рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Капа і Картель слухати онлайн безкоштовно всі пісні

  1. Залишити коментар

У нас ви можете завантажити або слухати пісні та альбоми «Капа і Картель» Для того щоб завантажити пісні або альбоми в MP3 виконавця «Капа і Картель», Вам потрібно клікнути по посиланню «Завантажити». Для прослуховування пісень і альбомів треба клікнути кнопку «Слухати» У нас ви можете завантажити або слухати пісні та альбоми «Капа і Картель» Для того щоб завантажити пісні або альбоми в MP3 виконавця «Капа і Картель», Вам потрібно клікнути по посиланню «Завантажити»

Капа з Волзького міста Самара, річка Волга тече в його жилах. Одного разу почувши композицію "Міська туга", він полюбив реп назавжди. Данина поваги творчому шляху групи Bad Balance він позначає на обкладинці диска Гламурним. У 90-ті роки почав зчитувати реп в складі групи "Солдати бетонної лірики". Пройшов щорічний Міжнародний фестиваль Rap Music. Компанія 100PRO випустила альбом Солдати бетонної лірики, а пізніше і сольний альбом Капи встромляти. Глибокий і низький голос Капи виділяє його з усіх російськомовних реп-виконавців. Хлопці з його району, група «Картель» запропонували створити спільний проект, так вийшов альбом Гламурним.

Про альбом.

Гламурним - так називається альбом, в якому яскраво описуються: репери-позери, продажні шлюхи, драгдилери, менти-герої, злодії-політики і чиновники, пілотки-лесбіянки, гівнюки-інтернетчики, менеджери-пронози, голодні золотошукачі і негри, що місять вугілля вночі.

Заголовна композиція з альбому, яка вийшла на сайті www.badb.ru обійшла весь інтернет світ. На композиції Капа і Картель і Хто бидло ?! зняті відеокліпи. Продюсер проекту - Влад Валов.

Залишити коментар

comments powered by

На композиції Капа і Картель і Хто бидло ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com