рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Італійське нарощування - ідеальні волосся без особливих зусиль

  1. Переваги італійського методу нарощування волосся
  2. Італійське нарощування волосся від студії Океан Волос
  3. Опис процедури нарощування волосся за італійською технологією
  4. Необхідний догляд за волоссям
  5. Протипоказання для процедури нарощування волосся за італійською технологією

Більш того: постійні фарбування, хімія, стреси, неправильне харчування, погана екологія призводять до проблем з волоссям. А адже виглядати приголомшливо, робити розкішні зачіски хочеться щодня. Тоді на допомогу приходить нарощування волосся.

У цій статті зібрано досвід щоденної роботи наших майстрів в нарощуванні волосся протягом більше 10-ти років. На особливу увагу заслуговує італійська технологія нарощування волосся, яку по праву вважають нешкідливою, щадить для волосся, надійною і перевіреною роками. В нашій студії є ряд постійних клієнток, які ходять з нарощеними волоссям більше десяти років!

Переваги італійського методу нарощування волосся

1. Спеціальний догляд за нарощеними волоссям не потрібно: звичайний шампунь, бальзам, допускається використання фена, плойки і прасування. Ви тільки частіше розчісувати спеціальною масажною гребінцем 3-4 рази на день, і на ніч легкий хвіст або косу. Тоді ви спокійно переносите волосся до корекції 3-4 місяці.
2. Наростивши волосся хорошої якості, ви спокійно відвідуєте баню, сауну, басейн, солярій. Купаєтеся на море, загоряєте.
3. Хороші нарощене волосся дозволяють робити фарбування, колорування, амбре або мелірування.
4. Можна заплітати витончені коси, робити високі хвости, використовувати стрази для волосся, стрічки та інші елементи прикраси.
5. Довжина волосся при італійському нарощуванні може досягати 90 см при колосальному збільшенні обсягу. Тут важливо дотримуватися пропорції в розподілі ваги нарощеного волосся з рідними. Це повністю залежить від майстерності і рівня майстра. Хороший майстер збереже кожен ваш волосок, наростивши навіть нереально - великий обсяг волосся. Записуйтеся тільки до професіоналів!

Італійське нарощування волосся від студії Океан Волос

Про студію "Океан Волос"

6. За бажанням клієнта подовження волосся виробляють не по всій голові, а лише на окремих ділянках. З боків, щоб підстригти красиве каре, або тільки потиличну зону, щоб збільшити густоту волосся візуально.
7. З'єднання пасом дуже міцне, тому виключений ризик їх випадання в процесі миття або розчісування.
8. Нарощені волосся допустимо носити довгий час, коригування буде потрібно не раніше ніж через 3-4 місяці, при середньому зростанні волосся і 5-6 місяців, при повільному зростанні волосся.

Опис процедури нарощування волосся за італійською технологією

При італійському методі нарощування застосовують кератин - речовина, що є складовою частиною натуральних пасом. Засобом з'єднання натуральних і донорських волосся служить особлива кератіновой капсула, розташована біля основи пасма нарощеного волосся. Детальніше в статті гаряча італійська технологія нарощування

Окремими пасмами їх прикріплюють на відстані 3-5мм від коренів. Проробляють цю процедуру майстер використовує спеціальні щипці. Їх нагрівають до заданої температури 120 градусів, щоб розплавити капсулу. Професіонали використовують кератин в тон волосся клієнта. У підсумку, розплавлені кератинові капсули будуть майже непомітні на волоссі. Головна перевага методу італійського гарячого нарощування - краса і природний зовнішній вигляд донорських пасом.

Головна перевага методу італійського гарячого нарощування - краса і природний зовнішній вигляд донорських пасом

Слід враховувати, що процес нарощування волосся за цією технологією досить тривалий - близько 3,5 год. Однак на думку більшості жінок, що проробили подібну процедуру, такі тимчасові витрати цілком виправдані. Підсумок процедури передбачить абсолютно всі очікування. Відтепер можна буде носити нову зачіску багато місяців і захоплюватися власним відображенням у дзеркалах і в очах оточуючих чоловіків.

Необхідний догляд за волоссям

Після італійського нарощування волосся потрібна турбота. В цілому, догляд за нарощеними волоссям не представляє складності. Наприклад, мити голову можна звичайним шампунем, проте не перевертати голову вниз, під струмінь крана. Це збільшить навантаження на своє волосся і вони будуть рватися під час миття. Всілякі маски і бальзами потрібно рівномірно розподіляти по всій довжині, навіть на капсулу. Кератіновие капсули хорошого якості не сповзають від бальзаму. Тільки на дуже здорові гладкі, нефарбовані волосся треба наносити бальзам з обережністю. З них може сповзати навіть найміцніша кератіновой капсула, при попаданні бальзаму. Щоб уникнути заплутування пасом, не рекомендується засипати з мокрою головою. Також не радять скручувати волосся від витирання - вони травмуються. При розчісуванні слід обов'язково використовувати спеціальну масажну щітку, призначену для нарощеного волосся.

Протипоказання для процедури нарощування волосся за італійською технологією

  • Наявність алергії на речовини, що застосовуються в ході процедури.
  • Захворювання вегето-судинної системи.
  • Сильне випадання волосся через постійні фарбування, знебарвлення або хімічної завивки.
  • В період лікування гормонами і при хіміотерапії.
  • При надчутливості шкіри голови.
  • При дерматиті, себореї або інших шкірних захворюваннях.

Італійське нарощування сьогодні - це особлива технологія, яка дозволяє наростити прямі пасма, що хвилюють локони, або забавні завитки. Крім того, можна наростити відразу кілька бажаних відтінків, або додати до власного волосся трохи яскравих донорських пасом - колорування шляхом нарощування! Цей надійний метод нарощування волосся дозволяє створити абсолютно будь-який образ. Ви можете ознайомитися з цінами на нарощування і записатися зі знижкою 5%

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com