика, спрямована на усунення алкогольної залежності у пацієнта

Кодування від алкоголізму - комплексна методика, спрямована на усунення алкогольної залежності у пацієнта. Включає в себе психотерапію, медикаментозну та гіпносуггестівной терапію (навіювання).

Як відбувається кодування?

Для здійснення кодування пацієнт поміщається в клініку. Там він проходить попередній етап, що включає детоксикацію або виведення з запою в разі потреби.

Далі лікар-психіатр (психотерапевт, гипнотерапевт) здійснює кодування. Найчастіше використовуються препарат «Торпедо», який вводиться внутрішньовенно або під шкіру вшивається капсула з дисульфірамом. Лікар попереджає пацієнт про наслідки вживання алкоголю протягом зазначеного періоду і, якщо необхідно, видає йому довідку про здійснення процедури кодування. Протягом тижня після кодування пацієнтові забороняється вживати квас, кефір та інші напої, що вважаються безалкогольними, але містять незначну кількість алкоголю.

Протягом тижня після кодування пацієнтові забороняється вживати квас, кефір та інші напої, що вважаються безалкогольними, але містять незначну кількість алкоголю

Де закодуватися від алкоголізму?

Існує багато місць, де можна закодуватися, але якщо ви хочете бачити гарантований результат, то робити це потрібно в центрі «Рішення». Діяльність фахівців центру сертифікована, а співробітники є лікарями з величезним досвідом в даній сфері діяльності.

Кодування від алкоголю: міфи і вигадки

  1. Допомагає не всім. Насправді, все залежить від особистості лікаря, який проводить кодування, його володіння психотерапевтичними методами, досвіду роботи з людьми, залежними від алкоголю. Метод значно скомпрометували особи, які не мають медичної освіти, які поставили його на комерційну основу. При цьому кодування від алкоголізму в приватному медичному центрі «Рішення» виявляється ефективною більш ніж у 90% пацієнтів.
  2. Після кодування з людьми щось трапляється, вони стають «дивними». Правда полягає в тому, що, якщо людині прийом алкоголю становить сутність життя людини, його сенс життя. Втративши даний сенс, людина починає шукати його в релігії, медитації, навчаннях різного штибу. Досвідчений лікар не просто кодує людини від алкоголізму, але і допомагає йому знайти цілісність, прищеплює нові інтереси і допомагає в професійному самовизначенні.
  3. Кодування можна робити на будь-який термін. Теоретично закодуватися від алкоголізму можна на все життя, однак на практиці ідеальним терміном є один рік, після чого кодування повторюють. Якщо людина використовує всі можливості центру ( соціальна адаптація, довічна підтримка , Участь в групах «Анонімні алкоголіки» і ін.), То повторне кодування може взагалі більше не знадобитися.
  4. Лікарські препарати, що використовуються для кодування, порушують роботу організму і шкодять здоров'ю (впливають на серце, печінку і т.д.). Запам'ятайте, неприємні і побічні ефекти можливі лише в тому випадку, якщо після кодування протягом зазначеного терміну людина спожила навіть мінімальну дозу спиртного. У всіх інших випадках він може вести звичайний спосіб життя, не відмовляючи собі в чашці кави або зайвому бутерброді.

отримати тест

Чи страждає ваша близька
наркоманією або алкоголізмом?

отримати тест

Чи страждає ваша близька наркоманією чи алкоголізмом?

Як відбувається кодування?
Де закодуватися від алкоголізму?
Як відбувається кодування?
Де закодуватися від алкоголізму?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com