рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що можна їсти дитині при блювоті і після неї? Дієта при блювоті

  1. при блювоті
  2. після блювоти
  3. харчування немовлят

Будь-яке захворювання передбачає свої обмеження і переваги в харчуванні, які називають дієтою. Особливо важливо дотримуватися її дітям, оскільки їх організм на шляху формування, і хвороби можуть спровокувати непоправні порушення в розвитку. Блювота - ознака абсолютно різних патологій, починаючи інфекціями і закінчуючи тепловим ударом , І зайнятися корекцією харчування при її наявності потрібно негайно. Вирішувати, що можна їсти дитині при блювоті, повинен лікар, оскільки все залежить від кожного конкретного випадку. Але деякі загальні принципи дотримуються завжди.

при блювоті

при блювоті

Якщо дитину нудить, а тим більше рве, є йому не захочеться. Не варто пропонувати їжу, а тим більше примушувати поїсти. Але тоді що є при блювоті дитині? Нічого, але потрібно пити достатньо води. Через зневоднення можливо підвищення ацетону . Гарні відвари ромашки або м'яти, які знижують відчуття нудоти і є протизапальними засобами. Водно-сольовий розчин сприяє відновленню кількості рідини і поживних речовин в організмі, тому пити його не просто показано, але обов'язково. Багато рекомендують слабкий солодкий чорний чай, але тут слід бути обережним. При деяких кишково-шлункових захворюваннях, а тим більше при діабеті, такий спосіб поповнення рідини та глюкози небезпечний.

Що можна їсти при блювоті дитині, якщо він дуже просить їсти? Варто обмежитися відваром з рисових круп або киселем. Більше нічого не можна.

Є при блювоті і проносі дитині категорично не можна - слід звернутися до лікаря і при необхідності промити шлунок і кишечник ( про пронос у однорічної дитини ).

після блювоти

після блювоти

Якщо порушення викликані хронічними захворюваннями, вирішувати, що можна їсти дитині після блювоти, повинен лікуючий лікар. У всіх інших випадках близько трьох днів варто дотримуватися строгих обмежень, дозволяючи їсти кожні 2.5-3 години невелику кількість їжі. Серед дозволених продуктів:

  • рідкі, добре розварені каші з рису, вівсянки і гречки;
  • киселі, особливо з чорниці, кизилу, чорної смородини;
  • галетное печиво або сухарики з білого хліба.

На другий-третій день можна ввести нежирні молочні продукти - сир, кефір , Йогурт, запропонувати овочевий суп без бобових. Вживання сирих овочів і фруктів, а також інших круп вводиться пізніше, поступово, починаючи з бананів . М'ясо куряче або з кролика, подрібнене. Підійдуть фрикадельки, парові котлети. Набагато складніше підібрати дієту того, хто переніс отруєння. В такому випадку триденні обмеження розтягуються не менше ніж на 2 тижні. Незважаючи на голод і капризи, порції повинні бути невеликими, їжа тільки варена і парена, на другому тижні - печена. У питво ввести лікувальні мінеральні води. М'ясні продукти можна потроху починати їсти на другому тижні. Вся їжа на цьому етапі повинна бути м'якою, подрібненої. Сухарики обов'язково розмочуються.

харчування немовлят

харчування немовлят

Що їсти немовляті після блювоти? Виключно материнське молоко. Через 2-3 дні можна поступово повертатися до підгодувати, починаючи з продуктів, які були введені не раніше двох тижнів тому. якщо дитина на штучному вигодовуванні , Доведеться ці дні замінити звичайний раціон рисовим відваром, поступово вводячи в нього знежирене молоко.

При поверненні до підгодувати, соки і сирі фрукти з овочами варто пропонувати в останню чергу, вся їжа повинна бути обов'язково перетертої. При будь-якому натяку на повернення проблем має слідувати термінове звернення до педіатра.

Важливо звернути увагу на переваги малюка. Що є дитині, повинен вирішувати він, але вибирати з дозволених продуктів. Тоді дієта буде переноситися психологічно легше, одужання почнеться швидше і активніше.

Але тоді що є при блювоті дитині?
Що можна їсти при блювоті дитині, якщо він дуже просить їсти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com