рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити листівку-розкладачку на День святого Валентина. Частина 1.

Навіть якщо Ви не найбільший прихильник рукоділля, Ви зможете з легкістю зробити таку вінтажну листівку-розкладачку на День святого Валентина (День всіх закоханих) для того особливого людини, якого хочете бачити поруч із собою. Мінімальні художні здібності або пара відповідних листівок, кольоровий папір, акуратність і пара годин часу. Ось все необхідне, щоб своїми руками перетворити звичайну картонку в абсолютно чарівну і романтичну святкову листівку. Порадуйте свою половинку дивовижним артпроект!
Навіть якщо Ви не найбільший прихильник рукоділля, Ви зможете з легкістю зробити таку вінтажну листівку-розкладачку на День святого Валентина (День всіх закоханих) для того особливого людини, якого хочете бачити поруч із собою
У нашому випадку габарити листівки складають приблизно 32х28 см (в розкритому вигляді 32х56 см), тому всі розміри її елементів дані, виходячи з великого підсумкового результату. Але Ви завжди можете на око розрахувати розміри елементів для більш мініатюрної версії, спираючись на оптимальні поточні пропорції.
Вам будуть потрібні:

1. Складається вдвічі база для листівки святкового забарвлення (однотонна або з мінімальним малюнком): рожевого, червоного, кремового або, нарешті, білої. Купується база разом з кольоровим папером в канцелярських відділах, подарункових крамницях або магазинах скрапбукінгу. З легкістю замінюється тонким картоном або двома однаковими покупними базами поменше.
2. Кілька (5-6, в залежності від обраної кількості кольорів майбутніх сердечок) поєднуються аркушів кольорового паперу і / або паперу з візерунком. Важкий - оптимальний варіант. Ще пара більш тонких аркушів паперу однотонної святкового забарвлення на додаток, якщо Вам доведеться обклеювати звичайний картон, який Ви візьмете в якості бази для листівки. У ролі аналога зможе виступити пакувальний папір для подарунків. Шукаємо в тих же магазинах скрапбукінгу, бутиках подарунків або навіть просто в канцелярських відділах.
3. Листівка із зображенням в вінтажному стилі забавною пари (хлопець + дівчина) в автомобілі і листівка з голубами. Або (що легше) зображення з інтернету, які Ви після роздрукуєте на принтері. Або подібну пару в автомобілі і голубів завжди можна схематично зобразити від руки на щільному папері.
4. Інструменти у вигляді ножиць і / або канцелярського ножа.
5. Допоміжні матеріали у вигляді поролону (замінюється в разі потреби щільною білим папером), тонкої кольорової мотузки, липкої стрічки (за бажанням) і білого клею.

Процес створення листівки:
1. Почати найкраще з пошуку вантажного клипарта в стилі Дня святого Валентина в інтернеті. Або аналогічних листівок, з яких Ви виріже зображення автомобіля з парочкою і двох голубів. І зробити це краще за все навіть перед покупкою кольорового паперу, щоб в результаті листівка вийшла витриманою і гармонійною. Двох різних і потрібних Вам за стилем голубків, які будуть тримати в дзьобах гірлянду-банер, з усіх елементів листівки намалювати від руки найлегше. Але можна також знайти їх зображення в інтернеті.
Коли знайшли зображення, відразу роздрукуйте їх кольоровим картриджем на щільному білому папері. І не забудьте, що спочатку Вам, можливо, доведеться ці фігурки збільшити або зменшити на комп'ютері, підганяючи під габарити листівки.
Звичайно, якщо Ви знайшли листівки з відповідними зображеннями, пропустіть вищеописане в п. 1.
Під кінець акуратно вирізаємо зображення ножицями або канцелярським ножем. Відкладаємо отримане в сторону.

2. Беремося за базу листівки. Якщо це покупна складна база, просто складіть її і знову розправте.
Якщо це 2 окремі бази під листівки, рівно кладемо їх поруч один з одним (впритул) довгими сторонами прямокутника. Вимірюємо довжину однієї такої сторони, відрізаємо тонку смужку декоративного паперу отриманого розміру. Кольоровий паперовою стрічкою склеюємо 2 бази з зовнішньої сторони листівки. Даємо повністю висохнути.

Якщо Ви маєте справу з простим картоном, виріжте по вибраним розміром готової листівки 2 листи однотонної паперу святкового забарвлення. Наклейте Вирізні на картон з особи і з вивороту. Слідкуйте, щоб під папером не утворювалися бульбашки або «калюжки» клею. Клея використовуйте якомога менше. Дайте результату просохнути.
4. Наступним кроком беремося за кольоровий папір і папір з узорами, призначену для сердечок. Нам знадобиться близько 10-ти сердечок розміром приблизно 5х5 см (або меншого / більшого розміру в залежності від габаритів Вашої листівки). З них 2 і ще 2 штуки повинні бути однаковими, т. Е. З двох різних кольорів паперу (одна з яких однотонна), а ще 3 штуки з однотонною папери третьої забарвлення. Папір вибирайте червону, рожеву, темно-червону, темно-рожеву. Далі ті ж кольори, тільки з орнаментом: в горошок, наприклад, або в шеврон. Візерунок не повинен бути надто вибагливі. Все це необхідно, щоб листівка не дивився занадто строкато або, навпаки, занадто нудно.

Намалюйте або роздрукуйте з інтернету самий рівний класичний шаблон трохи витягнутого серця. Далі найлегше Вам буде працювати, якщо виріже заздалегідь 10 однакових невеликих квадратів з листів декоративної / кольорового паперу, скріпіть їх по краях в 2 стопки по 5 штук і вже після по шаблону в 2 прийоми виріже по 5 сердечок. Але для різноманітності сердечка можна зробити, наприклад, і неоднакових розмірів.
Завершення роботи дивіться в статті « Як зробити листівку-розкладачку на День святого Валентина. Частина 2. ».

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com