рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лампа-нічник Місяць з пультом ДУ

DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

Ви коли-небудь обіцяли подарувати кому-небудь Місяць? Якщо немає, то сміливо обіцяйте, якщо так - то тепер у Вас з'явилася прекрасна можливість не тільки виконати обіцянку, але і порадувати улюблених чудовим подарунком!

Дуже деталізований, світильник Місяць з пультом дистанційного керування, висить на стіні і світить приглушеним світлом, немов справжня місяць. Технологічний гаджет оснащений датчиком світла, так що він сам включиться в разі настання темряви. Ви також можете не піднімаючись з ліжка керувати світінням за допомогою поставляється в комплекті інфрачервоного пульта дистанційного керування. 12 різних фаз місяця, імітованих цим незвичайним світильником здатні змінити освітлення приміщення відповідно до ситуації - від приглушено-інтимного до помірно-яскравого.

-Світильники Місяць - оригінальна лампа, що відтворює небесне світило з дуже великою точністю. Кратери і пагорби текстуровані на поверхні гаджета, що, безсумнівно, додає йому пишноти. Використання світлодіодів в якості джерел світла гарантує роботу пристрою протягом довгого періоду часу.

-Необичний дизайнерський світильник Місяць, безсумнівно, буде мати гарний вигляд у дитячій кімнаті або в спальні дорослих. Його м'який і інтимний світ створить в будь-якому приміщенні атмосферу спокою і релаксації, допомагаючи розслабитися після важкого і насиченого дня.

Повний місяць або середній клас місяць? Ваша власна Місяць буде міняти фази за Вашим бажанням. Ви можете управляти світильником за допомогою пульта дистанційного керування або включити автоматичний режим, при якому 12 місячних фаз змінюються з інтервалом в 5 секунд.

Повісити світильник на стіну - не складніше, ніж годинник. Розетка не буде потрібно, тому що він працює від батарейок.

Тут можна побачити і придбати "МІСЯЦЬ"

Характеристики:

• Не вимагає підключення до електричної мережі
• Світильник можна закріпити під 3-ма різними кутами
• Функція автовідключення
• Управління за допомогою пульта
• Світильник автоматично включається при настанні темряви
• Автоматична і ручна зміна фаз
• 12 фаз Місяця
• Реалістичний місячний рельєф на поверхні світильника

Світильник «Місяць» з пультом д / у створить особливу атмосферу в домі. Він, як і справжня Місяць, може змінювати фази: молодик, перша чверть, повний місяць і т.д. Режими: постійне світіння, ручний режим, автоматичний режим і реагування на темряву.

Світильник «Місяць» з пультом д / у стане незвичайною прикрасою будинку і допоможе розслабитися. Світить м'яким романтичним світлом, подібним до того, що виходить від справжньої Місяця. Вішається на стіну в одному з трьох положень - прямо або під нахилом в одну або іншу сторону.

Якщо ви коли-небудь спостерігали Місяць, то напевно знаєте не з чуток про існування так званих "місячних фаз" - періодично мінливих станах освітлення Місяця Сонцем. Простіше кажучи: то в небі бачимо тільки "серп", через тиждень 2/3 диска, а ще через кілька днів уже й повноцінний місячний "млинець" :)
Саме цю особливість різного ступеня видимості найближчій до Землі планети і взяли за основу розробники оригінального Світильника Місяць з пультом. За допомогою пульта дистанційного керування ви зможете перемикати "місячні фази", змінюючи освітлену площу світильника. Всього запрограмовано 12 фаз, починаючи від "серпа" і закінчуючи повністю освітленим диском. А при включенні автоматичного режиму, фази починають змінюватися самі, з 5-секундним інтервалом. Тобто, за одну хвилину ви зможете побачити повний місячний цикл. Від "молодий" до самої "старої".

4 режими роботи світильника «Місяць»:


1. Постійне світіння (фаза Місяця - повний місяць).
2. Постійне світіння (фаза Місяця - на вибір). Якщо після вибору фази «місяця» не здійснювати зі світильником ніяких дій протягом 30 хвилин, то він автоматично відключиться.
3. Автоматична зміна місячних фаз по колу. Якщо не робити зі світильником ніяких дій протягом 30 хвилин, то він автоматично відключиться.
4. Автоматичне включення в темряві.
Управління здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування. Для роботи потрібно 4 батарейки «АА» для світильника і 2 батарейки "ААА" для пульта.


Оригінальний світильник «Місяць» зі змінюваною фазами.



комплект:
1. Світильник «Місяць» з пультом д / у
2. Пульт д / у
3. Інструкція
Світильника Місяць з пультом - це не тільки оригінальний світильник, який чудово прикрасить ваш інтер'єр, але і, в деякому роді, навчальний посібник для ваших дітей: спостерігати за циклом справжньою Місяця терпіння не у всіх вистачить, а за допомогою світильника все можна побачити за хвилину . Цей оригінальний нічник, без жодних сумнівів, подарує своєму власникові масу позитивних емоцій. М'яке, ненав'язливе свічення, зручний пульт дистанційного керування, що дозволяє регулювати його - цей чудовий нічник просто створений для того, щоб створювати затишок і комфорт.
Адже це так заманливо - завести у себе вдома власну Місяць, самостійно управляти її фазами і засипати, милуючись м'яким світлом.

Настінний нічник «Місяць» з реалістичною поверхнею місяця (з високою деталізацією) стане незвичайним подарунком і відмінним доповненням дитячої кімнати. Світильник можна використовувати і в освітніх цілях завдяки функції автоматичного і ручного зміни 12 місячних фаз! Світильник простий в установці, працює від батарейок. Є настройка автоматичного відключення після 30 хвилин роботи. У комплект входить пульт дистанційного керування.

Нічник "Місяць" з пультом дистанційного керування стане не тільки окрасою інтер'єру квартири, будинку, дачі, а й познайомить ваших дітей з місячними фазами. Нічник являє собою реалістичну поверхню місяця з високою деталізацією. Також нічник можна використовувати для декорування кафе, ресторанів, готелів, що мають незвичайний дизайн.

Нічник Місяць створить романтичну обстановку в кімнаті. У світильника 12 місячних фаз (варіантів підсвічування). Можна міняти фази за допомогою пульта або включити автоматичний режим.

Можна міняти фази за допомогою пульта або включити автоматичний режим


Світильник з пультом управління дуже зручний у використанні. Нічник-світильник оснащений фотодатчиком, завдяки якому світильник автоматично включається в темному приміщенні.

* Реалістична поверхню місяця з високою деталізацією;
* Пульт дистанційного керування;
* Функції автоматичного і ручного зміни 12 фаз;
* Вбудований сенсор, що включає світильник при настанні темряви;
* Автовідключення через 30 хвилин;
* Працює від батарейок до 300 годин;
* Простота установки - ніяких проводів,
* Світильник без праці прикріплюється до стіни.

Харчування:
нічника - 4 елементи АА-типу,
пульта дистанційного керування - 2 елементи ААА-типу

розміри:
нічник: діаметр - 250 мм, товщина - 7 см,
Пульт ДУ: 85х50х20 мм

Таємнича і магічна місяць завжди притягувала погляди людей. А ви хотіли б стати власником місяця? Тепер у вас є така можливість!
Цей чудовий світильник, наповнить вашу квартиру чарівним місячним світлом! Ви можете вибрати будь-яке місце для своєї персональної місяця, так як працює вона від батарейок. Тепер Ви можете влаштовувати романтичні зустрічі під місяцем, не виходячи з дому. А як буде щасливий Ваш малюк, коли в його кімнаті з'явиться такий нічник.
Ця місяць виглядає дуже правдоподібно, відтворюючи 12 фаз місяця. Ви можете налаштовувати в ручному режимі будь-яку фазу, і яскравість освітлення. А при використанні автоматичного режиму, фази місяця змінюються кожні 5 секунд. Також є функція автоматичного включення, і виключення через 45 хвилин в пасивному режимі.

Загадковий місячне світло у вашому домі.

Однією з найзагадковіших планет і раніше залишається місяць. Її загадковий світ протягом тисячоліть освітлює шлях людини в непроглядній пітьмі. З нею пов'язано багато легенд, її впливу підкоряються припливи і відливи. Вона залишається невивченою і примарною, і як приємно дивитися на неї в роздумах. Нас так ваблять загадки, і часом так хочеться хоч трохи до них наблизитися. Спеціально для любителів дивовижного світу планет ми пропонуємо унікальний світильник у вигляді місяця. Світильник не просто виконаний у вигляді планети, але повторює її особливості в найдрібніших деталях і нюансах - можна розглянути кратори і місячні моря! Світильник місяць з пультом легко зафіксувати на стіні і з настанням сутінків вбудований детектор автоматично включає його. Ви можете милуватися чарівним і заспокійливим світлом маленької копії місяця, що знаходяться прямо у вашій кімнаті! Світильник місяць має пульт управління, за допомогою якого можна регулювати фази місяця. Що може бути більш дивно! Ви можете вибрати будь-яку з дванадцяти фаз, наприклад, повний місяць або півмісяць. Так само передбачений режим зміни фаз кожні 5 секунд за вашим бажанням.

  • При настанні сутінків, включається автоматично.
  • Міняти місячні фази можна як вручну, так і автоматично.
  • Самостійно вимикається після півгодини роботи (можна заснути, не вимикаючи світильник).
  • Пульт працює дальністю на 4 метри.
  • Легко кріпиться до стіни.
  • Діаметр світильника становить 26см.
  • Для роботи пристрою необхідно мати 4 батарейки типу АА і 2 батарейки типу ААА - для пульта;
  • Вага: 800 гр.

Інструкція по використанню:

  • Управління вручну: вмикання / вимикання - регулювання підсвічуванням кнопками ON / OFF на пульті;
  • Автоматичне управління - вмикання / вимикання - при мінімальному освітленні кімнати, підсвічування включиться автоматично на 30 хвилин, потім згасне;
  • Ручне управління: зміна місячних фаз на власний розсуд;
  • Автоматичне управління: Місячні фази змінюються автоматично з періодичністю в 5 секунд.

Світильник 12 місяців привнесе у ваш будинок атмосферу місячної ночі з її заспокійливим світлом. Після виснажливих буднів так важливо відпочити і отримати новий заряд сил. Релаксуючу дію світильника надасть сприятливий вплив на ваш емоційний стан, дозволить відволіктися від суєти. Це так само унікальний подарунок, який не може не сподобатися вашим рідним, друзям або колегам.

Тут можна побачити і придбати "МІСЯЦЬ"

Пориньте в диво самої загадкової планети!

Повний місяць або середній клас місяць?
А ви хотіли б стати власником місяця?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com