рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 листопада 2018 року для всіх знаків зодіаку

  1. Гороскоп на тиждень для Овнів
  2. Гороскоп на тиждень для Тельців
  3. Гороскоп на тиждень для Близнюків
  4. Гороскоп на тиждень для Раків
  5. Гороскоп на тиждень для Львів
  6. Гороскоп на тиждень для Дів
  7. Гороскоп на тиждень для Терезів
  8. Гороскоп на тиждень для Скорпіонів
  9. Гороскоп на тиждень для Стрільців
  10. Гороскоп на тиждень для Козерогів
  11. Гороскоп на тиждень для Водоліїв
  12. Гороскоп на тиждень для Риб

Місяць у фазі росту. Постарайтеся використовувати цей час для початку нових проектів. Робота, пов'язана з документацією і фінансовими питаннями, буде йти успішно. Оформляйте кредит, беріть іпотеку. Не рекомендується давати гроші в борг. Якщо планували візит до перукаря - 12 листопада підійде ідеально. Рекомендуємо прочитати гороскоп на наступний тиждень для правильного розподілу своїх дій і вчинків на ці вихідні.

Гороскоп на тиждень для Овнів

Готуйтеся до дуже напруженій роботі, аж до тривалих «авралів». Умови праці теж не порадують. Від вас буде потрібно повна концентрація і максимальна самовіддача як у фізичному, так і психологічному планах. Перші 3-4 дні тижня будуть особливо важкими. Щоб напруга не виявилося надмірним, попросіть допомоги у хороших друзів або колег по роботі. Так у вас з'явиться набагато більше шансів зробити все задумане, а в разі необхідності - надати один одному емоційну підтримку. Дні, що залишилися вам доведеться вирішувати фінансові питання. Причому шукати не гроші (їх і так буде достатньо завдяки вашій працелюбності), а варіанти їх вкладення. Обміркуйте все самим ретельним чином, не приймайте поспішних рішень. Обов'язково виділіть частину коштів на придбання подарунків людям, які необхідні вам для ведення бізнесу: вони проявлять себе з найкращої сторони.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Прогноз на кожного тижня для всіх знаків зодіаку дивіться тут .

Гороскоп на тиждень для Тельців

На початку листопада вам надасться шанс дізнатися, наскільки ви дороги тим, хто знаходиться поруч з вами. Вони завжди прийдуть на допомогу. Не виключено, що ви впораєтеся поодинці, але не варто забувати, що командна робота в більшості випадків набагато ефективніше. Можливо, вам доведеться відправитися в робочу поїздку, під час якої зможете переконати партнерів у перевагах співпраці з вашою компанією. Такі блискучі результати посприяють вашому кар'єрному росту. Розташування зірок обіцяє підвищення рівня добробуту. Причому це трапиться дуже скоро. Але поки не вкладайте кошти в велике придбання - можливі фінансові труднощі.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп на тиждень для Близнюків

На цьому тижні практично кожен день вас будуть екзаменувати на профпридатність. Ви блискуче витримаєте всі тести та іспити, причому важливу роль матиме ваш імідж. Забудьте про запізнення і вирішення особистих питань в робочий час. Зараз вам дуже допоможе мотивація. Наприклад, після благополучно завершеної справи побалуйте себе якими-небудь ласощами. У колі колег будьте стримані і небагатослівні. Чи не вдавайтеся в сварки і не базікайте про дрібниці. Оскільки цей знак зодіаку відрізняється комунікабельністю, вам доведеться докладати неабияких зусиль, щоб не зіпсувати сприятливе враження про себе. Протегуючі планети обіцяють, що, проявивши витримку і силу волі, ви будете винагороджені матеріально. Причому досить щедро, щоб прикупити кілька модних речей.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп на тиждень для Раків

У вас прекрасне здоров'я і гарний настрій. Тому будь-які проблеми будуть надуманими. Приділіть особливу увагу нервовій системі і ниркам: не піддавайтеся негативним емоціям і одягайтеся по погоді. Гарне вплив на загальне самопочуття надасть зарядка - починайте з неї кожен день. Особливо рекомендується відвідувати басейн - в цей період плавання буде надзвичайно корисно для зміцнення нервів. Не дуже хороша атмосфера складеться на роботі. Зараз наймудріше рішення - спокійно прийняти те, на що ви не можете вплинути. Наприклад, не треба доводити керівнику, що справа, яку вам доручили - безперспективна, навіть якщо так воно і є. Врахуйте, що ви знаєте далеко не все, на відміну від вашого начальника. Його розпорядження цілком можуть бути об'єктивними - тому не сперечайтеся, а виконуйте. Вірніше - перевиконується. Це оцінять. І не вдавайтеся в змагання. Просто робіть свою роботу в повну силу і не звертайте уваги на інших. Не нехтуйте курсами підвищення кваліфікації та діловими поїздками.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп на тиждень для Львів

Якщо у вас були грандіозні плани - відкладіть їх до суботи. У перші 5 днів тижня не робіть ніяких нових справ, але активно продовжуйте вже розпочаті. Справи, до яких приступили у вересні і жовтні, постарайтеся закінчити до 5 числа. Приведіть у порядок документацію і ділову переписку. Але найкращим рішенням буде взяти кілька днів відпустки. В цьому випадку ви зможете цілком присвятити себе домашнім справам. З 12 числа на роботі зросте активність, і вам можуть запропонувати вести ще кілька проектів. Не відмовляйтеся. Швидше за все, ви зможете використовувати знання і досвід, накопичені раніше. У грошових питаннях довіртеся внутрішнього голосу. Ви і самі відчуваєте, що великі гроші не принесуть вам щастя, зате заради фінансів доведеться викладатися на 200%. І найприкріше, що ви їх дуже швидко витратите.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Повний астропрогноз на місяць читайте на: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на грудень 2018

Гороскоп на тиждень для Дів

На професійній ниві ви будете діяти бездоганно. Вашу активність гідно оцінять, і в кінці місяця зможете відчути на собі всі принади заслуженої слави. Ви отримаєте прекрасний шанс зарекомендувати себе як відмінного фахівця, перспективного і сумлінного партнера, а також отримати хорошу прибавку до зарплати. Але ніколи не забувайте про те, що ви жінка, а тому маєте повне право використовувати свої методи. Ефектний зовнішній вигляд, м'якість, доречне кокетство, безпорадність або, навпаки, життєрадісна активність - в вашому «арсеналі» напевно знайдеться дещо з такого «зброї». Існує ймовірність зробити помилку, але вона виявиться не настільки непоправної, щоб відбитися на результаті. На початку місяця будьте особливо уважні при роботі з гострими предметами і за кермом - можливі травми.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

2018 - 13;  14, 15

Гороскоп на тиждень для Терезів

Ви енергетично виснажені, тому треба знайти джерело позитивної енергії в навколишньому міре.Учтіте, що серцеві бесіди з друзями або знайомими тільки погіршать ситуацію. Зараз найкраще ваші сили відновить спілкування з природою або відвідування культурних заходів, виставок, прем'єр. До середини тижня вас будуть долати турботи і проблеми. Не бійтеся подивитися в обличчя труднощам: це перевірка на міцність, яку вам приготувала доля. Якщо не здастеся зараз - надалі не пошкодуєте. Не лінуйтеся і обов'язково аналізуйте свої вчинки до того, як їх здійснити. Прорахунки вкрай небажані! Дотримуйтеся розробленого плану. Не витрачайте час на спілкування з порожніми людьми і шкідливі звички. Це негативно вплине на вашу роботу і поставить під загрозу фінансове благополуччя.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп на тиждень для Скорпіонів

Вам нададуть будь-яку необхідну підтримку, якщо зумієте гідно проявити себе. Пам'ятаєте приказку: на Бога надійся, а сам не зівай. На цьому тижні вона для вас актуальна як ніколи. Не шкодуйте сил і часу на досягнення цілей - у вас будуть всі шанси досягти успіху в обраній сфері. Друга половина тижня буде більш розміреним в плані надходження грошових коштів. У вихідні дні існує ризик потрапити в руки шахраїв - при здійсненні угоди обов'язково уважно перераховуйте гроші. У випадку охорони здоров'я зірки рекомендують скоротити вживання алкоголю. Але швидше за все вам самим не захочеться пити - ваші професійні досягнення будуть настільки вражаючими, що їх доведеться відсвяткувати. Тому у вас буде прекрасний настрій, який подарує бадьорість духу і тіла.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп на тиждень для Стрільців

У цьому місяці вам необхідно завершити розпочаті справи і постаратися звести до мінімуму наслідки допущених помилок. Ваш внутрішній світ також потребує «ревізії». Накопичилося дуже багато негативу, який позбавляє життєвої енергії і провокує занепадницькі настрої. Вам давно пора позбутися від колишніх кривд і душевного сум'яття - використовуйте для цього самоаналіз і медитації. Початок місяця принесе пригнічений стан, але намагайтеся зберігати позитивний погляд на світ. Брак позитивних емоцій негативно позначиться на працездатності. Тому не рекомендується брати на себе занадто багато справ. Обов'язково приділяйте достатньо часу на відпочинок, в тому числі повноцінний сон. Людям, що страждають підвищеним тиском, треба уважніше стежити за здоров'ям і не пити багато спиртного.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп на тиждень для Козерогів

Життя мінлива, і вам варто дотримуватися того ж принципу. Чи не потягнути «мертвою хваткою» за оточення, міняйте звички, дізнавайтеся нове, подорожуйте і знайомтеся з людьми, що відрізняються від вас світоглядом, інтересами і поглядами на життя. Це принесе глибоке внутрішнє задоволення. На початку тижня заручитися підтримкою тих, хто може допомогти вам в задуманому. Врахуйте, що такі люди майже напевно будуть проживати в інших містах і навіть за кордоном. Тому не обмежуйте коло пошуків і по можливості бувайте на необхідних для вашого бізнесу культурних і ділових заходах, де багато приїжджих з-за кордону. Якщо ви замислювалися про зміну діяльності - зірки обіцяють удачу в починаннях. Завдяки вашому ентузіазму і активності, ви отримаєте кілька цікавих пропозицій. Зараз ви на піку своїх можливостей і здібностей - не пропустіть цей час і тоді легко зможете вирішити найскладнішу задачу.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на наступний місяць дивіться на: Гороскоп на січень 2019

Гороскоп на тиждень для Водоліїв

На цьому тижні вам протипоказаний будь-який стрес. Обов'язкова умова для підтримки здорової нервової системи - повноцінний сон. Вам абсолютно не захочеться надриватися на роботі навіть заради особистої вигоди. І буде приводити в здивування і навіть дратувати прагнення інших просуватися по кар'єрних сходах, не шкодуючи сил. Не треба ні з ким ділитися своїми думками і намагатися не вплутуватися в суперечки. Робіть необхідний мінімум, і на вас не будуть звертати уваги. Начальству теж зараз не до вас. Незважаючи на розслаблений стан, перші 3-4 дня тижня будуть прибутковими в плані фінансів. Ви почнете отримувати хороші гроші, причому звідти, звідки зовсім не очікували. Не виключено, що прибуток принесе раніше зроблена покупка, а можливо, вам благоволить якийсь родич. Запам'ятайте міцно - не давайте ці гроші в борг і не витрачайте. Краще відкладіть. В іншому випадку вони швидко закінчаться, і ви залишитеся «на бобах».

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп на тиждень для Риб

При вирішенні робочих питань в першу чергу слухайте свою інтуїцію, але після обов'язково раціонально підійдіть до її «порад». Не робіть все під впливом пориву - планування дуже важливо. Ні в якому разі не відкладайте справи на потім - незакінчені завдання згодом витягнуть з вас всю енергію. Зараз ваш девіз - цілеспрямованість і завзятість. Саме вони допоможуть розкритися професіоналізму. Звертаємо увагу, що в цьому місяці ваші партнери можуть не піти на поступки. Не йдіть на конфлікт, а оперуйте переконливими аргументами. Цей шлях набагато ефективніше. Фінансове благополуччя цілком у ваших руках - вам не на кого розраховувати. Але ви можете не переживати за матеріальну сторону питання - працьовитість забезпечить вам стабільний дохід.

Сприятливі дні на цьому тижні з 12.11.2018 по 18.11.2018 - 13; 14, 15.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com