рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Губки в море

Морська губка - найпростіше морське тварина, схожа на великий білий мішечок або наріст на скелястих поверхнях. У стандартному вигляді досягає близько півметра у висоту, але зустрічаються і екземпляри до двох метрів.

У стандартному вигляді досягає близько півметра у висоту, але зустрічаються і екземпляри до двох метрів

У Чорному та Середземному морі можна зустріти цікаве багатоклітинних тварин. Зовні воно нагадує рослину, але вченими були визначені ознаки тваринного світу.

Різноманітні за кольором, губки мати форму кулі, воронки, келиха, стоячого мішка і не тільки. Іноді молюски або рачки в середині утворюють поселення, «довічно» не залишаючи губку.

В Японії є незвичайна традиція дарувати молодятам губку з молюсками, ніж бажають їм довгих і щасливих років сімейного життя.

Все своє життя тварини прикріплені до одного місця, заселяючи колоніями скласти поверхні. Губки відмінно фільтрують воду, роблячи її чистою без шкідливих домішок. Її тіло складається з трьох стінок і порожниною в середині. Спеціальні джгутики притягують воду з дрібними морськими мешканцями, якими харчується губка. Вона не має нервової системи, а її клітини можуть спокійно переміщатися з місця на місце. Зустрічаються вапняні і скляні губки, але найбільш поширені звичайні види.

Розмноження відбувається безстатевим шляхом. Через свого часникового запаху мало хто вживає губку в їжу під водою. Винятки становлять лише хітони і морські слимаки.

Починаючи з дев'ятнадцятого століття, відловлену тварину використовують в медичних і технічних цілях. Найчастіше застосовують губку як натуральну мочалку для тіла, яка ніжно очищає шкіру людини, не травмуючи її. Жінки користуються їй для зняття макіяжу і місцевого пілінгу.

Після висихання губка твердне, що надзвичайно корисно, тому що в ній не розвиваються шкідливі мікроорганізми і бактерії. Після контакту з водою знову стає м'якою і приємною на дотик. Термін служби набагато довше синтетичних аналогів.

Помітили помилку або неактуальну інформацію? Будь ласка, повідомте нам про це

Будь ласка зачекайте...

Помітили помилку або неактуальну інформацію?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com