рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Водолій знак зодіаку жінка в любові

  1. Жінка Водолій в Любові
  2. Любовні стосунки з жінкою-Водолієм
  3. Які чоловіки підходять жінці Водолію
  4. Як закохати в себе жінку Водолія
  5. Сексуальність жінки-Водолія в ліжку
  6. Жінка Водолій в сімейних відносинах
  7. Жінка Водолій з іншими Знаками Зодіаку
  8. Жінка Водолій: який це знак?
  9. З ким поведешся ...
  10. Додамо східний гороскоп
  11. вдалий знак зодіаку жінка в любові
  12. Жінка Водолій в любові
  13. Як дівчина Водолій любить?
  14. романтична натура

Гороскоп сумісності: вдалий знак зодіаку жінка в любові - найповніше опис, тільки доведені теорії, засновані на астрологічних спостереженнях декількох тисячоліть.

Жінка Водолій в Любові

Щоб зрозуміти, як любить жінка Водолій, уявіть собі її рідну стихію повітря. Він невловимий, зараз тут, а через хвилину вже десь далеко. Зараз він теплий, лагідний, а через час уже холодний або зовсім зникне, немов його й не було. Водолій це непередбачуваний повітря. Так і жінка Водолій в любові мінлива, мінлива, буває мінливою, а часом і зовсім непередбачуваною. Складно вгадати, що від неї далі очікувати.

Напевно, одна з найбільш непередбачуваних знаків всього гороскопу. Вона сексуально розкріпачена! Жінки Водолії в любові дуже романтичні, доброзичливі, чуйні і щедрі. У той же час вони можуть бути прохолодні, незалежні і високо інтелектуальні. Підхід до чоловіків у них дуже простий: «Ти чоловік, значить, ми йдемо в ліжко».

Ці жінки через свого романтичного, ідеалізованого уявлення про справжнє кохання можуть переплітати реальність і фантазії, вони можуть втручатися в купу. Спілкуючись з цими жінками, вам може здаватися, що ви її колись уже бачили. Якщо вам потрібна весела, дотепна, недурна жінка, жінка Водолій ідеально для цього підходить, вам ніколи не буде з нею нудно.

Любовні стосунки з жінкою-Водолієм

Жінка Водолій приваблює чоловіка своєю товариськістю, відкритістю, демократичними поглядами. Вона так мило і люб'язно вміє спілкуватися, що часом створюється враження в її щирої симпатії і інтерес. Правда, інтерес, звичайно ж є. Вона цікавиться всім, новим, незвичайним, їй необхідна нова інформація, їжа для роздумів. А ось що стосується симпатії, то її люб'язність ще не висловлює це на сто відсотків. Вона всього лише володіє хорошими манерами і вміє слухати співрозмовника, часом відповідаючи йому те, що він хотів почути. Але свою думку вона може тримати при собі.

Крім того, вона любить фліртувати, кокетувати, ловити захоплені погляди чоловіків і виділятися своєю незвичайною поведінкою характером і манерами. Причому думка оточуючих їй може бути зовсім байдуже. У відносинах вона намагається нікого до себе близько не підпускати. Її спілкування більше вітряно, а інтереси часто змінюються дуже швидко. Причому вона може обіцяти, але ось немає гарантії, що обіцяне буде зроблено. Вона може про це і зовсім забути.

Часом створюється враження, що вона сама по собі. З одного боку їй потрібна компанія, друзі, спілкування, а з іншого боку вона залишається вірною своїм ідеалам, хоче проявляти незалежність і немов сама по собі. Все, що стосується почуттів і емоцій їй складно зрозуміти, оскільки до життя ставиться раціонально. І прийняти почуття свої складно, оскільки так можна втратити незалежність і свободу, яка для неї дуже важлива.

Їй більше подобаються вільні стосунки, без зобов'язань і відповідальності. Все серозне їй часто відштовхує. Але так буває, поки не з'являться у неї дійсно серйозні почуття. Часто вони народжуються від дружби. Їй подобається дружити з чоловіками. Часто сама не помічає, коли ж почалися більш серйозні почуття. У вчинках вона непередбачувана. Може легко змінити рішення, якщо спочатку вона опиралася серйозних стосунків, то може швидко передумати і зважитися на шлюб.

Позитивні якості жінки Водолія в любові: демократичність, гуманність, доброзичливість, товариськість, інформативність, ерудованість, винахідливість, незвичайність, оригінальність, легкість.

Які чоловіки підходять жінці Водолію

Жінці Водолія підходить чоловік з незвичайними поглядами на життя. Хто не може жити без спілкування і вражень. А до відносин відноситься легко і не драматизує життєві негаразди.

Жінці Водолія буде легко з чоловіком: товариським, ерудованим, оригінальним, активним, позитивним, демократичним, компромісним.

Жінці Водолія буде складно з чоловіком: консервативним, строгим, небагатослівним, педантичним, владним, авторитарним, егоцентричним, серйозним, вимогливим, інертним.

Як закохати в себе жінку Водолія

Щоб завоювати жінку Водолія необхідно для початку з нею подружитися. Часто почуття у неї виникають несподівано, непередбачувано і після короткої дружби. Вона легко сходиться з людьми, контактна, товариська, допитлива. Головне не обмежувати її свободу і незалежність. Для неї головне, щоб чоловік був цікавим співрозмовником, міг дарувати їй масу незабутніх вражень та цікавої інформації, постійно чимось дивувати, або шокувати в кращому сенсі цього слова.

Сексуальність жінки-Водолія в ліжку

Жінка Водолій в ліжку любить все незвичайне, що може доставити багато нових вражень. Вона отримує справжню насолоду і від будь-якої ласки, і від самого моменту близькості, і від розслаблення після цього. Їй чужі умовності, традиції, консервативність. Але найбільше її приваблює розум і мислення чоловіки, наскільки він товариський, цікавий, як людина і особистість.

Часом її тягне до незвичайних особистостей. До інтимних стосунків легке ставлення, часом дружба може поєднуватися з сексом. Любить спілкування на інтимні теми навіть в ліжку. Їй важливі слова, інформація, а не мовчазне виконання подружніх обов'язків. Більше збуджує розум чоловіки, а не сама ласка і ніжність. Багато жінок, народжені під цим знаком, люблять будити своїх партнерів, ранимий вранці, дуже ніжними, легкими дотиками губ, язика, пальців.

Жінка Водолій в сімейних відносинах

Багато жінок Водолії вважають, що в житті є багато чого цікавішого, ніж стояти біля плити і займатися домашніми справами. Її цікаві спрямовані на зовнішній світ, все, що пов'язано з інформацією, спілкуванням, допомогою іншим людям. Часом вона про інших може піклуватися більше, ніж про своїх рідних.

Часто залишається мало часу і на домашні справи, турботи. Чому їх якість залишає бажати кращого. Але з іншого боку не всі жінки Водолії відрізняються практичністю і хазяйновитістю. Немає особливого прагнення до порядку, чистоті, правилам. Будь-які обмеження тільки напружують, а одноманітне життя відштовхує.

Зате є тяга до всього нового, незвичного. Часто у жінки Водолія в будинку багато нової техніки, що дозволяє здійснювати всю домашню роботу максимально швидко, щоб залишався час ще й на спілкування. Засоби інформації для неї також важливі в будинку, чим більше, тим краще. Ставлення до облаштування сім'ї у неї демократичне. На її думку кожен має право жити так, як хоче, головне не забороняти, а давати повну свободу дій.

Жінка Водолій з іншими Знаками Зодіаку

Жінка Водолій з іншими Знаками Зодіаку

Жінка Водолій: який це знак?

в Жіночому клубі!

Якщо ви побачили неординарну, яскраву особистість, значить перед вами - жінка водолій.

Її складно зрозуміти, але неможливо не помітити - жінка водолій виділяється з натовпу, вона непостійна, а скласти її характеристику майже неможливо, адже розгадати і піддати логіці її характер немає шансів. Кожен гороскоп скаже, що розгадати її натуру - марна спроба.

Волелюбна жінка водолій в любові цінує особистий простір, і з іншими знаками зодіаку сходиться важко. Ця жінка приваблює своєю яскравістю, вона відкрита до спілкування і любить романи, але приручити її і зробити домашньої - завдання непросте.

Зате в ліжку з представницею цього знака зодіаку не засумуєш. Вона обожнює різноманітність в любові, з нею ніколи не знаєш, чого чекати, вона кожен день різна. Чоловік будь-якого знака зодіаку, хто не любить нудьгу і одноманітність, буде без розуму від такої партнерки.

Зв'язати цю жінку узами шлюбу непросто, але якщо вона без розуму від любові, то може стати вірною дружиною. Одна умова - щоб не обмежували її особистий простір і не намагалися зробити домосідкою.

З ким поведешся ...

Ця дама по-різному сходиться з різними знаками зодіаку, і не на кожного зверне свою увагу. Гороскоп допоможе дізнатися сумісність і дасть зрозуміти, які шанси.

1. Яскрава жінка водолій і чоловік овен, стрімкий і палкий, складуть прекрасний союз. Ці два знаки в своєму союзі - як риби у воді, вони доповнять один одного, характеристика їх пари прекрасна, але щоб перейти в стадію серйозних відносин, їм доведеться вчитися поступатися.

2. А ось жінка водолій і чоловік тілець мають приголомшливу сексуальну сумісність, вони обидва дуже емоційні, але в відносинах можуть бути тертя. Мінлива жінка водолій нестабільна, а спокійний чоловік тілець любить стійкість.

3. Гороскоп вказує на відмінну сумісність пари з близнюками. Норовлива жінка водолій і яскравий, непостійний чоловік близнюки багато в чому схожі.

4. Рак - знак стабільний, грунтовний, рак шукає розуміння і надійності. На відміну від партнерки, рак домашній, налаштований на сім'ю, цей знак може закохатися в неординарну жінку Водолія, але рак їй скоро набридне. Крім того, рак не захоче давати їй свободу, і вона просто скоро втече.

5. Лев - фатальний знак для неї. Водолій і лев - це вибух, конфлікт, боротьба! І лев, і вдалий - волелюбні, не поступаються і не підкоряються.

Але якщо лев і вдалий полюблять один одного, це навіки. Їх сумісність унікальна, але для міцного союзу і лев, і вдалий повинні вчитися поступатися.

6. Діва - це м'який і чутливий знак зодіаку, про це скаже будь-який гороскоп. Чоловік діва шукає іншу дівчину, та й дамі Водолію не доведеться за смаком м'який діва.

Вони рідко перетинаються, іноді з них виходять друзі - діва може отримувати підтримку від неї, але любов малоймовірна, і сумісність союзу діва-водолій дуже низька.

7. Гороскоп каже, що ваги - знак обережний і недовірливий. Чоловік ваги не шукає пригод, ваги - знак зодіаку, який не прагне до незвичайних знайомствам.

Терезів навряд чи приверне така незалежна і яскрава жінка, та й вона не зверне уваги на скромного і невпевненого хлопця ваги. Низька сумісність, і винятки бувають рідко.

8. Характеристика пари, в якій зустрілися неординарна жінка водолій і палкий чоловік скорпіон, дуже суперечлива. Варто поглянути в гороскоп, як стає ясно - жінка водолій і чоловік скорпіон створені одне для одного.

Але далі палкого роману рідко заходить - і той, і інший знак зодіаку цінує свободу, вони не вміють поступатися, і щоб зберегти пару, доведеться багато чого змінювати в собі.

9. Стрілець - знак яскравий, і може залучити цю даму. Характеристика пари, в якій зійшлися непостійна жінка водолій і стрімкий чоловік стрілець, багатообіцяюча, часто з них виходять міцні сім'ї.

10. Примхливий чоловік козерог і волелюбна жінка водолій схожі, і деколи складають хороші пари, але лише в тому випадку, якщо він зуміє цінувати її особистий простір, а вона - приймати його верховенство.

11. Здавалося б, жінка водолій і такий же чоловік водолій - дві половинки, але як раз їх схожість не дає союзу скластися. Вони не підкоряться, не захочуть жертвувати свободою, і максимум - проведуть час яскраво і приємно, але не більше.

12. А ось риби - хороший варіант для Водолія. Риби - яскрава людина, дивиться на світ позитивно, риби довірливий, відкритий до пригод.

Їй сподобаються риби своїм життєлюбством, а кавалер риби не пройде повз такої яскравої натури. Риби часто стають чоловіками для дам цього знака, і саме риби вміють підпорядкувати собі цю непросту натуру.

Додамо східний гороскоп

Щоб скласти більш точну картину цієї непростої натури, можна врахувати, в який рік вона народжена, і як впливає на її характер знак східного гороскопу.

  • Жінка, народжена в рік Щура, дуже розумна, життєлюбна, обожнює дослідження і відкриття.
  • Водолій Бик - жінка сильна і непохитна, вона може досягти всього, і не відступить на шляху до мети. Вона може здаватися жестковатой, але на ділі - дуже розумна, завжди знає цілі та засоби.
  • У рік Тигра народжуються небезпечні Водолейки. Це жінка-хижак, яка може довго вистежувати «жертву», дізнатися слабкі місця і бити по ним.
  • Якщо жінка цього знака народжена в рік Кролика або Кота, вона чарівна і чарівна. Її творча натура, багата уява, артистична сміливість зводять з розуму.
  • Дракон - войовничий знак, вогненний і палкий. Ця дама хоче отримати від свого життя все і навіть більше, вона ненаситна, стрімка, доб'ється всього.
  • Якщо це Змія, то натура така - напружена, незадоволена, не вміє досягати великої мети, і часто розмінюється на дрібниці.
  • Знайти спільну мову з Конем нелегко, і вона дістанеться тільки найкращого, самого сміливого. Приборкати її важко, вона норовиста, знає собі ціну і вибирає кращих.
  • Коза вдалий примхлива, дуже високо себе цінує, надто мінлива і навіть запальна. З нею нелегко, і зуміє впоратися тільки сильний і розумний чоловік.
  • Якщо її знак - Мавпа, ніхто не знає, що в неї на думці. Але така жінка знає, чого хоче, не звикла довіряти людям, вельми непередбачувана.
  • Півень - знак небезпечний. Це авантюристка, яка любить ризик, нові відчуття, адреналін і крайнощі.
  • Собака - хороший знак для Водолія. Така дама розумна, вміє дружити і довіряти, але зазіхати на її простір - ризиковано.
  • Кабан також гарне поєднання: така жінка урівноважена, щодо поступлива, що не проти спілкування з людьми, відкрита.

Тільки щире увагу і участь допоможе зрозуміти людину, а гороскоп - лише помічник, який направить в цій нелегкій справі. Автор: Василина Сєрова

Ви любите давати поради і допомагати іншим людям? Уже тисячі жінок навчилися коучингу у Ірини Уділова, змінили своє життя і придбали саму затребувану професію:

вдалий знак зодіаку жінка в любові

Гороскоп жінки Водолія

Жінка-Водолій: зовнішній вигляд

Народжені в цей період жінки мають величезний чарівністю, витонченістю, дивовижною граціозністю. Їх зовнішність зазвичай яскрава, що підкреслюється своєрідним іміджем, манерою одягатися. Водолії-жінки можуть одягатися як в щось ультрамодний, так і в вінтажні речі, в яких блищали їхні бабусі. В інших деталях вигляду, наприклад в зачісці, вони також відрізняються від інших оригінальністю. Навіть якщо Водолій не красуня, в компанії вона може виявитися однією з найцікавіших жінок.

Водолій-жінка - характеристика поведінки

У суспільстві Водолія занудьгувати неможливо, навколо неї завжди обертається безліч знайомих, причому належати вони можуть до самих різних кіл. Водолій завжди намагається вникати в чужі ситуації, допомагати. У них настільки розвинена інтуїція, що дозволяє заглядати в майбутнє, в кожній жінці Водолії є щось від відьми, пророчиці.

Їх дії часто бентежать навіть тих, хто вважає себе знавцем психології. Водолії-жінки нехтують умовностями, всіляко уникають зобов'язань. Нерідко їх вчинки сприймаються як виклик громадськості, хоча у самих Водоліїв зовсім інші мотиви і цілі, що залишаються загадкою для інших. Представниці знака поводяться скромно, стримано, але нікому не дають нав'язати собі іншу точку зору, та й самі не прагнуть когось в чомусь переконувати. У них є свої таємниці, які вони не довіряють навіть близьким людям. Ці жінки не люблять обманювати - вони просто приховують частину інформації, не прагнуть до зайвої відвертості, хоча і відкриті.

Знак зодіаку Водолій - жінка в роботі і кар'єрі

Водоліїв називають людьми, спрямованими в майбутнє. Але це не означає, що вони тільки й роблять, що будують повітряні замки. Жінки цього знака вміють і сумлінно працювати, створювати цілком реальні блага своїми руками. Їх відрізняє креативність, нестандартність рішень. Якщо мова йде про серйозні справи, то часто розсіяні і поверхневі Водолії стають зібраними і пунктуальними. Чим старшою стає така жінка, тим вона практичніше, знає, як отримати користь зі своїх умінь і навичок.

Жінка-Водолій в любові

У любові вони поводяться дуже по-різному, для них характерно кидатися в крайності. Характер Водолія-жінки такий, що вона може бути відстороненою і навіть холодної, зарозумілою, то прагне до ідеальних, піднесеним почуттям. Якщо Водолій полюбила по-справжньому, то вона не буде думати про інших партнерів. Але навіть пристрасні почуття не змінять її бажання зберегти хоча б частину особистої свободи. Водолій звертає мало уваги на кар'єрні успіхи, спроможність чоловіки, їй важливіше, щоб той був її справжнім другом, вірним супутником. Розумна і мудра жінка обов'язково допоможе обранцеві розкрити дрімає в ньому потенціал.

Жінка-Водолій у сексі

Сексуальні бажання Водоліїв існують в тісній зв'язці з їх розумом. Як і для чоловіків, для жінок цього знака Зодіаку фізична сторона любові не є наріжним каменем у відносинах, але це зовсім не означає, що Водолії в сексі холодні і не здатні отримувати задоволення.

Жінка-Водолій у шлюбі

Перед тим як Водолій піде під вінець, вона буде багато і довго думати, чи варто їй вирішуватися на крок, що загрожує відібрати у неї свободу - основну життєву цінність. Ці жінки зазвичай збирають максимум інформації про майбутнє супутнику життя, намагаючись зрозуміти, чи буде партія вдалою. Вона може бути такою тільки в тому випадку, якщо чоловік не стане робити спроб не тільки підпорядкувати дружину своїй волі, а й у чому-небудь взагалі її обмежувати. Як попереджає гороскоп, Водолій-жінка як і раніше буде проводити час в колі, який склався до заміжжя, не відмовиться від життєвих експериментів і досліджень.

Як би не любила жінка сім'ю, вона буде належати їй не в більшій мірі, ніж усім іншим. Вона націлена на виключно чесні та прозорі відносини з чоловіком, тому можна не побоюватися за її вірність, а якщо дізнається, що чоловік її зрадив, це означає кінець відносин. У той же час вона не стане мучити його ревнощами і підозрілістю, влаштовувати стеження: безпомилково спрацює її внутрішнє чуття.

Знаки зодіаку: Водолій-жінка - господиня будинку

Роль домогосподарки придумана для кого завгодно, але не для Водоліїв. У таких жінок не буває "пунктиків" щодо стерильної чистоти в будинку і щоденного обіду з трьох страв, хоча вона підтримує житло в порядку хоча б тому, що у неї дуже часто бувають гості, перед якими потрібно тримати марку. А якщо особливо прискіпливі візитери розглянуть де-небудь невеликі "грішки", вони всі готові пробачити цій дивно чарівною, комунікабельною, доброзичливою господині і цікавою жінці.

Характеристика Водолія-жінки - матері

Зазвичай Водолії не стають "божевільними мамашка", не дозволяють собі бурхливих емоцій у зв'язку з появою на світ малюка, демонстративних проявів любові. Однак жінка вкладе в дитини чимало сил, вбачаючи в ньому з пелюшок особистість. Водолії-мами ніколи не опікуються дітьми надмірно, покарання їх теж не надто суворі. Їх найбільше влаштовує роль подруги своїх дітей, що допомагає пізнавати цей дивовижний світ.

Хто підходить Водолія-жінці зодіаку для створення сім'ї

Що подарувати Водолія-жінці

Якщо жінки давно завоювали репутацію створінь загадкових, то жінки-Водолії - тим більше, і це ускладнює завдання дарувальників. Подарунок жінці-Водолія може бути пов'язаний з її допитливістю, бажанням мати справу з новинками, чого б вони не стосувалися. Можна не сумніватися в тому, що така дама непогано освоїть останню модель будь-якого модного гаджета, кухонну техніку, "подружиться" з автомобільними приладдям, якщо водить машину сама. Подарунок для Водолія-жінки може полягати в організації маленького пригоди, її участі в будь-якому цікавому громадському заході - в залежності від індивідуальних переваг. Зупинити вибір можна і на речах з символікою зодіакального знака або стихії, тобто Повітря - птахами, повітряними судами і т.п.

Жінка Водолій в любові

Жінка Водолій в любові

Жінка Водолій в любові досить відкрита, привітна, привітна, хоч і не показує справжніх почуттів, але є прекрасною господинею і вважає за краще приймати гостей, особливо якщо це буде її коханий. З такою панночкою обранець нудьгувати не буде, в її компанії завжди затишно. Коли вона веселиться, її гумор рідко перетворюється в сарказм, особливо по відношенню до коханого. Вона чарівна, рідкісна людина пройде повз неї, не глянувши хоча б раз, так як вона притягує погляди незвичайним зовнішнім виглядом. Хоча вона приваблює молодих людей не тільки за допомогою зовнішності, вона має гострий розум, який дозволяє їй уникати непотрібних знайомств.

Як дівчина Водолій любить?

З нею можна познайомитися на якій-небудь вечірці, в театрі, а також художній виставці, так як вона цінує все прекрасне і не відмовиться порадувати себе красою. Її також дуже приваблюють подорожі, тому познайомитися з нею можна на якомусь пляжі, вона обожнює плавати і засмагати і не боїться поглядів. Однак познайомитися з нею буде дуже непросто. Вона не знайомиться на вулиці, тому що не здатна пізнати людину за кілька хвилин. Їй потрібно перевірена людина. Однак якщо вона вам сподобалася, то можете спробувати завести з нею розмову за приємним коктейлем на якій-небудь вечірці. Вона не відмовиться від компанії приємну людину.

Якщо молодій людині вдасться підкорити її серце, то він зрозуміє, що в житті і в почуттях це дві абсолютно різні людини. Вона буде насолоджуватися емоціями, так як вважає коханого подарунком долі. Вона також вважає, що удвох в житті буде легше домогтися успіху. Але іноді емоції затьмарюють голос розуму і вона не бачить явних недоліків молодої людини. Це може зіграти з нею злий жарт. Тому вона намагається прислухатися до голосу розуму. Дівчина Водолій в любові намагається зробити все, щоб її обранець був щасливий.

На неї часто звертають увагу хлопці різних соціальних верств і професій. І це виходить не завдяки її красі, а завдяки тому, що вона дуже розумна. Вона красиво одягається, щоб привертати увагу молодих людей. Їй дуже подобається вдягати сукні, в основному носить довге розпущене волосся, від яких юнаки просто божеволіють. З нею цікаво поговорити на різні теми, аж до футболу і політики. Але найбільше вона цінує міркування. Їй подобається, коли юнаки діляться з нею найпотаємнішим і довіряють. У свою чергу, вона не дозволяє собі розпускати плітки про них.

Коли вона закохується, то перетворюється на очах, намагається більше уваги приділяти своїй зовнішності, нарядам, взуття, багато годин проводить в салоні краси. Вона намагається в усьому догоджати коханому, але при цьому не перетворюється на служницю. Вона також не любить тих, хто користується її зв'язками і положенням в суспільстві, таким чином бажаючи домогтися підвищення на роботі. У колективі вона не дозволяє собі фліртувати і приховує свій зв'язок, щоб про неї не було ніяких пліток, хоча люди постійно придумують всякі небилиці. Більшість панянок на роботі заздрять її успіху, проте вони не підозрюють, якою ціною їй це дається. Вона багато працює навіть на шкоду власним відносинам.

романтична натура

Вона вважає за краще більше романтичні відносини замість зв'язків тільки заради сексу. На останні вона вирішується не часто. Їй постійно потрібно чоловіче плече поруч, інакше вона відчуває себе самотньо. Їй потрібна людина, якій вона може поскаржитися на своє непросте життя, так як бути сильною постійно - це дуже складно. Вибирає вона за принципом: лежить душа чи ні. Вона може знайомитися, коли перебуває у відпустці в якійсь іншій країні, але такі зв'язки рідко переходять в справжні стосунки, так як відстань між коханими - велика проблема для неї.

Більше цікавої і корисної інформації ви можете дізнатися, якщо подивитеся дане приголомшливе відео!

Вона не чекає якихось вчинків і квітів, але їй приємно, коли це є. Вона не чекає, щоб він бігав за нею і принижувався, так як вона дуже трепетно ​​ставиться до свого коханого і вважає, що його необхідно поважати, а не користуватися ним. Вона рідко виходить заміж за розрахунком, вважає за краще бути самотньою, ніж жити в золотій клітці з усіма зручностями. Вона відкриває коханому свою душу, довіряє всі секрети, тому коли її кидають, для неї це завжди великий шок. Після цього вона може ще довгий час відходити.

Їй подобається, коли обранець проявляє наступні свої якості:

Вона цінує юнаків відповідальних, які знають, що відносини - це справжнісінький працю. Адже іноді з коханою потрібно йти на компроміси, довіряти їй. Їй не подобаються потайливі чоловіки, які бояться показати свої почуття. Чоловік повинен довести їй, що вона потрібна йому не тільки заради сексу, що він хоче бути з нею і в подальшому. Тільки після цього вона зможе довіритися йому. Вона бажає бачити поруч із собою відкритого хлопця, який проявляє свої почуття і радіє їм. Їй не подобається, коли її емоції втоптують в бруд, і зневажають, тому їй подобаються чесні хлопці. Але вона не дозволить обмежувати свою свободу.

На закінчення хочеться додати, що дівчина Водолій не має легковажністю, вона завжди продумує своє життя, до улюбленого ставиться з трепетом, оберігаючи його від зазіхань інших людей, пліток. Їй потрібен сильний, але в той же час дипломатичний хлопець, який зможе зробити її щасливою і радісною, буде її розважати і не кине в важкі життєві моменти.

Оцінка 3.9 учасників: 14

Автор статті: Ірина Воронцова

Рада Вас бачити на нашому сайті. Я працюю астрологом вже 14 років і рада поділитися накопиченими знаннями і матеріалами. Даний ресурс був створений з метою об'єднати інформацію з усіх куточків інтернету в одному місці для економії часу наших читачів і структурування інформації. З усіх питань і пропозицій про роботу сайту, пишіть в контактну форму. Протягом 3 робочих днів, вам обов'язково дадуть відповідь.

Про мене Зворотній зв'язок

Як дівчина Водолій любить?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com