рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на п'ятницю: Раку буде корисна хороша трудотерапія, Колесо Фортуни здатне піднести Водолія на самий верх

Сьогодні гороскоп практично ідеальний для того, щоб реалізувати свої найсміливіші плани! Ваші бажання знаходяться в гармонії з можливостями, так що не бійтеся мріяти і головне - сміливіше втілюйте свої мрії в реальність. Зірки прихильні до тих, хто не боїться діяти. Відмінний час для того, щоб продемонструвати свої здібності, показати себе в найвигіднішому світлі, а також домогтися успіху в найскладніших справах. Прекрасний час для нестандартних рішень і амбітних проектів, так що не розмінюйтесь на дрібниці!

Овен

Сьогодні Овен зуміє переконати кого завгодно в чому завгодно - якщо він в цьому особисто зацікавлений. Його комунікаційні навички і дар переконання будуть на висоті! Сухі факти і цифри Овен зуміє піднести як захоплюючий детектив, а його фрази будуть народжуватися на одному диханні. Так що для Овна це відмінний день, щоб заручитися підтримкою оточуючих або просунутися в кар'єрі. Якщо ж сьогодні є необхідність вести переговори з партнерами - кращого парламентера, ніж Овен, годі й шукати!

Телець

Сьогодні Телець повинен гнути свою лінію і йти вперед, незважаючи на перешкоди! Можливо, на своєму шляху він зустріне чиєсь опір або навіть відкриту протидію. Прохання Тельця навколишні можуть «не розчути", ідею зарубати на корню, а пропозиція - бойкотувати. Однак зірки гороскопу кажуть, що якщо Телець сьогодні не покине, то рано чи пізно досягне своєї мети. Вірте в свій успіх, і все у вас вийде!

Близнюки

Сьогодні Близнюкам потрібно потужний стимул для того, щоб нормально виконувати заплановані справи. Без цього вони здатні проленіться весь день. Стимулом же, що допомагає Близнюкам сьогодні мобілізуватися, може послужити що завгодно: аврал, обіцянка прибутку, допитливість або будь-яка інша зацікавленість Близнюків в результаті. На худий кінець, роль такого ось стимулу може зіграти страх викликати чийсь гнів: це швидко поверне Близнюкам бадьорий настрій і змусить мобілізуватися.

рак

Сьогодні Раку буде корисна хороша трудотерапія - навіть незважаючи на те, що сам він може мати іншу думку з цього приводу. Його активність і енергія, на жаль, не на висоті, однак, взявшись за роботу, він швидко це виправить. День наділяє Рака пасивністю і навіть лінню, так що, пустивши все на самоплив, він ризикує до вечора клювати носом. Якщо ж Рак сьогодні змусить себе здригнутися і взятися за справи, то не пошкодує: день пройде насичено і цікаво.

Лев

Сьогодні Лев протягом дня може періодично витати в хмарах, проте ситуація буде повертати його з небес на землю. Від Льва буде потрібно не тільки швидко і чітко виконувати свої звичайні обов'язки, а й стежити за мінливою обстановкою і за реакцією оточуючих. Якщо Льву вдасться втягнутися в активний режим, його день пройде дуже продуктивно. Якщо ж він сьогодні так і не зможе, відкинувши мрійливість, зосередитися на справах, не уникнути помилок і збоїв.

Діва

Сьогодні Діві буде дуже важко зосередитися! Протягом усього дня вона буде досить розсіяна і схильна відволікатися з будь-якого приводу. Можливо, голова Діви буде забита купою дрібних турбот, а може бути, приємними думками про майбутню відпустку, однак в результаті за сьогоднішній день Діва, швидше за все, встигне зробити куди менше звичайного. А ті справи, що все-таки будуть зроблені, їй варто перевірити ще раз двічі: в них можуть украстися помилки.

ваги

Сьогоднішній день зірки гороскопу радять Терезам присвятити переговорам, а також усього, що з ними пов'язано. Якщо на тижні у них заплановано обговорення важливих питань, варто зробити це саме сьогодні - буде легше знайти компроміс. Якщо ж робота Терезів не пов'язана з керівництвом, посередництвом, роботою з клієнтами тощо, сьогодні їм варто знайти час для залагодження найделікатніших питань з оточуючими. Повірте, в цьому плані день здатний творити справжні чудеса!

Скорпіон

Сьогодні Скорпіону не варто сподіватися тільки на себе - йому може знадобитися чийсь рада або допомога. Можливо, Скорпіон буде занадто завалений справами, і йому доведеться передоручити частину справ комусь. Якщо ж Скорпіон не знає, як вчинити, не потрібно соромитися звернутися за консультацією. Сьогодні тільки спираючись на інших людей - на їх добре ставлення, професіоналізм, досвід, зв'язки - Скорпіон зуміє уникнути помилок і виконати те, що задумав.

Стрілець

Сьогодні Стрілець раптом відчує в собі лідерські задатки. І не без підстав - день дійсно схиляє його до того, щоб приймати рішення і брати на себе відповідальність за них. З одного боку, це зробить Стрільця хорошою мішенню для випадів недоброзичливців. З іншого ж, якщо рішення Стрільця будуть продуманими і зваженими, у нього є шанс сьогодні показати відмінний результат. А заодно посоромити заздрісників і конкурентів.

Козеріг

Сьогодні протягом дня Козеріг несподівано може відчути, що він щось випускає з уваги. Можливо, він не в курсі якихось подій, які відбуваються навколо, або ж не володіє всією інформацією в справах, за які взявся. Так чи інакше, в цьому немає нічого страшного. Неможливо бути в курсі всього, тому сьогодні Козерогу варто розслабитися і зосередитися на тому, що він знає точно, тобто на звичайних поточних питаннях.

Водолій

Сьогодні ситуація в цілому обіцяє складатися для Водолія чудово, причому без особливих зусиль з його боку! Що ж, життя - не математика. У ній є такі фактори, як "везучесть", "успішність", і сьогодні Водолій має шанс в цьому переконатися. Колесо Фортуни здатне піднести його на самий верх, підносячи приємний сюрприз за сюрпризом. А ось до недоброзичливцям Водолія удача, навпаки, загрожує обернутися спиною. І це теж, погодьтеся, приємно.

риби

Сьогодні замість того, щоб зануритися в поточні справи, Рибам варто подивитися на ситуацію в цілому. Не забувають вони про мету, до якої йдуть? Тримають чи в голові стратегію просування? Або ж все їх час і сили забирає рутина, змушуючи йти на поводу у ситуації замість того, щоб нею керувати? Коли художник пише картину, він повинен відійти на пару кроків, щоб окинути її одним поглядом. Саме це зірки гороскопу радять сьогодні Рибам: можливо, в картині їх життя не вистачає якихось важливих штрихів.

Інші цікаві новини читайте на сторінці Day.Az в Facebook

15 000-dək krediti 15 dəqiqəyə əldə et!

Не забувають вони про мету, до якої йдуть?
Тримають чи в голові стратегію просування?
Або ж все їх час і сили забирає рутина, змушуючи йти на поводу у ситуації замість того, щоб нею керувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com