рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лазерна терапія для волосся

Лазерна терапія: нові волосся без операції по пересадці!


При тому, що у кожної людини на голові знаходиться приблизно 140 тисяч волосся, на шкірі голови ще є близько 100 тисяч цибулин, які знаходяться в «сплячому» стані. Це резерв, який протягом життя може бути використаний. Тому завжди є резервні волосся, які можна «розбудити» і виростити.

У цьому допоможе низкоинтенсивная лазерна терапія - метод лікування, який використовується в Європі вже більше 30 років. У США лазерна терапія - один з трьох методів лікування алопеції, схвалених Міністерством охорони здоров'я.

Цей безболісний і нетоксичний метод, який не має побічних ефектів.

Низькочастотний пульсуючий світловий промінь проникає глибоко під поверхню шкіри до самих волосяних коренів - на глибину 6-8 мм. Енергія, що генерується лазерним випромінюванням, підвищує рівень кровообігу волосистої частини голови, забезпечуючи її киснем і підвищуючи рівень метаболізму в клітинах.

При цьому приблизно 70% волосся переходять з фази спокою в фазу зростання. В результаті у 90% пацієнтів зупиняється втрата, а 50% спостерігають істотний ріст волосся. В ході терапії змінюється і якість стоншених волосся: вони товщають, набувають здоровий блиск. Оновлення кровотоку може також стати засобом вирішення таких проблем, як свербіж, лупа, гіперсекреція сальних залоз, які також є причинами втрати волосся.

Управління США з нагляду за якістю харчових продуктів і лікарських засобів провело клінічне дослідження ефекту нізкоінтесівной лазерної терапії.

Протягом шести місяців група чоловіків і жінок, які страждають посиленим випаданням волосся, отримувала по дві процедури низкоинтенсивной лазерної терапії в тиждень.

В результаті:

  • у 84,6% чоловіків з'явилися нові волосся в лобовій частині голови;
  • у 96,8% чоловіків з'явилися нові волосся в тім'яній частині голови;
  • у 75% жінок з'явилися нові волосся в лобовій частині голови;
  • у 96,4% жінок з'явилися нові волосся в тім'яній області.
Питання: Скільки часу триває одна процедура лазерної терапії?

Відповідь: Протягом 15 -30 хвилин в залежності від складності вирішуваної проблеми і стану волосяного покриву і шкіри голови. Лікар-трихолог сам встановить потрібні параметри впливу лазера.
Питання: Лазер не зашкодить волосяний покрив і не залишить опіків на шкірі голови?
Відповідь: Ні. Принцип дії низькочастотного лазера заснований на холодному інфрачервоному випромінюванні, яке рівномірно поширюється встановленими на апараті світловими діодами.
Питання: Як швидко почнуть рости нове волосся?
Відповідь: Як правило, результати лікування лазером пацієнти починають відзначати через 4-5 процедур. Повний курс лікування розрахований приблизно на 10-15 процедур. Однак варто пам'ятати: виростити нове волосся можна лише на місці недавно випали. Якщо випадання відбулося 10-15 років тому, «розбудити» цибулини не вийде. Навколо них уже немає кровотоку.
Питання: Наскільки зменшиться випадання волосся після курсу Лазерної терапії?
Відповідь: Крім регенерації капілярної системи, у пацієнтів, які пройшли курс лікування, випадання знижується на 80%, а товщина волосини збільшується на 40-60%.

Питання: Скільки часу триває одна процедура лазерної терапії?
Питання: Лазер не зашкодить волосяний покрив і не залишить опіків на шкірі голови?
Питання: Як швидко почнуть рости нове волосся?
Питання: Наскільки зменшиться випадання волосся після курсу Лазерної терапії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com