рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Контурінг для волосся

  1. Контурінг в макіяжі:
  2. Контурінг для різних типів особи.
  3. Контурінг для круглого типу

Не так давно ми писали   про типи особи   і їх особливості

Не так давно ми писали про типи особи і їх особливості. У продовженні цієї теми, поговоримо про те як граючи відтінками кольору скорегувати і навіть повністю змінити свій тип. Дане фарбування називається контурування або контурінг. Непрофесійним поглядом складно помітити, що була застосована така хитрість, просто виникає відчуття гарного Шатушь , балаяж або брондірованія . Запорука якісного контурінга в його ненав'язливості і непомітності. Вся суть контурінга полягає в грі світла і тіней, яка в умілих руках створює новий образ, дозволяє приховати недоліки, підкреслити достоїнства і навіть подстветіть особа, зробивши його більш виразним.

Контурінг в макіяжі:

Справжнім порятунком для мільйонів жінок стала техніка контурінга в макіяжі. Візажисти поєднують тональні засоби різних відтінків і домагаються корекції всіх особливостей особи. найпопулярнішим виявилося нанесення світлої смуги на вилиці і відразу під ними темної ,. це дозволяє зробити обличчя більш рельєфним. Контурінг став революцією б'юті-індустрії, адже тепер не обов'язково бігти до пластичного хірурга за новим носом або рельєфними вилицями - досить зробити правильний макіяж! Однак, він не вирішує цю проблему надовго - ми вмивалися, спимо, іноді просто не завдаємо ніякої косметики, а добре виглядати хочеться завжди. Цю проблему вирішить правильний контурінг в фарбуванні волосся і хороша стрижка.

У цій статті ми і розповімо, як зробити контурінг волосся для кожного типу обличчя.

Контурування тільки на перший погляд здається легким у виконанні - насправді таке фарбування вимагає не тільки високого професіоналізму, але і гарного почуття кольору.

Іншими словами Hair-contouring це метод фарбування передбачає ручний розпис відблисками і темними тонами в певних областях волосся для зміни типу особи або приховування недоліків.

Темні відтінки дозволяють зробити обличчя коротше і вже, а світлі відбивають світло і за рахунок цього витягують і подовжують. Правильне розміщення світлотіней створює оптичну ілюзію, непомітну звичайному погляду.

Контурінг для різних типів особи.

У попередній статті ми розповідали про типах особи і як їх визначити у себе, також говорили про те, що овальна форма вважається ідеалом, еталоном за рахунок симетрії і балансу. Саме тому мета контурінга - розташування світлих і темних відтінків навколо особи таким чином, щоб домогтися саме овалу. Для природності образу, відтінки повинні бути в межах 2 тонів (вище або нижче) від вашого натурального кольору і гармоніювати з вашим натуральним відтінком шкіри.

Контурінг для круглого типу

Світлі кольори роблять обличчя ширше і більше, а значить, за допомогою контурінга потрібно подовжити і звузити обличчя. Для круглого типу особи світлі тони наносяться по лінії росту волосся від вуха до вуха, що додасть яскравості, а для темного волосся схема нанесення - вниз від вух і ззаду для візуального подовження.

Контурінг волосся для квадратного типу обличчя

Тут застосовуються відблиски ряди і темні тони в області підборіддя і в скроневій частині для пом'якшення жорстких ліній, посилення кольору і подовження особи.

Контурінг волосся для типу особи серце

Серцеподібна або трикутна форма вимагає пом'якшення підборіддя і нижньої частини обличчя, а значить, потрібно використовувати темні кольори зверху. непоганим рішенням буде класичне мелірування або омбре, що починається від підборіддя.

Контурінг волосся для подовженого особи

темні корені і кінчики волосся ззаду дають ефект затінення верхній частині голови. наступним етапом потрібно зробити світліше пасма навколо особи для збалансованості.

Можливо Вам будуть цікаві такі статті: Стрижки з чубчиком

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com