рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 простих способів, приховати сивину за допомогою зачіски або аксесуарів

  1. Закривайте потрібну область сивини
  2. використовуйте аксесуари
  3. Приховати сивину волосся: спробуйте накладні пасма
  4. Включіть в зачіску кучері
  5. плетіть коси

Багато жінок губляться при появі перших сивого волосся і кидаються якщо не до пінцет, то в магазин за фарбою для волосся. Якщо сивини не так вже й багато, і ви ще молоді, то це дійсно має сенс, якщо ж прийшла ваша пора, то вихід теж є. Не намагайтеся з цим боротися, спробуйте використовувати сивину в свою користь, ми підготували для вас варіанти того, як це можна зробити.

Фарбування сивого волосся - це не єдиний варіант для їх приховування. Якщо ви вважаєте, що можете дати шанс своєму волоссю впоратися без хімічного барвника, спробуйте зачіски і аксесуари.

Закривайте потрібну область сивини

Якщо сиве волосся з'явилися в певній галузі, закрийте її волоссям і закріпіть їх невидимками. Спробуйте трохи начесати пасма, збризніть невидимки лаком, щоб вони краще фіксували зачіску, і закріпіть результат.

використовуйте аксесуари

Сивина зазвичай в першу чергу з'являється біля коріння волосся і стає досить складно приховати їх волоссям, але за цим і потрібні аксесуари. Використовуйте пов'язки, хустки і обідки. Аксесуари для волосся знову популярні, і вони закриють проблемну область волосся абсолютно природним способом.

Приховати сивину волосся: спробуйте накладні пасма

Якщо сивина стала дуже помітною, щоб її ігнорувати, підберіть кілька накладних пасм. Справжній асортимент подібних товарів пропонує безліч колірних відтінків, а довжину досить просто відрегулювати за допомогою ножиць. Пасма додадуть вашому волоссю товщини і об'єму, який допоможе зачісці виглядати свіжо, а вас забути про сивину.

Включіть в зачіску кучері

У вас, напевно, є плойка або бігуді. В крайньому випадку, в інтернеті є маса роликів, які допоможуть вам завити волосся за допомогою підручних засобів, а то і зовсім без них. Власне, кучеряві локони - це відмінний стильний трюк, за допомогою якого ви одночасно надаєте волоссю обсяг і можете закрити сиві волоски, сформувавши кучері потрібним чином.

плетіть коси

Коси зовсім не минуле століття. Вони можуть стати стильним і модним доповненням до образу, надати вам ділової або навіть трохи грайливий вигляд, і звичайно, приховати сивину волосся. Варіації нескінченні: ви можете вибрати різний плетіння і стиль, і це навіть не залежить від вашої довжини волосся. Коси зовсім не минуле століття

Не поспішайте здаватися через сивини на волоссі, а вже тим більше ставити на собі хрест і вдаватися до смутку, будьте терплячі до себе, доглядайте за собою і будьте красиві Не поспішайте здаватися через сивини на волоссі, а вже тим більше ставити на собі хрест і вдаватися до смутку, будьте терплячі до себе, доглядайте за собою і будьте красиві.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com