рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Котлети з рибної ікри

Найчастіше у продажу можна зустріти вже випотрошену прісноводну рибу. А навіть якщо на кухню і потрапляє ціла рибка, то найчастіше ікру викидають разом з іншими нутрощами, так як мало хто знає, що з неї можна приготувати багато цікавих страв. Зараз ми вам підкажемо рецепти приготування смачних котлет з ікри риби. Любителі рибних страв напевно оцінять їх по достоїнству.

Котлети з ікри товстолобика

Складові:

  • ікра товстолобика сира - 0,5 кг;
  • яйця - 1 шт .;
  • морква - 100 г;
  • цибуля ріпчаста - 200 г;
  • манна крупа - 2 ст. ложки;
  • рослинне масло для смаження;
  • сіль, хмелі-сунелі, мелений імбир - за смаком.

приготування

Ікру промиваємо, видаляємо лусочки, якщо вони є, і плівочки. Цибулю дрібно нарізаємо і викладаємо його в підготовлену ікру. Морква трьом на дрібній тертці і додаємо її до решти інгредієнтів. Додаємо яйце, манку, за смаком сіль, спеції і збиваємо все за допомогою блендера. Набираємо масу столовою ложкою і викладаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо котлетки з обох сторін до готовності.

Котлети з ікри сазана

Складові:

  • ікра сазана - 400 г;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт .;
  • часник - 3 зубчики;
  • сода - 0,5 ч. ложки;
  • борошно - 50 г;
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком;
  • рослинне масло для смаження.

приготування

Ікру гарненько промиваємо під проточною водою і очищаємо її від плівок. Подрібнюємо цибулю, часник пропускаємо через прес. Додаємо овочі до ікрі, солимо, перчимо, всипаємо борошно, соду і добре перемішуємо. На сковороді розігріваємо олію, столовою ложкою викладаємо тісто і обсмажуємо рибні котлети з двох боків до золотистої скоринки.

Котлети з ікри коропа

Складові:

  • очищена ікра коропа - 500 г;
  • цибуля - 1 шт .;
  • яйця - 2 шт .;
  • борошно - 3 ст. ложки;
  • сіль, спеції - за смаком;
  • рослинна олія.

приготування

Ікру заливаємо теплою водою і промиваємо кілька разів, зливаючи і знову набираючи воду, поки вона не стане прозорою. Ікру перетираємо через друшляк. Завдяки цьому ікринки добре відокремляться від плівочок. Додаємо борошно, яйце, нарізану цибулю, сіль, спеції і перетираємо все це в блендері до однорідної маси. Викладаємо отриману масу столовою ложкою на розігріту сковороду з маслом і обсмажуємо котлетки до рум'яності на невеликому вогні.

Котлети з ікри карася

Складові:

  • ікра карася - 400 г;
  • манна крупа - 3 ст. ложки;
  • борошно - 3 ст. ложки;
  • яйця - 1 шт .;
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком;
  • вода - 50 мл;
  • масло рослинне для смаження.

приготування

Промиту ікру тиснемо виделкою, додаємо подрібнену цибулю, яйце, манку, спеції, сіль і перемішуємо. Всипаємо борошно і знову розмішуємо. Виходить фарш приблизно такої консистенції, як тісто для оладок . Викладаємо його столовою ложкою на сковороду з розігрітим маслом і смажимо до рум'яної скоринки з двох сторін. Після цього перекладаємо котлети в каструльку, вливаємо близько 50 мл води, додаємо лавровий лист і протушіваем хвилин 10-15.

Котлети з ікри тріски

Складові:

приготування

Ікру викладаємо в миску, додаємо борошно, пропущений через прес часник, подрібнену зелень петрушки, кропу, базиліка, подрібнену зелену цибулю, сіль, перець і добре перемішуємо. Формуємо котлетки і обсмажуємо їх на оливковій олії з двох боків до золотистого кольору. Подаємо до столу зі свіжими овочами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com