рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коханому з Місяцем у Козерозі

  1. Життя з коханим з Місяцем у Козерозі
  2. Як утримати коханого з Місяцем у Козерозі
  3. Сонячні знаки коханих з місяцем в Козерозі

Життя з коханим з Місяцем у Козерозі

Якщо ви шукаєте спокійного, надійного прихистку, будинки, влаштованого з максимальним комфортом, в респектабельному районі, з респектабельними сусідами, то місячний Козеріг просто створений для вас.

Але при цьому будьте готові відмовитися від багатьох речей, до яких ви так звикли: від затишного вечері удвох перед каміном, від названих обідів для найближчих друзів і т.д., а все через те, що ваш коханий - місячний Козеріг - буде продовжувати наполегливо працювати, коли всі добрі люди вже роз'їхалися по домівках. Ні, звичайно, місячні Козеріг не проти розваг, просто у них туго з часом. Місячні Козероги обох статей дійсно здатні заповнити своє життя важкою роботою. Навіть домашню роботу вони розглядають як серйозну справу, і якщо ви грішите недбалістю, то для спокою в будинку вам краще розлучитися з цим недоліком.

Да уж, життя з місячним Козерогом зовсім не нагадує вічне свято. Але вона обов'язково забезпечить вас емоційний комфорт, тому що місячний Козеріг створить всі умови для свого обранця. Цей коханої не розбурхає вас тугою по тих місцях, які вже хороші тим, що нас там немає, або невиліковним тягою до флірту. На думку місячних Козерогів, шлюби укладаються на все життя, і єдиною вашою суперницею або суперником буде його (або її), Козерога робота.

Возлюблені - місячні Козероги цінують красу і елегантність, традиції, взагалі все, що прикрашає життя, але при цьому не допустять зайвої або безглуздої витрати грошей (вони занадто важко працюють, для того щоб легковажно витрачати гроші).

Не можна сказати, щоб життя з місячним Козерогом була сповнена романтичної палкої пристрасті, її може бути не так багато, але все-таки вона є!

Як утримати коханого з Місяцем у Козерозі

потрібно:

· Запастися терпінням, тому що емоції Козерога починають проявлятися не відразу;

· Зрозуміти, наскільки важливі традиції для вашого улюбленого,

· Бути лояльним, ніжним, надавати йому підтримку в усьому;

· Серйозно ставитися до речей, які Козеріг вважає важливими;

· Віддати належне працездатності цієї людини, але при цьому вселити йому думку, що після роботи непогано б і відпочити;

· Пам'ятати, що Козеріг потребує емоційної і матеріальної стабільності і надійності.

Не слід:

· Захоплюватися фліртом при першій зустрічі, особливо не робити цього з іншими представниками протилежної статі;

· Ревнощі свого коханого до роботи, в кінці кінців, це ж не суперник, або суперниця;

· Нерозумно або нерозумно витрачати гроші. Козеріг ніколи не змириться ні з тим, ні з іншим;

· Ставити свого коханого в незручне становище;

· Критикувати його сім'ю або друзів;

· Очікувати прояви палкої пристрасті в невідповідному місці або невчасно.

Сонячні знаки коханих з місяцем в Козерозі

Особистість вашого коханого з місяцем в Козерозі може проявлятися по-різному в залежності від положення Сонця в його (або її) гороскопі.

Сонце в Овні / Місяць у Козерозі. Цей коханий буде із задоволенням сприймати виклик долі у всіх ситуаціях, особистих і професійних. Вельми рішуча особистість.

Сонце в Тельці / Місяць у Козерозі. Стійкість і безпеку дуже важливі для людини, Сонце і Місяць якого знаходяться в земних знаках. Він лояльний і готовий надати підтримку, але інколи ніяковіє і боїться показати свої по-справжньому глибокі почуття.

Сонце в Близнюках / Місяць у Козерозі. Балакучий трудоголік, який без кінця буде переконувати вас у тому, що - справжня рідна душа - одне з найголовніших скарбів в житті.

Сонце в Раку / Місяць у Козерозі. Кілька матеріалістично орієнтована людина, який іноді дуже боїться зізнатися в тому, що більше всього на світі йому потрібна емоційна стабільність.

Сонце у Леві / Місяць у Козерозі. Особистість з дуже сильною волею, яка ніколи не змириться з другим місцем в чому б то не було. Але з іншого боку, це неймовірно ніжний коханий, і при цьому романтик.

Сонце в Діві / Місяць у Козерозі. Ця людина твердо дотримується традицій і стоїть обома ногами на землі, але він занадто серйозний, йому просто необхідно навчитися веселитися.

Сонце в Терезах / Місяць у Козерозі. Під холоднуватої зовнішністю ховається чутливе внутрішнє ядро, і цей коханий завжди буде чарівним і динамічним партнером.

Сонце в Скорпіоні / Місяць у Козерозі. Неприборканий партнер! Якщо ця людина «поклав на вас око», навряд чи ви далеко відійдете від нього, поки на світі є така річ, як взаємне тяжіння!

Сонце в Стрільці / Місяць у Козерозі. Шукач пригод з величезною внутрішньою потребою знайти споріднену душу і жити з нею спокійно, в любові та злагоді. Відрізняється великим оптимізмом, ніж всі інші місячні Козероги.

Сонце в Козерозі / Місяць у Козерозі. Під суворою зовнішністю цього стриманого, що володіє собою і дисциплінованого місячного Козерога ховаються глибокі почуття.

Сонце у Водолії / Місяць у Козерозі. Конфлікт між прагненням до непередбачуваності і традиційності в одній людині створить цікавий характер: з ним ви не нудьгуватимете.

Сонце в Рибах / Місяць у Козерозі. Ця людина серйозний, але чутливий, реалістично налаштований, але з багатющою інтуїцією; його характер насправді більш романтичний, ніж може здатися на перший погляд.






Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com