рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Свинина смажена на сковороді гриль - рецепт з фото

  1. Про рецепті
  2. Складові:
  3. На замітку

Подарована свекрухою сковорода-гриль, якщо чесно, була мною зустрінута скептично і навіть довго припадала пилом в шафці. Але одного разу в якомусь кафе я спробувала страву-гриль, і з тих пір настав зоряний час забутого подарунка. Це щось неймовірне! Скільки смачних страв, виявляється, можна приготувати на цій сковорідці. Особисто мені дуже подобається нежирна свинина смажена з цибулею на сковороді гриль.

Любіть страви зі свинини і овочів? Тоді це просте кулінарне творіння має вам сподобатися. Жиру тут мінімум, а от користі досить багато. Нехай готується свинина на сковороді гриль, яка смажить що завгодно з краплею олії. М'ясо беремо дієтичне нежирне. А для жирного краще скористатися ось цим рецептом смаженої свинини з цибулею і часником .

Як гарнір використовуємо білокачанну капусту і простий ріпчасту цибулю. Повірте, цей дует досить гарний. Все це буде смажитися на грилі. Єдиний мінус даного рецепта в тому, що за один раз неможливо все обсмажити. Але в той же час є і плюс - сковорода гриль готує м'ясо дуже швидко, особливо в даному випадку. А вже про овочі і говорити не доводиться.

А вже про овочі і говорити не доводиться

Про рецепті

Категорія: друга страва.

Спосіб приготування: жарка на сковороді гриль.

Загальний час приготування:

40 хв.

Кількість порцій: 2.

Складові:

  • свинячий карбонад - 400-500 г
  • цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • капуста білокачанна - 300 г
  • сіль перець
  • оцет бальзамічний - близько 2 ст.л.
  • рослинна олія.

Як приготувати:

  1. М'ясо промиваємо і мачає паперовим рушником, видаливши зайву вологу. Нарізаємо шматок м'яса порційно, товщиною 1,5-2 см. Натираємо свинину сіллю і перцем.
  2. Перед тим як смажити, добре прогріваємо сковороду гриль. Потім змащуємо рослинним маслом. Для цього я використовую силіконову пензлик.
  3. Викладаємо м'ясо на сковороду і смажимо на середньому вогні до рум'яної скоринки знизу, після чого слід перевернути шматки. Тут важливо врахувати, що перевертати свинину можна тільки один раз. Тому чекаємо близько двох хвилин і перевертаємо.
  4. Отже, м'ясо обсмажити з одного боку, потім перевернули і смажимо до готовності, тобто рум'яної скоринки і відсутності всередині рожевої прошарку.
  5. Викладаємо готову свинину на тарілку і накриваємо шматком фольги, або кришкою, або другий тарілкою. М'ясо відпочине, соки розподілятися рівномірно, поки ми будемо смажити цибулю з капустою на гарнір.
  6. Приступимо до смаження овочів. Лук ріжемо на чотири частини і ділимо на сегменти. Викладаємо на сковороду. Смажимо до появи рум'яного малюнка. Перевертаємо кілька разів. Як тільки цибуля стане м'якше і рум'яні, можна виймати.
  7. Таким же чином смажимо капусту . Її можна нарізати квадратами або смужками. Викладаємо в один шар шматочки листя капусти на всю сковороду і смажимо до утворення смужок на поверхні. Перевертаємо і смажимо з іншого боку. Найкраще готувати одночасно і цибулю і капусту, щоб подавати блюдо гарячим або теплим.
  8. Викладаємо все смажені овочі в миску, скроплюємо бальзамічним оцтом і перемішуємо. Можна додати рубану зелень і спеції за смаком. А тепер готуємо презентацію страви - в тарілку кладемо овочі гриль і зверху шматки м'яса. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Свинина в оточенні капусти та цибулі виглядає розкішно. А смак цієї страви чудовий.

На замітку

  • Щоб свинина на сковороді гриль не втрачала сік, в процесі приготування її не потрібно проколювати ні ножем, ні виделкою.
  • На сковороді гриль можна смажити подібним чином будь-які овочі: помідори, баклажани, кабачки, картопля та інші дари природи.

Любіть страви зі свинини і овочів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com