рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Широка ажурна облямівка з віялами і фестонами. Мереживо. В'язання гачком.

  1. Рукоділля | Майстер-класи
  2. Крупніше (в новому вікні)
  3. Крупніше (в новому вікні)
  4. Крупніше (в новому вікні)
  5. Крупніше (в новому вікні)
  6. Крупніше (в новому вікні)
  7. Крупніше (в новому вікні)
  8. Крупніше (в новому вікні)
  9. Крупніше (в новому вікні)
  10. Крупніше (в новому вікні)
  11. Крупніше (в новому вікні)
  12. Можливо, Вас зацікавлять інші статті:
  13. Залиште коментарі без реєстрації

№159

Рукоділля | Майстер-класи

Двоколірна облямівка пов'язана мотивами. Виконання не найпростіше, тому додаю МК зі схемами та описом.

Схема досить складна, тому я буду показувати по етапах і намагатися пояснити якомога докладніше з фотографіями. У мене пряжа бавовна-віскоза Summer від YarnArt і акрил такий же по метражу, але краще буде, звичайно, використовувати однакову пряжу.

Повтор візерунка в цілому на облямівці визначається елементом "трикутник" з ланцюжком повітряних петель (показана на схемі цифрами ланцюжок підстави мотиву 38 петель). Прошу зауважити, що самий лівий трикутник на загальній схемі (в облямівці він стане відповідно праворуч) буде без хвостика з повітряних петель (ланцюжок підстави в 28 петель).

Крупніше (в новому вікні)

Починається мотив "трикутник" з набору невеликий ланцюжка повітряних петель (гурток на схемою ВП). 38 ВП на підставу трикутника + 4 ВП першого ряду.

Перший ряд (не рахуючи стартовою ланцюжка) ряд поєднує в собі повітряні петлі, стовпчики без накиду (х або + на схемі СБН) і стовпчики з 1 накидом (перекреслена Т ССН) в кінці ряду. В'язання йде прямими і зворотними рядами (в кінці ряду роботу треба повертати).

На фотографії нижче приклад складання 3 шматочків в початок облямівки і зразок трикутника. Петельку в кінці останнього ряду затягувати не потрібно, вона пізніше буде потрібна. взято з https://www.in2words.ru

Крупніше (в новому вікні)

Довжину готової облямівки визначає кількість трикутників помножене на довжину трикутника плюс приблизно пара сантиметрів на бічну обв'язку. Ширина облямівки буде приблизно трохи більше, ніж дві висоти трикутника.

Наступний елемент це майже коло з сіткою і пелюстками всередині. На фото нижче показаний приклад. взято з https://www.in2words.ru

ru

Схема до нього наступна: взято з https://www.in2words.ru

ru

Крупніше (в новому вікні)

Починається знизу з ланцюжка повітряних петель (синя на схемі). Перший ряд з повітряних петель і стовпчиків без накиду, в кінці напівстовпчик (на схемі Т ПСТ). У другому ряду в кінці стовпчик з накидом.

У третьому ряду 2 рази зустрічається елемент 3 стовпчики з одним накидом в загальній вершиною.

П'ятий ряд стовпчиків без накиду (синій) переходить в ланцюжок з 10 повітряних петель, яка приєднується з'єднувальним стовпчиком (точка на схемі, скорочення СС) в центр ряду. Потім в'язання триває по цьому ланцюжку. СБН, ПСТ, 3 ССН, ПСТ, СБН. Потім знову ланцюжок з 11 повітряних петель, СС в центр ряду з СБН і продовження по ланцюжку ВП і так далі поки не стане 4 пелюстки. Після 3 ВП закінчити ряд з'єднувальним стовпчиком в початок синього ряду СБН.

Останній ряд кругової по периметру заготовки (в рожевому кольорі) починається з 1 ВП підйому, потім СБН в арки по колу і СС в стартову ВП ряду. взято з https://www.in2words.ru

Подовжені стовпчики без накиду на схемі позначають, що це один стовпчик пов'язаний в 2 арки відразу. За аналогією з стовпчиками із загальною вершиною, тобто береться не 2 як зазвичай петлі в 1 стовпчик, а три: 1 на гачку була + 1 з однією арки + 1 з іншого арки.

Елемент розтягнути, надаючи правильну форму, всі кінці ниток заховати. взято з https://www.in2words.ru

Наступним етапом в'язання ажурною облямівки буде з'єднання мотивів.

Схема показана відрізком облямівки з трьох мотивів трикутників. Лівий на схемі трикутник у нас той, який короткий без хвостика з повітряних петель, він буде довязивайте інакше, зверніть на це увагу (пронумеровані його петлі від 1 до 28). взято з https://www.in2words.ru

ru

Крупніше (в новому вікні)

Опис схеми. В'язання починається з лівого нижнього кута схеми. Трикутники просто з'єднуються стовпчиками без накиду по довгій стороні в єдину лінію (на схемі зелені внизу). Починається ряд з повітряної петлі підйому і в кінці ряду теж є 1 повітряна петля, після якої в'язання повертається на бічну сторону трикутника (блакитний колір на схемі).

Блакитні стовпчики без накиду в'яжуться по 3 штуки в кожну клітинку сітки трикутника поки не дійдемо до вершини.

На вершині раніше була залишена незатянутой петелька від останнього ряду. У неї пров'язується з'єднувальний стовпчик. взято з https://www.in2words.ru

Потім 8 повітряних петельок першого пелюстки і наступні СБН, ПСТ, ССН, ССН, ССН, ПСТ, СБН провязваются в ці повітряні петельки.

З'єднувальний стовпчик знову в незатянутой петлю від останнього ряду трикутника (на схемі вона показана образно хмаркою).

Знову повітряні петельки і повернення по ним для наступного пелюстки. І так поки не стане 5 пелюсток.

Продовжуємо в'язання стовпчиками без накиду по другій стороні трикутника в наступні 3 осередки. Петлю від трикутника (куди в'язалися пелюстки) тепер необхідно щільно затягнути. взято з https://www.in2words.ru

Потім приєднуємо перший круглий мотив. Для цього в'яжеться 3 повітряні петлі, сполучний стовпчик в круглий мотив, 3 повітряні петлі, сполучний стовпчик в стовпчик звідки починалася перша ланцюжок з 3 ВП. Далі продовжуємо стовпчики без накиду по осередках трикутника. Наступне кріплення круглого мотиву буде з двох повітряних петель, потім з однієї.

Відрізок, який в'яжеться по ланцюжку повітряних петель "хвоста" від трикутника: 4 СБН, 1 СС в круглий мотив, 1 СБН в ланцюжок, 1 СС в круглий мотив, 1 СБН в ланцюжок, 1 СС в круглий мотив, 4 СБН в ланцюжок.

Аналогічно продовжувати згідно зі схемою до кінця облямівки. На фотографії нижче показано що приблизно буде виходити. взято з https://www.in2words.ru

ru

Коли дійде черга до самого останнього трикутника план буде наступний (ряди в відтінках зеленого): взято з https://www.in2words.ru

ru

Крупніше (в новому вікні)

В'язання виходить у зворотний бік, з виворітного боку - 5 повітряних петель, стовпчик з двома накидами (двічі перекреслена Т на схемі СС2Н) в зазначений на схемі лінією стовпчик без накиду обв'язки трикутника, 5 повітряних петель, ССН в край найближчого пелюстки, 5 ВП, СБН в кінчик другого пелюстки, 5 ВП, СБН в 3й пелюстка, 5 ВП, СБН в 4й пелюстка, 5 ВП, СБН в 5й пелюстка, 5 ВП, з'єднувальний стовпчик в круглий мотив і ще 1 СС (місце показано на схемі).

Розвертаємось на лицьову сторону і в'яжемо стовпчики без накиду в утворилися арки повітряних петельок і стовпчики того ж ряду. В кінці з'єднувальний стовпчик в останній СБН з обв'язки трикутника. І продовжуємо обв'язку ще по двох залишилися осередків.

Фотографія в процесі цих маневрів. взято з https://www.in2words.ru

Наступний зелений ряд в'яжеться також в зворотному напрямку по виворітній стороні - 5 ВП, СБН в обв'язку трикутника (місце зазначено лінією на схемі), 2 ВП, стовпчик з накидом (і все наступні в'яжуться в минулий "зелений" ряд відповідно до схеми), 3 ВП і так далі чергування ВП і ССН. В кінці ряду з'єднувальний стовпчик в круглий мотив і розворот знову на лицьову сторону.

2 СБН в першу арочку з ВП, СБН в стовпчик, 3 СБН в арку, СБН в стовпчик, 3 СБН в арку, СБН в стовпчик.

Розворот на виворіт і в'язання в зворотному напрямку - 4 ВП, 1 ССН, 4 ВП, СС. Розворот на лицьову сторону. 1 ВП, 5 СБН в арку з 4 ВП, СБН в стовпчик, 4 СБН в арку з 4 ВП.

3 СБН в арку з 3 ВП, СБН в стовпчик, 2 СБН в арку з 2 ВП, СБН в стовпчик, 3 СБН в арку, СБН в стовпчик, 2 СБН в арку, СБН в стовпчик. взято з https://www.in2words.ru

Розворот на виворіт і в'язання в зворотному напрямку - 5 ВП, 1 СС2Н, 5 ВП, СС. Розворот на лицьову сторону. 1 ВП, 6 СБН в арку з 5 ВП, СБН в стовпчик, 6 СБН в арку з 5 ВП.

3 СБН в арку з 3 ВП, СБН в стовпчик, 3 СБН в арку з 3 ВП, СБН в стовпчик, 3 СБН в арку з 3 ВП, СБН в стовпчик.

Розворот на виворіт і в'язання в зворотному напрямку - 4 ВП, 1 ССН, 4 ВП, СС. Розворот на лицьову сторону. 1 ВП, 5 СБН в арку з 4 ВП, СБН в стовпчик, 4 СБН в арку з 4 ВП.

3 СБН в арку з 3 ВП, СБН в стовпчик і далі до кінця ряду по схемі. В кінці з'єднувальний стовпчик в повітряну петлю, з якої починався ряд, який з'єднує трикутники в одну лінію. взято з https://www.in2words.ru

ru

Крупніше (в новому вікні)

Аналогічно в'яжуться правий край і проміжні вставки. Початок в'язання (приєднання нитки) відзначено зеленими стрілками. Ряди з повітряними петлями в'яжуться в зворотному порядку (по виворітній стороні), а зі стовпчиками без накиду по лицьовій.

Наступний ряд буде по всьому периметру облямівки. Починається з правого нижнього кута і по схемі проти годинникової стрілки по лицьовій стороні (фіолетово-сині відтінки). взято з https://www.in2words.ru

ru

Крупніше (в новому вікні)

Спочатку це стовпчики без накиду по кромці облямівки, потім починаються фестони. Вони складаються з 4 повітряних петель і стовпчики без накиду в верхівку минулого стовпчика. Тільки не зверху, а як би збоку, під прямим кутом (на схемі у першого елемента показано лінією).

Далі стовпчики з двома накидами по черзі з такими ж елементами - 4 ВД і СБН в верхівку СС2Н збоку.

Також зустрічається елемент два стовпчики з двома накидами із загальною вершиною.

Ряд замикається в коло з'єднувальним стовпчиком. На фотографії показано що приблизно виходить (ще не вистачає шматочка ряду з стовпчиків без накиду). взято з https://www.in2words.ru

ru

Крупніше (в новому вікні)

Далі по виворітній стороні в зворотному напрямку по СБН потрібно провязать 3-5 стовпчиків з накидом щоб сформувати щільний куточок, а потім чергувати 2 повітряні петлі, ССН до кінця ряду і зробити другий куточок також щільним за допомогою стовпчиків з накидом поспіль.

І найостаннішим і заключним буде ряд стовпчиків без накиду. Для зручності читання я схему перевернуту покажу окремо на зображенні нижче. взято з https://www.in2words.ru

ru

Крупніше (в новому вікні)

Залишається тільки закріпити і замаскувати купу хвостиків від ниток (неприємний побічний ефект від в'язання мотивами) і розправити мереживо. На моїй фотографії, зробленої в поспіху, воно лежить просто ось як лягло. взято з https://www.in2words.ru

Крупніше (в новому вікні)

Вона готова до пришивання як зверху, так і встик. За бажанням для пришивання з накладенням на тканину можна додати ще 1 ряд з фестонами на рівний край.

Облямівка відмінний спосіб не тільки прикрасити будь-яке текстильний виріб, але і подовжити річ.

Якщо будуть питання або знайдуться помилки, а також показати свої втілення, будь ласка, пишіть мені в коментарі нижче або на електронну пошту. Успіхів! взято з https://www.in2words.ru

Велике прохання звернути увагу, що матеріали (текст, фото, схеми) НІКУДИ (щоденники, сайти, журнали ...) копіювати я не дозволяю. Хочете поділитися, користуйтеся кнопками на початку статті (liveinternet там теж є!) Або давайте просто посилання сюди.
Дякую за увагу. взято з https://www.in2words.ru

© автор - Natalia @ www.in2words.ru

Можливо, Вас зацікавлять інші статті:

& NbspДля будинку - квітка з листочками в ажурному обрамленні з рюшів & NbspДля будинку - квітка з листочками в ажурному обрамленні з рюшів. В'язання гачком.
& NbspБольшой мишеня для сну, іграшка-подушка на двох спицях. В'язання спицями.
& NbspЛетучая миша в стилі амігурумі. Авторська handmade іграшка. В'язання гачком.
& NbspТукан в стилі амігурумі. Handmade іграшка. В'язання гачком.
& NbspМотів квітки з листочками в ажурному колі. В'язання гачком.
& NbspОбезьянка в спідниці. Handmade іграшка. В'язання гачком. Мистецтво Амигуруми.
Ще статті з розділу 'Рукоділля'.


Залиште коментарі без реєстрації

Прохання також повідомляти про всі помічені неполадки!

Допускаються тільки букви і цифри!
Всі поля обов'язкові для заповнення!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com