рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Масло зародків пшениці для волосся: рецепти масок і відгуки

  1. Для чого застосовують і чим корисно масло зародків пшениці?
  2. Як правильно наносити олію на волосся?
  3. Рецепти масок і обгортань з паростками пшениці
  4. Для посічених кінчиків
  5. Для сухих і пошкоджених волосся
  6. Для жирного волосся
  7. Обгортання для росту волосся
  8. Проти випадання волосся
  9. Пшеничні маски від лупи
  10. Маски для блиску волосся
  11. Відео по темі

Наші бабусі якось же обходилися без супер шампунів з кондиціонерами і тим не менш носили косу до пояса, мали густу шевелюру з переливами і мега блиском. Як же у них це виходило? Або то дощова і кринична вода була такою цілющою? А ні! Весь секрет у використанні резервів природи: рослинних масел, квіткових відварів, різних настоїв. Серед істинної знахідки жінок всіх часів, варто виділити особливу масло, яке беруть із зародків пшениці і використовують для волосся через його унікального вітамінного складу.

Для чого застосовують і чим корисно масло зародків пшениці?

Сучасний світ дуже жорстокий до наших волоссю, впливаючи на них поганою екологією, смогом, радіоактивним випромінюванням сонця. Також позначаються процедури для досягнення доглянутості: укладання, сушіння локонів феном, підкручування пасом плойкою і т.п. Тому жінки мають безліч проблем зі здоров'ям шевелюри, які не завжди вирішують косметичні засоби.

Тому жінки мають безліч проблем зі здоров'ям шевелюри, які не завжди вирішують косметичні засоби

Олія зародків пшениці

Масло зародків пшениці допомагає виправити помилки термічного догляду або просто зробити локони доглянутими, якщо до цього за ними не було належного догляду. Комплекс вітамінів, що знаходиться в ньому, надають такий вплив на волосся:

  • зміцнення коренів, тим самим запобігаючи випадання волосків;
  • харчування по всій довжині волосся;
  • забезпечення повноцінного росту, підвищення густоти;
  • додавання еластичності, блиску Прядка;
  • усунення перетину кінчиків і його профілактика;
  • регуляція роботи сальних залоз;
  • захист від шкоди ультрафіолету, навколишнього середовища і температур;
  • звільнення від лупи її профілактика.

Навіть невелика кількість масла в складі домашнього або косметичного засобу (при систематичному використанні), здатне оздоровити шевелюру і надати їй доглянутого вигляду.

Як правильно наносити олію на волосся?

Рекомендуємо до прочитання

Цей маслянистий натуральний продукт в первісному вигляді досить густий, тому перед використанням його варто розігріти в мікрохвильовці або на водяній бані. А ось далі масло можна застосовувати в такому вигляді:

  • складі цілющих масок;
  • збагачувати маслом шампунь або улюблений бальзам-ополіскувач;
  • додавати в різноманітні настої, відвари для ополіскування.

Також можна застосовувати ні з чим не змішуючи, просто втирати в коріння волосся. Щоб масло краще сприймалося при застосуванні, його рекомендовано змішувати з більш легкими маслами (авокадо, ши, мигдальне та т.п.), а також наносити на злегка підсушені волосся після миття.

Рецепти масок і обгортань з паростками пшениці

Можна отримати відмінний результат, якщо додавати масло зародків в маски. А при правильних комбінаціях з іншими інгредієнтами можна досягти приголомшливого ефекту.

Для посічених кінчиків

У складі масла є особливі активні компоненти, а саме вітамін краси - Е . З його допомогою можна вирішити проблему посічених кінчиків і запобігти їх появі. Для цього краще брати масло як основу маски або комбінувати з подібними, що містять багаті вітамінні комплекси.

Рецепт 1. З'єднати масла паростків пшениці і оливок, жожоба по 1 ст. ложці, додати два жовтки, 10 крапельок ефіру лаванди і 1 ч. л. рицинової олії (народна назва - касторка). Рекомендовано нанесення на сухі пасма, уникаючи прикореневу зону і закутати теплим тюрбаном, тримати 20 хвилин. Помити голову. Сильно посічені кінчики вимагають регулярного повторення процедури.

Рецепт 2. 1 ст. л. натурального меду в рідкому вигляді об'єднати з маслом пшеничних паростків аналогічної кількості, потім кокосового, 2-мя ложечками морквяного соку. Наносять на підсушені локони, тримають 30 хв і змивають. Після миття голови прополоскати відваром лопуха з краплями лавандового масла.

Для сухих і пошкоджених волосся

Зайве ламкі і сухуваті кінчики прядок часто бувають наслідком сухості шкірки голови. В такому випадку актуальні живильні суміші, які ефективні у вигляді масок. Пшеничний масляний екстракт як складова частина домашніх масок підходять для систематичного догляду (мінімум 2 місяці курсу з частотою використання раз на тиждень). Натуральні антиоксиданти в маслі пшеничних росточков дарують волосках здоровий блиск, дарують еластичність висушеним ламким пасмам. Головне - правильно підібрати рецепт лікувальної маски і зробити косметичну процедуру.

Головне - правильно підібрати рецепт лікувальної маски і зробити косметичну процедуру

Фото до і після використання маски для сухого волосся

Рецепт 1. По 1 ст. ложці олії будяків, кокосового , Паростків пшениці з'єднати з двома жовтками, влити ложку екстракту шипшини. Зробити таке масляне обгортання краще на вологе волосся, потримавши 30 хвилин. Змити.

Рецепт 2. Половину склянки теплого кефіру (пожирнее) змішати з 1 ст. ложкою олії паростків пшениці, оливкового, касторки. Додати половинку банана, подрібненого в кашку. Всю суміш трохи розігріти в мікрохвильовці або на водяній бані. Маску рівномірно розподілити по шевелюрі, укутати спочатку поліетиленом, потім теплим рушником. Тримати пів годинки і змити з шампунем, в який додано 6 крапель лавандового ефіру.

Для жирного волосся

Масляні суміші не рекомендовано використовувати при наявності жирних пасом на постійній основі. Тому маски варто створювати з максимальною кількістю корисних компонентів, але з мінімумом масел.

Рецепт 1. У 2 ст. ложки соку алое (або огірка) долити ложку соку лимона, екстракту зародків пшениці, по 5 крапель ефіру чайного дерева і лаванди. Потримати приблизно півгодини, можна змивати без використання миючих косметичних засобів.

Рецепт 2. Півсклянки м'ятного настою доповнити 5 краплями ефіру апельсина або грейпфрута, ложкою екстракту паростків пшениці, соку лайма і чайною ложечкою морської солі. Гарненько змішавши всі складові, наносять цю рідку субстанцію на сухі пасма прикореневій зони і гребінцем розподіляють далі по локонам. Потримати потрібно хоча б 15 хвилин, змити просто теплою водою.

Обгортання для росту волосся

Хороший, повноцінний ріст волосся можливий, якщо зробити коріння міцними і давати волосяних цибулин якісне харчування. Подібні завдання чудово вирішує масло зародків пшениці в тандемі з не менш корисними компонентами для обгортання.

Подібні завдання чудово вирішує масло зародків пшениці в тандемі з не менш корисними компонентами для обгортання

Обгортання для росту волосся

Рецепт 1. Взявши по 1 ст. л. мигдалевого, оливкового, касторової, реп'яхової, потрібно додати трохи (приблизно 1 ч. л.) перцевої настоянки. Можна перець замінити гірчичним порошком. До цієї рідині накапати 5 крапель віт. А. Змішати складові, нанести на прикореневу зону. Закутати поліетиленом, рушником. Після 15-20 хв витримки, змити з шампунем, в який додано кілька крапельок апельсинового масла.

Рецепт 2. Півсклянки відвару кропиви або лопуха збагатити маслами троянди, лаванди, грейпфрута, кедра (по 5 крапель), також додати 1 ст. ложку масляного екстракту паростків пшениці, кокоса. Розподілити рідину по вологим локонам. Зробити легкий масаж голови, укутати на годинку. Помити голову, обполоснути настоєм лопуха.

Проти випадання волосся

Зміцнити волосяні цибулини і структуру кожного волоска допоможуть рослинні масла, перш за все з паростків пшениці. Зробивши коріння сильними і стійкими до впливу навколишнього середовища, випадання волосся можна буде зупинити і не втрачати при цьому пишність шевелюри.

Зробивши коріння сильними і стійкими до впливу навколишнього середовища, випадання волосся можна буде зупинити і не втрачати при цьому пишність шевелюри

Фото до і після використання маски проти випадіння волосся

Рецепт 1. Взяти за основу маски 2 ст. л. пшеничне масло, долити ложечку касторки, масла оливок і будяків, яблучного оцту, два жовтки, гарненько перемішати. Розподілити по підсушеним Прядка, приділити особливу увагу прикореневій зоні. Потримати пів годинки і помити голову з використанням шампуню. Для найкращого ефекту, після миття голови можна робити ополіскування відваром кори дуба.

Рецепт 2. Змішати по 2 ст. л. масло пшеничних зародків, концентрований настій листя лопуха, масло кунжуту, додати по ложці касторки, масло ши . Капнути по 5 крапель ефір м'яти, апельсина. Підігріти рідину, щоб все масла добре змішалися один з одним. Нанести, ретельно втираючи маску в коріння. Потримати на волоссі півгодини.

Пшеничні маски від лупи

Щоб позбутися від набридливої ​​лупи, маски рекомендовано робити періодично і без пропусків - раз на тиждень протягом хоча б місяця.

Рецепт 1. Для маски потрібно взяти 1 ст. ложку теплого масла паростків пшениці, стільки ж лимонного соку, відвару ромашки і шавлії. Додати з рідину 7 крапель ефіру чайного дерева, 5 крапель олії евкаліпта і ялиці. Наносити маску потрібно тільки на прикореневу зону, розподіляти по волоссю не обов'язково. Обгорнути волосся поліетиленом, потримати маску півгодини і змити. Після миття голови можна зробити ополіскування відваром ромашки.

Рецепт 2. Змішати в рівних частинах масло пшеничних зародків і касторку, розбавити тандем відваром ромашки і кропиви. Наносити таку маску потрібно після кожного миття голови на 10 хвилин і змивати з шампунем. Рекомендовано робити ополіскування настоєм м'яти.

Маски для блиску волосся

Для додання локонам спокусливого блиску є робити просту маску, її рецепт виглядає так: взяти по 1 ст. ложці олії пшеничних паростків, ши, касторки, авокадо, додати по 5 крапель лавандового і апельсинового ефіру. Гарненько все змішати, нанести підсушені чисте волосся, потримати 20 хв і змити. Для більш швидкого ефекту, маску можна розігріти на водяній бані або мікрохвильовці.

Для більш швидкого ефекту, маску можна розігріти на водяній бані або мікрохвильовці

Фото до і після використання маски для блиску волосся

Також підійде і такий варіант: в 2 жовтки долити 1 ст. л. масла пшеничних зародків і стільки ж касторки. Маску краще підігріти і нанести на вологе волосся. Тримати потрібно 15 хвилин і змивати з використанням шампуню. Після процедури актуально зробити ароматичне розчісування лавандою (нанести на дерев'яний гребінь 5 крапельок ефіру лаванди і розчесати не поспішаючи їм волосся).

Відео по темі



оцінити:

Submit Rating

Середній рейтинг / 5. Оцінок:

Для чого застосовують і чим корисно масло зародків пшениці?
Як правильно наносити олію на волосся?
Як же у них це виходило?
Або то дощова і кринична вода була такою цілющою?
Для чого застосовують і чим корисно масло зародків пшениці?
Як правильно наносити олію на волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com