рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стати тією єдиною: як задовольнити чоловіка за знаком Зодіаку

У чоловіків є певні потреби у відносинах. І часто вони не говорять про них прямо. Але коли жінка не задовольняє партнера в повній мірі, він починає віддалятися. Як зрозуміти, що потрібно саме вашому чоловікові? У цьому вам допоможе астрологія. Дізнайтеся з нашої статті, як задовольнити чоловіка за знаком Зодіаку.
Кожній жінці хочеться стати тією єдиною для свого чоловіка. Давайте дізнаємося, що чекають від відносин представники різних знаків Зодіаку?
Овен
На вигляд - сильні, всередині - невпевнені хлопчаки. Нам здається, що Овна нічого не потрібно. Але вони шукають прийняття у своїх жінок. Ви повинні вселити йому, що він - унікальний і неповторний, а всі його недоліки - родзинки. У ліжку Овни шукають пристрасть і феєрверк емоцій. А їх найслабше місце - поцілунки.
Телець
Тельці шукають довіру. Ви повинні стати тією людиною, на якого можна покластися в будь-яких обставинах. Головне, прислухайтеся до вашого чоловіка Тельцю, він сам скаже про базові потреби. В сексі вони люблять довгі прелюдії і повільний процес.
Близнюки
Представники цього знака Зодіаку - балакучі. Вони шукають в своїй жінці гарного співрозмовника з гострим розумом. У ліжку вони очікують від партнерки спонтанності і новизни. Але врахуйте, всі його друзі будуть знати, що у вас відбувається за зачиненими дверима спальні.
Похмурі Раки шукають в другій половинці хорошого слухача. Вислухати і не засудити - головний навик, яким повинна володіти улюблена жінка чоловіка-Рака. У сексі Раки - невибагливі. Своїй партнерці вони повинні довіряти. Обожнюють чуттєві дотику.
Лев шукає похвали. Його друга половинка повинна вміти захоплюватися ним від маківки до п'ят. Натомість вона отримає щедрого, люблячого партнера. Чоловіки-Леви люблять вухами, не соромтеся їм нагадувати про всіх їх перевагах. У ліжку вони займаються самозамилуванням. Запропонуйте вашій половинці зняти весь процес на відео. Цей жест він оцінить сповна.
Діва
Педантичні Діви можуть бути занадто нав'язливі в стосунках. Вони будуть намагатися вирішити ваші проблеми і огорнути вас увагою з ніг до голови. Просто вони шукають подяки. У сексі вони люблять довгі прелюдії і ніжність. Вони - романтична натура і не люблять грубого інтиму.
ваги
Чоловіки-Терези - дуже невпевнені в собі, тому його друга половинка повинна стати своєрідним тилом в житті представника цього знака Зодіаку. Ви повинні вміти приймати його з усіма недоліками і перевагами. Інтимна близькість займає особливе місце в житті Терезів. Вони налаштовані на чуттєвий секс, але і не проти експериментувати.
Скорпіон
Мстиві Скорпіони абсолютно не переносять брехні і зрад. Тому єдине, що вони вимагають від другої половинки - чесності у всьому. У ліжку Скорпіони потребують експериментах. Вони не люблять одноманітності і нудного сексу.
Стрілець
Друга половинка у Стрільця повинні бути відкритою і легкої на підйом. Він не любить зануд. Якщо ви сповнені нових ідей і веселі - цього достатньо щоб чоловік Стрілець відчував себе поряд з вами комфортно. У ліжку Стрільці обожнюють експерименти. Запропонуйте вашому чоловікові урізноманітнити сексуальне життя. Йому це точно сподобається.
Козеріг
Чоловікові Козерогу потрібна серйозна жінка. Сам він налаштований дуже серйозно до життя. Їм не підходить вітряна дівчина і вже за вас він точно не буде вирішувати проблеми. Зате разом з Козерогами можна побудувати хороші відносини на рівних. У ліжку представник цього знака Зодіаку спочатку може бути закритим. Не тисніть на нього. Згодом він почне вам довіряти, і ви отримаєте дуже вірного коханця.
Водолій
Поруч з собою Водолій бачить сильну жінку. Ви повинні володіти особливим шармом щоб завжди утримувати увагу Водолія на собі. Борщі і прасовані брюки - це не те, що шукає Водолій в своїй другій половинці. У сексі вони люблять ініціативних жінок. Водолій не буде здійснювати сексуальних подвигів, якщо партнерка про це не попросить.
риби
Альтруїстичні Риби чекають такого ж благородства від своєї другої половинки. У партнерці вони шукають людину з великим серцем. Якщо ви готові піти на все заради любові з Рибами, вас оцінять по достоїнству. У ліжку представники цього знака Зодіаку - консервативні. Віддають перевагу спокійному сексу. Але заради коханої можуть піти і на експерименти.


Як зрозуміти, що потрібно саме вашому чоловікові?
Давайте дізнаємося, що чекають від відносин представники різних знаків Зодіаку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com