рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Наталя Земцова: Я шалено влюблива!

25-річна красуня з «Вісімдесятих» планує зайнятися бізнесом і купити горище

За серце чарівної брюнетки Інги з серіалу «Вісімдесяті» борються кілька молодих людей. У житті у виконавиці цієї ролі - акторки Наталі Земцова - траплялися різні любовні історії. Дівчина вважає, що без яскравих емоцій було б дуже нудно.

- Наталя, ваша героїня Інга - дівчина модна, любить яскраві вбрання. Поза знімальним майданчиком ви який одяг вибираєте?

- Так, костюми в «Вісімдесятих» чудові. Від них я просто балдію! Я б так в житті ходила, настільки все яскраве і незвичайне. Мені завжди подобався цей стиль, в моєму гардеробі багато речей, які могли б підійти для серіалу. Наприклад, я дуже ласа на смужку. Коли приходжу з магазину з пакетом, друзі завжди запитують: «Що там, ще одна смугаста майка?» І часто виявляється, що так воно і є.

- Якось ви казали, що, коли знімався перший сезон, ви принесли на майданчик мамине плаття, а на зйомки другого?

- Бабушкіну спідницю в складочку. Між іншим, до процесу віддання на серіал старих нарядів вже все мамині подруги підключені, дзвонять мені і питають, чи потрібні ще речі тих часів. Я завжди відповідаю: «Надсилайте!» До речі, в хід йдуть і сучасні речі. Одного разу реквізиторам сподобалася моя сумочка, яку я привезла з Кіпру, вона виглядає як чемоданчик. Намагалися навіть відібрати, але я обіцяла, що обов'язково буду приносити її на майданчик і не забуду будинку. Забудеш тут, коли у мене в цій сумці і ключі, і телефон, і все інше!

Забудеш тут, коли у мене в цій сумці і ключі, і телефон, і все інше

Актриса не боїться ніяких випробувань. Фото Ксенії Дорошевич

- Чула, ви вчитеся на вищих курсах дизайну при МАРХИ.Успішно освоюєте другу професію?

- Я стільки всього нового дізналася! Величезне задоволення отримала, коли нам викладали колористику і графіку. До мене вже ціла черга з друзів вишикувалася - просять, щоб зробила їм дизайн квартири. Я взагалі завжди щось переробляю, коли сама переїжджаю: наклеюю шпалери, вішаю нові картини.

- Свої?

- З усього, що було намальовано, у мене залишилася тільки одна, тому що зазвичай я їх дарую. Не виключаю, що в майбутньому моє захоплення може перетворитися в бізнес. Адже у нас така професія нестабільна: сьогодні є пропозиції, завтра - ні, і, щоб була можливість вибирати і не зніматися тільки заради грошей, потрібно мати додатковий дохід. Ідей багато, головне частіше себе питати, чого саме тобі хочеться.

- І чого вам найбільше хочеться?

- Зараз мені дуже хочеться навчитися писати! Звичайно, якщо мене замкнути на півроку в якомусь будинку і дати тільки ручку і стопку паперу, може бути, мене вистачить на роман. А поки я пишу тільки короткі нариси.

- Про кохання?

- Зрозуміло. А куди ж без цього ?! Тим більше, я шалено влюблива! І волію закохуватися так, щоб постраждати. Все, що зручно, тихо і спокійно, - не про мене. Ймовірно, моє життя було б набагато простіше, але ... Я завжди віддам перевагу нещасну і шалене кохання всім спокійним щасливим історіям. Випробування, в тому числі любовні, потрібні обов'язково, тому що інакше звідки брати емоції в нашій професії ?!

Випробування, в тому числі любовні, потрібні обов'язково, тому що інакше звідки брати емоції в нашій професії

Мама Олена - найкраща подруга

- Наташ, останнім часом у вас пропозицій в кіно багато.На що витрачаєте гроші з особливим задоволенням?

- Ніколи не шкодую грошей, витрачених на подорожі. Причому можу як оселитися в п'ятизірковому готелі, так і відправитися з наметом в ліс. Ще зовсім не шкода на фарби, які стоять зовсім не дешево. Ще я дуже люблю сумки - їх у мене о-о-дуже багато-о-о! А в цілому досить спокійно ставлюся до речей, але добре пам'ятаю момент, коли купила собі першу машину. Я сиділа за кермом, вчепившись в нього, тому що спочатку страшенно водила, і думала: «Господи, цю величезну залізяку я купила собі сама!» Мені відразу згадалися мамині слова: «Коли сама купиш собі машину, ти зрозумієш, який це кайф! »Це насправді так!

- Наступним кроком стане власна квартира?

- У Москві, звичайно, занебесні ціни, але я все одно мрію мати нехай зовсім маленьку, але свою квартиру. Я б із задоволенням викупила навіть чийсь горище і переробила його під себе. А потім, якщо все буде складатися добре, одного разу куплю квартиру побільше і переїду. Але ту, першу, не продам, а залишу в якості майстерні. Буду приїжджати туди і ховатися від світу.

Буду приїжджати туди і ховатися від світу

У Москві нещодавно пройшла персональна виставка Наташі «Котячий будинок». фото: Vk.com

Довідка

* Наталя Земцова народилася в 1987 році в Омську.

* У 2011 році закінчила СПбГАТІ.

* Знімалася у фільмах і серіалах «Голосу», «Любов на районі», «Моя шалена родина-2,« Справа слідчого Нікітіна »,« Випереджаючи постріл ».

Стрижка «під лева»

Нещодавно мама Наталі Земцова відкрила в Омську грумінг-салон, де стрижуть собак і кішок.

- Вона повісила на двері мою фотографію з якоюсь собачкою і дуже задоволена своєю витівкою, - посміхається актриса. - Винесла в цей салон з дому купу техніки і предметів інтер'єру. Мамин салон користується успіхом. До речі, хочу привести туди нашого білого кота Дениса. Але бабуся проти. Сподіваюся, що мені вдасться рано чи пізно настояти на тому, щоб його підстригли. У нього довга біла шерсть - він же сибіряк! - а у мене на котячу шерсть алергія. Але не чіпати цього кота я не можу! Тому чхаю, п'ю таблетки, чхаю знову і все одно його чіпаю. Думаю, ми з мамою домовимося і по-тихому зробимо йому стрижку «під лева»: залишимо пензлик на хвості і «гриву».

Поза знімальним майданчиком ви який одяг вибираєте?
Коли приходжу з магазину з пакетом, друзі завжди запитують: «Що там, ще одна смугаста майка?
Якось ви казали, що, коли знімався перший сезон, ви принесли на майданчик мамине плаття, а на зйомки другого?
Успішно освоюєте другу професію?
Свої?
І чого вам найбільше хочеться?
Про кохання?
А куди ж без цього ?
Випробування, в тому числі любовні, потрібні обов'язково, тому що інакше звідки брати емоції в нашій професії ?
На що витрачаєте гроші з особливим задоволенням?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com