рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Охорона праці в офісі

Здавалося б, що немає більш безпечного місця, з точки зору охорони праці ( Подивитися в словнику термінів ) І дотримання техніки безпеки, ніж офіс. Робота в офісі не пов'язана з якимись виробничими ризиками, аварійно небезпечними верстатами або ж високовольтними джерелами енергії. Однак робота в офісі вимагає дотримання всіх правил охорони праці, так як при інших умовах, може стати потенційно небезпечною для співробітників офісу.

Охорона праці в офісі включає в себе дотримання загальних правил безпеки, встановлених державними і галузевими стандартами охорони праці. Безумовно, безпека в офісі не вимагає від співробітників спеціальних особливих знань.

Напевно, однією з найбільш наболілих тем в забезпеченні безпеки в офісі є забезпечення пожежної безпеки в приміщенні офісного типу. Пожежна безпека забезпечується, по-перше, дотриманням правил роботи з електротехнікою, використовуваної в офісі, по-друге - системами раннього оповіщення про нинішньому пожежі.

Здавалося б, що немає більш безпечного місця, з точки зору охорони праці (   Подивитися в словнику термінів   ) І дотримання техніки безпеки, ніж офіс

Пожежна сигналізація є просто необхідним інструментом забезпечення охорони праці в офісі, так як дозволяє швидко виявити причину пожежі та ефективно запобігти його подальшому розповсюдженню.

Іншим важливим елементом в охороні праці в офісі є наявність аварійних шляхів виходу. Практично всі смерті від пожеж в офісах пов'язані з тим, що у працівників не було можливості покинути приміщення аварійним шляхом, що і призвело до летальних наслідків. У будь-якому офісі повинен бути альтернативний спосіб виходу з приміщення, який дозволить співробітникам покинути офіс безпечним для життя і здоров'я способом.

Для того, щоб ефективно запобігти пожежі, необхідно заборонити співробітникам курити в невідведених для цього місцях і користуватися тільки якісною електротехнікою, що не схильної до замикань.

Крім пожежної безпеки, дуже важливо забезпечити санітарну та гігієнічну охорону праці співробітників офісних центрів:

  • не рідше разу на день офіс повинен забиратися;
  • не рідше одного разу на тиждень необхідно проводити вологе очищення офісу, для того, щоб змивати все шкідливі бактерії. Особливо це стосується офісів відкритого типу, куди приходить велика кількість різних людей, несучи за собою бактерії і негативну мікрофлору.

Важливим фактором є також забезпечення технічної безпеки роботи. Правильна розстановка робочих місць, крісла адекватні вазі співробітників, широкі проходи - все це максимально знизить аварійність праці і зменшить кількість можливих травм на виробництві.

Таким чином, можна зробити висновок, що забезпечення охорони праці в офісі - дуже важлива частина його життєдіяльності, нехтування якою може привести до дуже сумних наслідків.

З цим також читають:

Назад до статей

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com