рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Любовний гороскоп на грудень 2018 з знаками зодіаку

  1. Овен (21.03 - 20.04)
  2. Телець (21.04 - 20.05)
  3. Близнюки (21.05 - 20.06)
  4. Рак (21.06 - 22.07)
  5. Лев (23.07 - 22.08)
  6. Діва (23.08 - 23.09)
  7. Ваги (24.09 - 23.10)
  8. Скорпіон (24.10 - 21.11)
  9. Стрілець (22.11 - 21.12)
  10. Козеріг (22.12 - 19.01)
  11. Водолій (20.01 - 18.02)
  12. Риби (19.02 - 20.03)

Астрологи склали любовний гороскоп на грудень 2018 року по знакам зодіаку, який радить "відключити голову" і піддатися почуттям. Перший місяць зими подарує нові відносини тим, хто цього давно чекає. більш детальний прогноз - в матеріалі редакції 24СМІ .

Овен (21.03 - 20.04)

Астрологи склали любовний   гороскоп   на грудень 2018 року по знакам зодіаку, який радить відключити голову і піддатися почуттям

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Овна, nastroy.net

Любовний гороскоп на грудень 2018 року прогнозує, що Овнів в особистому житті очікує затишшя. Одинаки так і не зустрінуть своє щастя, а у сімейних Овнів можуть спостерігатися розбіжності з другою половинкою. Щоб зберегти стосунки, астрологи радять представникам цього знаку "прикусити язика" і навчитися йти на поступки.

Грудень - не найкращий час для народжених під цим сузір'ям, щоб будувати нові відносини. Романи, що зав'язалися в цей період, закінчаться гірким розчаруванням.

Телець (21.04 - 20.05)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Тельця, nastroy.net

Зірки рекомендують Тельцям направити свої сили на завоювання коханої людини. Грудень - час чудес, тому варто присвятити час романтичним побаченням і радувати улюбленого кожен день. Тим представникам знака, які мріють про дитину, варто докласти зусиль для досягнення своєї мети, обов'язково все вийде.

Грудень для жінок-Тельців обіцяє бути успішним в плані нових знайомств, їх очікує доленосна зустріч.

Близнюки (21.05 - 20.06)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Близнюків, nastroy.net

У грудні Близнюки порозуміються з коханою людиною, що народилися під цим знаком очікує новий виток у відносинах. Єдине, що може встати на шляху до гармонії - уїдливість. Варто уважніше підбирати слова, щоб не зачепити почуття другої половинки.

Інтимне життя Близнюків заграє новими фарбами, зірки радять не боятися експериментів.

Рак (21.06 - 22.07)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Рака, nastroy.net

Ракам варто проявити увагу і спробувати зрозуміти другу половинку. Все невдоволення краще залишити в стороні, піддатися почуттям і зробити романтичний вчинок. Грудень для чоловіків-Раків не принесе серйозних романів, тому залишається задовольнятися своєю самотністю.

В особистому житті народжених під цим знаком все залишиться колишнім, зірки вкрай не рекомендують замислюватися про зраду коханого заради скороминущої зв'язку.

Лев (23.07 - 22.08)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Льва, nastroy.net

У грудні Львів очікує стабільність у відносинах. Астрологи радять народженим під цим сузір'ям проводити якомога більше часу зі своєю другою половинкою. Не варто думати про зраду з боку коханої, партнер їм вірний. В кінці місяця представників знаку чекає приємний сюрприз.

Чоловікам-Левам доведеться постаратися, щоб не втратити кохану і повернути її розташування. Романтика допоможе відновити руйнуються відносини.

Діва (23.08 - 23.09)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Діви, nastroy.net

Шанувальники будуть підстерігати Дев буквально на кожному розі. Приймати поспішні рішення і кидатися "у вир з головою" не варто, є ймовірність зіткнутися з альфонсом. Грудня подарує Дівам можливість "зануритися в себе" і визначитися, що їм потрібно насправді.

"Холодний розум" подарує представникам цього знаку кохання всього життя, в грудні з'явиться шанс побудувати міцну сім'ю.

Ваги (24.09 - 23.10)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Терезів, nastroy.net

Терезам любовний гороскоп радить відмовитися від нових романів, так як хорошого в скороминущої зв'язку мало. Народженим під цим знаком в грудні будуть зустрічатися тільки "утриманці", які не бажають будувати серйозні стосунки. Якщо відкритися такій людині, можна втратити себе.

В кінці грудня у жінок-Терезів з'явиться шанс вступити в шлюб, варто докласти всіх зусиль, щоб не упустити свою долю.

Скорпіон (24.10 - 21.11)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Скорпіона, nastroy.net

Скорпіонам варто визначитися, чи хочуть вони бути з людиною, яка знаходиться поруч. Зірки радять не тримати біля себе партнера, з яким не планується спільне майбутнє. Скорпіонам не завадить побороти свій егоїзм і зробити доленосний вибір.

Особисте життя сімейних представників знаку буде протікати в звичайному руслі, ніяких змін зірки не прогнозують.

Стрілець (22.11 - 21.12)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Стрільця, nastroy.net

Як тільки на горизонті з'явиться доля, астрологи радять Стрільцям "хапати її" і нікуди не відпускати. Саме з цією людиною представники знака знайдуть своє щастя. Зірки рекомендують озирнутися, так як майбутній чоловік вже давно поруч, варто тільки це зрозуміти.

Перед новорічними святами народилися під цим сузір'ям очікує приємна звістка, яке може змінити ставлення Стрільців до коханої людини.

Козеріг (22.12 - 19.01)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Козерога, nastroy.net

Козерогам варто припинити зациклюватися на відносинах, які заподіюють біль. Це заважає зустріти свою справжню любов. Роки, що пролетіли даремно, варто забути і відкритися людині, який весь час підтримує і допомагає. Саме такий друг може виявитися долею представників цього знака.

У грудні зірки радять Козерогам рвати відносини, якщо вони не доставляють радості.

Водолій (20.01 - 18.02)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Водолія, nastroy.net

Близько Водолія вже давно потребують його уваги. Варто відкинути всі справи і присвятити час коханій людині, в іншому випадку існує можливість його втратити. У грудні Водоліям також не завадить навчитися правильно розставляти пріоритети, вирішити, що для них на першому місці - сім'я чи розваги.

Правильний вибір дозволить зберегти відносини, які вже почали руйнуватися.

Риби (19.02 - 20.03)

Любовний гороскоп на грудень 2018 роки для Риб, nastroy.net

У Риб все спокійно на "особистому фронті". Друга половинка буде проявляти увагу і обсипати подарунками, Рибам варто задуматися про реакцію. У грудні представників цього знака чекає багато романтики і приємних новин. Чоловіки можуть зважитися на шлюб.

Святкові вихідні краще присвятити рідним і близьким, зустрічі з друзями і роботу варто відкласти в сторону.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com