рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Водолій

Водолій - третій знак повітря, що інтегрує всю суть мислення і потенційно що може підняти його на новий рівень Водолій - третій знак повітря, що інтегрує всю суть мислення і потенційно що може підняти його на новий рівень.

Передостанній у всьому гороскопі, однією ногою вже в божественному (Риби), інший - ще в земній практичності (Козеріг), що повис між небом і землею і часто не знає, що з цим робити.

Водолій управляється Ураном, планетою, відкритою пізніше всіх інших і безпосередньо пов'язаної з суспільними змінами і еволюцією. Довгий час людство жило без прогресу, спираючись на інерцію минулого досвіду, традиції і уклад, але як тільки Уран був відкритий, все змінилося, настав переломний момент для кожного - крокувати в ногу з майбутнім або залишитися за бортом. З появою енергії Урана деградація стала порушувати, також як будь-які закоренілі умовності і віджилий досвід.

Все це наклало відбиток на характер і основний прояв Водолія, Уран сформував його дивним, специфічним, ні на кого не схожим і не завжди адекватним. Будь-Водолій хоче бути визнаним у своїй дивацтва, і навіть якщо ви бачите перед собою стандартного клерка в сірому костюмі за комп'ютером, то знайте, десь всередині є інша його частина, яка пристрасно чекає моменту, щоб бути виявленої.

Серед Водоліїв або тих, в карті яких стоїть сильний Уран, найбільше число невизнаних геніїв, відщепенців, збоченців, екстремістів, людей, що йдуть проти системи. Будь-яке нетрадиційне протягом, відгалуження від чогось базового завжди пов'язане з енергією цього знаку, це може бути що завгодно: релігія, мистецтво, мода, поезія або законодавство. Полярність плюса або мінуса може відрізнятися, але в наявності - яскраво виражена невідповідність, з яким потрібно якось жити, і яке суспільство зазвичай приймає з величезними труднощами і опором.

Керуючи 11 будинком дружби і колективної діяльності, Водолій має абсолютно особливі відносини з друзями. Це єдиний знак у всьому зодіаку, для якого дружба стоїть в самому високому ранзі пріоритетів. Ні для кого іншого друг не може бути також важливий, як сім'я, батьки або партнер по шлюбу. Дружба для Водолія обов'язково передбачає єдність поглядів і устремлінь, а також абсолютну рівність. На відміну від стоїть перед ним Козерога, пов'язаного з чіткою вертикальною ієрархією, Водолій бажає розчиняти будь нерівність навколо себе. Негативні поділу людей за расовою чи національною ознакою, статевої орієнтації, релігійним поглядам або матеріального статусу викликають в ньому глибоку відразу. 11 будинок збирає всіх разом під своїм дахом, відповідаючи за громадський рівень розвитку великого числа людей, і індивідуальні особливості не повинні тут ставати перешкодою. Розвинений Водолій являє собою дружню натуру, чутливу до громадських, колективним потребам, в ньому завжди присутній виражений гуманізм, толерантність і повагу до всіх людей.

Водолія необхідні друзі, важливо бути частиною будь-якого колективу, групи, бути там, де розділяють його основні цінності і наміри. Підтримка, відчуття єдності і спільності додає сили і є основним харчуванням для цього знака. У Водоліїв зазвичай багато різних хобі та інтересів, які йому часто складно самостійно доводити до більш-менш пристойного рівня, і кооперація з іншими завжди цьому сприяє. Саме з цієї причини астрологически Сонце у Водолії знаходиться у вигнанні: тут, на відміну від протилежного знака Лева, особиста творчість і сяйво утруднено, воно полягає в колективному, спільному русі, без якого Водолія нібито не вистачає власного Сонця.

Однак замість цього Водолій володіє талантом організовувати людей навколо себе на згуртування і виконання різних завдань, така організаторська роль зазвичай є для них природною. Тому символічно 11 будинок пов'язаний з політикою, як з можливістю просувати свої погляди і принципи, які можуть бути універсально застосовні в рамках мас. В якості гарного прикладу можна навести Анджеліну Джолі з її Сонцем в Близнюках в 11 будинку, яка, крім того, що є актрисою, також добре відома своєю громадською, місіонерською діяльністю, в тому числі по роботі з біженцями, будучи послом доброї волі і транслюючи в світ типово водолійську ідеї соціальної рівності, гуманізму і небайдужості до людських потреб вже на політичному рівні.

Основне обмеження Водолія укладено в його внутрішньому самоті і страждання на тему: «ці примітивні обивателі не можуть мене зрозуміти». Водолій - знак майбутнього і є його пряме уособлення, тому часто схильний йти в інтелектуальне зарозумілість, бачачи, як мало людей може оцінити його істинний масштаб (і в цьому є частка правди).

І все, що тут можна порадити - Водолія, по-перше, ніколи не потрібно чекати, поки суспільство його прийме, можливо, до кінця це так ніколи і не відбудеться або станеться через багато часу, а по-друге, ставитися з б Про льшим повагою до матеріального рівня життя, з яким у нього самого зазвичай бувають великі проблеми.

Парадокс Водолія полягає в тому, що незважаючи на глобальне, чисте розуміння дуже багатьох речей, недоступних переважній більшості, він навряд чи може справлятися зі своїм життям в контексті земного існування.

Він може знати все про устрій світу, але не може влаштуватися на роботу ще на етапі складання і відправлення резюме.

Малювати приголомшливі архітектурні ескізи, але коли потрібно поклеїти шпалери на кухні, його внутрішній геній разом випаровується, залишаючи його наодинці з обдертими стінами.

Тільки поєднавши себе з практичністю, тобто з цим моментом, він може домогтися того, що його почують і побачать.

Місце в карті, де у вас знаходиться Водолій, відображає для вас імперативну еволюцію по цій сфері. Якщо ви хочете традицій, подивіться, де у вас Рак, з Водолієм ж зовсім інша історія. Умовно кажучи, якщо на купсіде 7 будинку у вас знаходиться Водолій або Уран, не варто наполягати на класичному шлюбі, тому що це не те, що для вас задумано.

У 2-му - ваш спосіб заробітку буде, м'яко кажучи, нетиповим. Нещодавно мені потрапила стаття про жінку з Америки, якій платять гроші за ... обійми. Одна година обіймів з нею стоїть близько 50 доларів, і у неї немає відбою від клієнтів! У своєму інтерв'ю вона сказала, що давно помітила, як її обійми мають незрозумілу магію і заспокійливий вплив на інших людей. Але зробити це заробітком? Не бачачи її натальную карту, я практично впевнена, що без Урана тут не обійшлося.

В 4-му - незвичайна сім'я, сімейний уклад, батьки можуть бути «з привітом», одностатеві, сім'я кочових мандрівників, одним словом, що завгодно, але тільки не мамин борщ і сімейні збори родичів у свята.

І так далі аналогічним чином. Але де б не розташовувалася зона вашої дивацтва, не пропустіть її, дайте їй хоча б шанс - вона може стати самим захоплюючою подорожжю вашому житті.

Прояви Водолія найбільш характерні для людей, в карті яких:

Акцентований знак Водолія - ​​Сонце, Місяць, Меркурій, Марс, Венера в цьому знаку, а також Асцендент.

Уран на Асценденте або в 1 будинку, а також аспекти особистих планет до Урану.

Виділений 11 будинок

Читати також: Уран. Один крок до божевілля

Але зробити це заробітком?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com