рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зачіска хвіст на середні волосся. 63 модних фотографій.

Зачіска хвіст на середні волосся. 63 модних фотографії.

Для того щоб виглядати зібрано потрібно приділяти уваги не тільки поряд і макіяжу, а й зачісці. Вони бувають різні: деякі укладання підходять тільки під повсякденні вбрання, деякі під вечірні сукні, а якісь є універсальними. Ось про одну з останніх ми і поговоримо. Простий хвіст може виглядати добре і з майкою і джинсами і з вечірнім вбранням, а вся справа в тому, як Ви його зробите. Кінський хвіст з деякими нестандартними елементами саме та універсальна зачіска. Як же його робити?

1. Зберіть чубок і / або волосся в надлобной області і розчешіть їх наверх. Зібравши інші волосся, зробіть високий хвостик. Порада: хвіст бажано закріплювати тоненькою, але тугий гумкою.
2. Візьміть знизу отриманого хвоста не сильно великої товщини пасмо і обмотайте нею гумку, так щоб її не було видно. Зафіксуйте пасмо шпильками. Зачіска готова!
3. Можна доповнити зачіску косичками. Для цього потрібно взяти також знизу хвоста невелике пасмо і заплести з неї косу.
4. Далі її потрібно закрутити навколо хвоста з зовнішньої сторони від раніше закрученої пасма, як показано на фото в даній статті.
5. Що залишився кінець коси доповніть нової прядкою (також знизу Вашого хвостика) і заплетене ще одну косу. Закрутіть ними хвіст вже біля голови. Зафіксуйте коси шпильками.
6. Легка зачіска під будь-який наряд готова!

Це лише один варіант укладання, яка дозволить Вам добре виглядати, не витративши на зачіску багато часу. Але він не єдиний! Хвіст з начосом також дозволить Вам добре виглядати, при цьому робиться він легко і швидко:

1. Волосся в надлобной області начешіть так, щоб створити великий обсяг.
2. Волосся з боків добре зафіксуйте на потилиці.
3. Легенький пригладьте начесало, щоб вони виглядали акуратніше.
4. Зберіть все в високий хвостик.
5. Стильна зачіска готова.!

Така зачіска відмінно виглядає на довгий і середніх волоссі - прямих або хвилястих. Під вечірнє вбрання добре підійде укладання «пишний хвіст». Але для нього потрібно приготувати заздалегідь або плойку гофре, або гребінець з дрібними зубами, а також мус і лак. Для створення пишного хвоста Вам потрібно:

1. Зібрати все волосся в гладкий хвіст і допоможе Вам у цьому мус.
2. Тепер потрібно додати об'єм хвоста. Цього можна досягти за допомогою плойки гофре або гребінця, просто начесав хвостик по всій довжині. Від того що Ви виберете, буде залежати результат, але будь-який з них буде виглядати дуже стильно.
3. Тепер є два варіанти: Ви можете залишити все як є і просто зафіксувати це лаком, або можна в декількох місцях перехопити хвостик невеликими гумками (бажано під колір волосся).

Це ретро-зачіска і вона користувалася колись популярністю у стиляг. З вище написаного ясно, що хвіст не така вже нудна зачіска. І він відмінно може підійти не тільки під наряд для прогулянки з друзями в парку, а й, поекспериментувавши над ним, Ви зможете зробити вечірню укладку, яка дозволить Вам виглядати ще гарніше. Знайте, що прості зачіски теж можуть бути стильними, і Ви запросто можете зробити шикарну укладку в домашніх умовах!

А які зачіски віддаєте перевагу Ви?

Раджу почитати наші статті:
Як же його робити?
А які зачіски віддаєте перевагу Ви?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com