рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як облаштувати дитячу кімнату

  1. загальні рекомендації
  2. Що стосується меблів ...
  3. Особливості облаштування для однієї дитини
  4. Гніздечко для двох дітей
  5. маленьке простір
  6. На замітку

Для маленького чада хочеться зробити приміщення максимально комфортним і затишним, тому для дитячої вибирають саму теплу, світлу і сонячну кімнату. А ось як її обставити, потрібно ретельно продумати.

А ось як її обставити, потрібно ретельно продумати

загальні рекомендації

Кольори для оформлення кімнати повинні бути світлими, пастельними. Яскравий колір шпалер або фарби може психологічно тиснути на дитину, псувати йому настрій, викликати агресію. Але, в той же час, діти люблять незвичайні деталі, які звертають на себе увагу, тому варто зробити акцент в інтер'єрі барвистим килимом, оригінальним світильником або яскравими подушками.

При виборі шпалер, крім забарвлення, потрібно звернути увагу на малюнок. Маленьким діткам сподобаються герої мультфільмів на стінах, хлопчикам постарше - машини, кораблі, літаки, дівчаткам більше підійде романтичний стиль. На одну із стін можна наклеїти фотошпалери.

В якості підлогового покриття вибрати лінолеум, який легше вимивається. Для маленьких дітей можна зробити тепла підлога або м'який, постелити килим із зображенням улюбленого героя або квіткової галявини.

Штори повинні бути легкими з натуральних тканин. Бажано, щоб вони не були занадто масивними і не збирали пил. Забарвлення залежить від загального дизайну: з тваринами, квітами або просто однотонна.

Забарвлення залежить від загального дизайну: з тваринами, квітами або просто однотонна

У дитячій потрібно розставити все правильно, щоб було достатньо вільного простору для ігор і активного переміщення дитини. Всю кімнату слід розділити на зони: сну і відпочинку, ігор, робочу. Приклади можна подивитися на фото і запропоновані варіанти поділу приміщення скорегувати вже з урахуванням особливостей вашої кімнати.

Приклади можна подивитися на фото і запропоновані варіанти поділу приміщення скорегувати вже з урахуванням особливостей вашої кімнати

Що стосується меблів ...

Дитячі меблі повинна бути міцною, якісної, легко доступною для прибирання. Мінімалізм в предметах - ось чим потрібно керуватися в облаштуванні кімнати дитини. Головне, щоб в ній було ліжко, комод або шафа-купе, письмовий стіл (в залежності від віку). розставляти меблі краще уздовж стін, щоб центр кімнати був вільний.

Невеликий диван додає затишку в дитячу кімнату

При виборі зверніть увагу на її функціональність. Чудово, якщо ліжко буде обладнана внизу ящиком, стіл можна регулювати залежно від росту, а спортивний куточок трансформується з шафи-купе.

Основних правил в розташуванні меблів немає, але місце біля вікна краще залишити для столу, а ліжко поставити в протилежній стороні, щоб світло не заважало денному відпочинку.

Особливості облаштування для однієї дитини

У кімнаті для хлопчика можна встановити спортивний куточок: шведська стінка, підвісні кільця, канат або турнік. Це буде не тільки прекрасним способом витратити накопичену енергію, а й допоможе зміцнити фізичне здоров'я, а також буде сприяти розвитку здорового духу в молодому організмі.

Якщо ви хочете облаштувати дитячу в тематичному стилі, то добре підійде автомобільна, космічна або морська тематики. Враховуйте, що для хлопчиків важлива функціональність предметів, а не їх кількість і краса.

Враховуйте, що для хлопчиків важлива функціональність предметів, а не їх кількість і краса

Маленькі принцеси будуть прекрасно себе почувати в оточенні рюшів, балдахінів, як у справжньому казковому замку. Дівчинці в кімнату можна повісити дзеркало в красивому обрамленні або поставити маленьке трюмо.

В оформленні сучасного інтер'єру часто застосовується текстиль зі схожою або однаковою забарвленням. Для цього знадобиться придбати тканину з відповідним малюнком, якої драпіруються спинки стільців, ліжка, крісел, або застосувати її в якості балдахіна, штор, прикраси декоративних подушок.

Припадуть дівчаткам також за смаком полички, на яких можна розмістити м'які іграшки, ляльок, рамки з фото, скриньки з прикрасами та іншими дівочими дрібничками.

Присутність туалетного столика в інтер'єрі для дівчинки бажано вже з раннього віку

Гніздечко для двох дітей

Якщо в одній кімнаті будуть перебувати діти різної статі, то бажано розділити їх простору. Це можна зробити за допомогою кольорової гами, де різними роблять тільки стіни, наприклад, блакитні - для хлопчиків, рожеві - для дівчаток, або відокремити спальні місця перегородкою і зробити їх в різній тематиці.

Якщо кімната облаштовується в єдиному стилі, то перевагу краще віддати нейтральним відтінкам і темам (наприклад, тварини, рослини, природа). Місце для ігор також може бути загальним, тільки зберігати іграшки все-таки краще окремо.

Бувають випадки, коли ставити дві ліжечка - немає місця, тоді підійде двох'ярусна ліжко, яка часто забезпечена додатковими шухлядками для зберігання речей.

Якщо треба облаштувати кімнату для двох хлопчиків або дівчаток важливо для кожної дитини виділити власний простір. У дітей повинна бути можливість мати своє нехай крихітне, але особисте місце для усамітнення. При цьому в кімнаті важлива правильна організація освітлення. Якщо один вирішить почитати перед сном, то світ не повинен заважати іншій дитині відпочивати.

Якщо один вирішить почитати перед сном, то світ не повинен заважати іншій дитині відпочивати

облаштування дитячої для двох малят це постійний пошук компромісів. У дівчаток можуть бути різні смаки і переваги, в цьому випадку кімнату добре візуально розділити кольором, використовуючи прийом комбінування шпалер.

У кімнаті для хлопчиків неодмінно повинні бути присутніми хлоп'ячі атрибути (м'яч, спортивний куточок, настільні ігри).

У дитячої на двох письмовий стіл можна розташувати уздовж вікна. А щоб денне світло не заважав займатися, повісити легкі фіранки. Якщо дозволяє площа, то в кімнату дітей шкільного віку виберіть два ліжка горища з робочою зоною.

Письмовий стіл уздовж вікна для двох дітей

маленьке простір

Візуально збільшити невелику дитячу допоможуть правильні світлові рішення, дзеркала (наприклад, на шафу-купе) і багатофункціональна меблі. А вузьку кімнату можна візуально розширити за допомогою правильного вибору кольору для обробки стін.

Для двох дітей варто використовувати двоярусну ліжко або вибрати відповідну модель навіть для однієї дитини. Простір внизу може бути обладнано для гри або являти собою повноцінне робоче місце.

Простір внизу може бути обладнано для гри або являти собою повноцінне робоче місце

Хорошим виходом буде ліжко-комод, яка вмістить певну кількість речей або висувна конструкція. Це допоможе заощадити простір. Для зберігання іграшок можна використовувати «резервну» територію - під підвіконням, ліжком, столом, в кутах. Там завжди помістяться скриньки, коробочки, невеликі полки, які будуть дбайливо зберігати речі дитини і приберуть їх з-під ніг.

При обстановці маленької кімнатки вибирається більш вузька і висока меблі, віддається перевага вбудованим полицям або підвісним закритим шафок.

На замітку

Кілька порад, які допоможуть в облаштуванні дитячої кімнати:

  • всі предмети повинні бути практичні і безпечні: виключіть скляні дверцята, гострі кути, колючі деталі, забезпечте розетки;
  • кімната повинна бути максимально екологічно чистої, віддавайте перевагу натуральним тканинам, паперовим шпалерам, уникайте синтетичних матеріалів;
  • меблі повинна бути стійкою і міцною;
  • біля ліжка встановіть нічник, щоб дитина завжди міг самостійно включити собі світло;
  • не варто прикрашати або обставляти дитячу кімнату дорогими речами і предметами.

І найголовніше, обов'язково враховуйте вік, уподобання і смаки вашої дитини.

Фото: depositphotos.com/goceristeski, sveter, sveter, iriana88w, vladacanon, auriso, sveter, ttatty, poligonchik, love_is_love, Paha_L, scaliger, smuki, [email protected], fiphoto, MrHamster, antoha713, mak_nt

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com