рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Організація весілля, проведення весілля в Волгограді

  1. Наші молодята
  2. З чого починається підготовка до весілля?
  3. 2. Підбір місця для проведення весільного торжества
  4. 3. Оформлення залу для весільного торжества
  5. 4. Викуп нареченої
  6. 5. Ведучий на весілля
  7. 6. Стилізовані весілля
  8. 7. Зніміть це негайно! відеозйомка весілля
  9. Як вибрати відеограф:

Найкращі свята ті, що відбуваються всередині нас!

Зазвичай все казки закінчуються весіллям Зазвичай все казки закінчуються весіллям! Студія "Майстерня свят" візьме на себе всі турботи по організації весілля, і допоможе провести цю важливу подію так, що воно на все життя запам'ятається не тільки молодятам, а й гостям!

Отже, вирішено-граємо весілля! До речі, а ви не замислювалися, чому здавна на Русі кажуть саме "граємо весілля", а не проводимо? Правильно! Та тому, що весілля - це не нудне протокольний захід, а ціла гра, до якої залучено все молодята, гості, організатори весілля. І якщо ви затіяли грати весілля, так давайте її грати разом!

Як ви думаєте, що найголовніше на весіллі? Святкове застілля? Ні! Шикарний лімузин? Ні! Музика? Ведучий? Відеоператор? Ні! Ні! І ще раз ні! Найголовніше на весіллі - це настрій, почуття, погляди, емоції молодих! І коли ці почуття від молодят переходять до вас як, по ланцюжку, коли ви бачите сяючих від щастя два люблячих людини, два ніжних голубка, і коли у вас серце готове вирватися з грудей, дивлячись на цю зворушливу пару - у вас народжується прекрасне почуття - бажання свята!

Наші молодята

Віра і Дмитро

Овечкін Марія і Сергій

З чого починається підготовка до весілля?

1. Обговорюємо бюджет весілля і розставляємо пріоритети

По-перше, ви повинні визначитися зі своїми фінансовими можливостями! Звичайно всі батьки мріють про шикарне весілля для своїх улюблених чад (і щоб не гірше, ніж у Маші з Ванею з сусіднього будинку!), Але на жаль, не у всіх вистачає коштів зіграти весілля з таким розмахом, як у Принца Вільяма і Кейт Міддлтон! Тому наша порада, як досвідчених організаторів - розставити пріоритети, тобто що для вас найважливіше і цінне. Наприклад, для вас найважливіше - це дорогий престижний ресторан. Тоді ви починаєте розуміти, що грошей на хорошого фотографа, відеограф у вас вже не залишається, тому що весь бюджет у вас йде на те, щоб здивувати гостей заморськими стравами. А якщо ви цінитель якісного, гідного відеофільму, який вам захочеться знову і знову дивитися, через навіть десятиліття, і показувати своїм онукам, тоді варто запросити (нехай навіть дорогого) відеограф. Ви так само можете собі уявити, що під час вашого весілля на величезному екрані йде фільм про історію вашого кохання, яку для вас зняв відеоператор, а у ваших гостей сльози від розчулення, бо в цю мить все згадують свій перший поцілунок, перше кохання, і від цього стає світліше і тепліше ... напевно за це можна все віддати ... і ми точно впевнені, що на пам'яті все-таки економити не варто! А ось наприклад, на оформленні весільного кортежу ви вирішите заощадити (адже для вас не головне - живі квіти, привезені з Голландії, якими будуть викладені всі капоти автомобілів!), Таким чином можна скласти список справ і статті витрат з розцінками (з прайс-листом на весільні послуги можна ознайомитися нижче), виділяючи головне і другорядне! У підсумки у вас повинна вийти загальний кошторис вашої запланованого весілля!

2. Підбір місця для проведення весільного торжества

Наше агентство з задоволенням вам розповість, покаже і підбере місце для майбутнього торжества! Якщо на вашому весіллі очікується велика кількість гостей (тим більше з неосяжних куточків нашої країни), то розумніше зіграти весілля на турбазі. Тим самим у вас зважиться найголовніша проблема - де розмістити іногородніх родичів. Так само ми порадимо з особистого досвіду, які зали більш пристосовані для весільного торжества. Врахуйте, що крім смачної кухні, обслуговування на високому рівні, і красивого, урочистого інтер'єру, обов'язково береться до уваги освітлення залу! Повірте, якщо у вас буде проходити свято в напівпідвальному приміщенні з трьома лампочками, то бідному відеоператори доведеться закликати на допомогу всю свою фантазію і кмітливість, щоб зрозуміти, як же отримати хорошу, яскраву картинку для фільму.

3. Оформлення залу для весільного торжества

Отже, з місцем ви визначилися. Настав час подумати про створення святкової, вишуканою атмосфери залу, де буде проходити ваше весілля. Професійні дизайнери, з якими співпрацює наше агентство, прийдуть до вас на допомогу і запропонують все для оформлення залу. На зустрічі з вами вони вислухають всі ваші побажання, і покажуть величезну кількість своїх робіт, щоб вам було легше мати уявлення про весільному дизайні. Після внесеної передоплати, дизайнери починають працювати над вашим проектом. Фахівці обов'язково подивляться зал, щоб визначитися з колірною гамою, технічними можливостями залу і тоді вже представлять вам на вибір кілька ескізів оформлення залу! Як правило оформлення має на увазі використання різних фігур з повітряних кульок, драпірування тканинами, оформлення живими квітами, і створення милих весільних аксесуарів. Можна оформити весільні кортежі, зал, в одному стилі. Наприклад, ви вибираєте молочно-шоколадний колір, і тоді все, починаючи від серветки і закінчуючи бутоньєркою на піджаку нареченого, буде підпорядковано цій колірній гамі!

4. Викуп нареченої

Викуп нареченої за традицією готують подружки нареченої і гості з боку нареченої. Пам'ятайте, ваша мета - "наречений": "цільтеся", але не перетворюйте його на голого короля! Викуп - це не мета отримати якомога більшу кількість грошей з нареченого, це всього лише гра! викуп - це веселе, коротке, іскрометний уявлення, це підняття настрій на весь день! І від того, як пройде викуп, залежить настрій всіх гостей на весілля! За часом викуп повинен тривати не довше 15-ти хвилин! Сумно спостерігати іноді стомлююче видовище, коли на кожному прольоті 16-ти поверхового будинку, подружки, вже втомлені самі від свого сценарію, намагаються "витягнути" з нареченого таланти! Наше агентство пропонує вам цікаві, театралізовані викупи (ця послуга оплачується окремо). Це цілі проекти, де все продумано до дрібниць, починаючи від костюмів, сценарію, музичного оформлення і гри професійних акторів! Красиво і весело проходять викупи за участю персонажів з кінофільмів (мушкетери, пірати, гангстери) або цигани, східні красуні, гавайські дівчата і т.д. Кожен викуп повинен мати тему (наприклад, "У пошуках Скарби"), зав'язку дії (веселі і хитрі пірати зовсім не збираються просто так розлучитися з "скарбом" - нареченою!) І кульмінацію. Пам'ятайте - викуп проходить один раз, і потрібно точно потрапити в "десятку"!

5. Ведучий на весілля

У всьому світі будь-святкове застілля об'єднує і радує людей! Жодне свято, а тим більше весілля, не обходиться без розпорядника-тамади (ведучого)! Хто такий ведучий? Це людина, яка створює навколо себе свято, хто допомагає людям відпочити і повеселитися! Ведучий-це талант! Ведучий-це покликання! Ведучий-це мистецтво, мистецтво бути потрібним! Завдання ведучого на весіллі - не виконувати соло, а диригувати всіма гостями! Хороший ведучий повинен відчути публіку, зуміти її «розгойдати», а не «накачати»! Як вибрати ведучого на весілля? Які критерії необхідно врахувати? У нашому агентстві є відео-каталог провідних р Волгограда., З якими ми давно співпрацюємо, і в яких ми впевнені. Чим відрізняються провідні святкових заходів? У кожного ведучого є своя програма, свій стиль ведення, як у художників «свій почерк". Ви, звичайно, можете сказати, що у всіх один і той же, але повірте, один і той же весільний обряд або конкурс можна провести по-різному ! Кожен ведучий працює в парі зі своїм звукорежисером, і це правильно, т. к. вони один одного розуміють з півслова і не виникне ніяких пауз в їх роботі. При виборі ведучого, вам потрібно враховувати вікову категорію своїх дорогих гостей. Якщо на весілля запрошено в основному молодь, то варто зупинити свій вибір н а молодому провідному! В силу свого віку він буде з вами на «одній хвилі», йому легше зрозуміти настрій, «приколи» молодої аудиторії. Велике значення має особиста зустріч з ведучим. У цей момент у вас налагоджується контакт! Звертайте увагу на все: як людина виглядає зовні, вміння розмовляти, манера триматися, його особиста чарівність (адже його вам доведеться споглядати весь день). І якщо ви розумієте: «це той, кого ми шукали», тоді зупиняйте вибір на ньому!

6. Стилізовані весілля

Останнім часом стало дуже модним стилізовані весілля. Таке весілля більше підходить для тих, кому набрид стандартний сценарій весілля. Якщо ви хочете уславитися великими оригіналами, і щоб про ваше весілля говорили ще рік, тоді сміливо починайте підготовку до «такий» весіллі! Знайте, що стилізована весілля вимагає від вас і від нас ретельної підготовки, і як мінімум за півроку! Так само бажано всім гостям пояснити до чого їм готуватися. У запрошень листівках можна вказати тему весілля, з гумором написати програму і обов'язково дрес-код! (Наприклад, при собі мати бандану, пов'язку на око, чорну мітку і озброїтися ... веселим настроєм). Ви повинні чітко усвідомлювати, що всі ваші гості готові прийняти умови вашої гри, оцінити ваш гумор і бажання приколотися! Наприклад, якщо ви вирішили зробити виклик всім і влаштувати власне весілля в стилі «Замок графа Дракули», то батькам своїм і гостям ще можна якось все пояснити, а от бабуся вже точно не зрозуміє вашого вбрання, вовкулаків і холодних закусок з «кров'ю »! (Адже видовище не для людей зі слабкими нервами!). Або, якщо ви вирішили зробити весілля в стилі ХІХ століття, то варто поцікавитися, чи у всіх гостей є фраки, чи вміють вони танцювати котильйон або хоча б вальс? Ми можемо втілити будь-яку вашу ідею.

Пропонуємо можливі теми стилізованих весіль:

  • «Під небом Парижа»
  • «Світський раут»
  • «Королівський прийом»
  • "Аліса в країні чудес"
  • "Лицарський турнір"
  • «У пошуках Острова Скарбів»
  • «Весілля в ковбойському стилі» і т.д.

Яку б ви не взяли тему стилізованої весілля, за витратами вона істотна відрізняється від звичайного весілля! Адже тут належить попрацювати всій команді: режисерові, сценаристові, костюмерам, дизайнерам. І це вийде красиво в разі вкладення немаленькою суми грошей, інакше палацовий бал перетвориться в сумний фарс і пародію.

7. Зніміть це негайно! відеозйомка весілля

При підготовці до весілля урізати бюджет можна по будь-якими статтями витрат, крім однієї - зйомки! Тому, що спогади - безцінні, миті - неповторні, любов залишається в нас ...

Ти знову і знову вже вкотре переглядаєш свій весільний фільм і згадуєш найбільш хвилюючий, зворушливий день у своєму житті! "Ось я в красивому, весільному, повітряному плаття з квітами флердоранжа на мереживах, в білосніжній, що розвівається фаті ... а ще запах хмар квітучих яблунь, ледве помітна музика вітру ... А ось Він, такий смішний в цьому костюмі з метеликом, йде мені назустріч ... Ми біжимо по доріжці, взявшись за руки, під травневим дощем, і снігопад з квітів рожевої вишні, здається, не думав припинятися, і обсипав всю землю навколо! А це наш перший весільний танець ... Пелюстки троянд, кружляють над головою гостей, дотику музики, рук і губ, дотику тіл, двох сердець і ніжність ... як повноводна ріка, в якій ми тонули обидва ... Наші почуття, погляди, і нескінченне щастя, і тихе «я тебе люблю» ...

Що може бути цінніше і дорожче таких спогадів? В Європі є традиція - передавати весільний фільм, як сімейну реліквію, з покоління в покоління. Уявіть, що ваш весільний фільм потім будуть дивитися ваші діти, внуки, правнуки. Погодьтеся, що жодна фотографія не передасть тих щасливих хвилин, емоцій, переживань, ніжності і сліз, як кадри вашого фільму.

Кому можна довірити вашу історію? Другу ?! Відмінна ідея, але тільки ... для передачі «Сам собі режисер». Такий «відеооператор» як би між іншим буде знімати епізоди вашого весілля (адже його те саме можна зрозуміти - він прийшов відпочити і повеселитися!). Можна вибрати другий варіант - "аби був", в сенсі недорогий відеооператор (адже фільм все одно буде припадати пилом на полиці)! А є третій варіант, на наш погляд, найвдаліший - запросити професійного відеограф!

Як вибрати відеограф:

1. Обов'язково подивіться роботи декількох майстрів відеографії, щоб порівняти рівень зйомки і оцінити якість фільму. (Якщо з перших хвилин вас "зачепило", і ви відірватися не можете від фільму, ви "закохалися" в майстерність цієї людини, тоді сміливо зупиняйте вибір на ньому.)

2. Пам'ятайте, хороший видеограф не може коштувати дешево (та й не повинен)!

3. Професійний відеограф - це режисер-постановник вашого весільного фільму! Він обов'язково запропонує вам найбільш цікавий маршрут прогулянки. А якщо ви хочете відрізнитися від усіх, то чому б в цей день не влаштувати «Авторалі» за участю молодят і гостей - «уболівальників» прямо в день весілля! А може в цей день, ви будете стрибати з парашута, пускати мильні бульбашки на даху, або мчати на білосніжній яхті ... межі фантазії у справжнього майстра своєї справи немає!

4. Обов'язково обговоріть з відеографом всі деталі відеозйомки: з якого моменту він починає знімати, яке обладнання буде використовувати, скільки по часу буде робити ваш фільм, що ви отримаєте в кінцевому результаті (як правило, відеографії пропонують на вибір кілька пакетів послуг, які відрізняються вартістю).

5. Спробуйте вибрати час, щоб зустрітися з відеооператором! Розкажіть йому, які моменти весільного дня для вас будуть особливо дороги, яка музика вам підійде для вашого фільму, і що в цілому ви хочете від фільму!

Наша порада: щоб вийшов гарний весільний фільм, головне ваше бажання брати участь в створенні вашої історії кохання!

Прайс на весільні послуги студії «Майстерня Свят»


п / п

найменування послуги

Одиниця виміру

опис послуги

Вартість в руб.

1.

Робота ведучого на весіллі

6 - годинна програма

Проведення весілля: тости, ігри, конкурси

Від 12 000

2.

Робота DJ + професійна апаратура

6:00

озвучування заходи

4000

3.

Робота фотографа

1 годину

фотозйомка

2000

4.

Робота відеограф

Весільний день

Відеозйомка + монтаж відзнятого матеріалу

від 15000

5.

Танцювальні колективи

3 виходи

Виконання танцювальних номерів

від 6000

6.

Шоу гігантських мильних бульбашок

блок

Трюки з мильними бульбашками, «занурення» гостей на мильну бульбашку

6000

До речі, а ви не замислювалися, чому здавна на Русі кажуть саме "граємо весілля", а не проводимо?
Як ви думаєте, що найголовніше на весіллі?
Святкове застілля?
Шикарний лімузин?
Музика?
Ведучий?
Відеоператор?
Хто такий ведучий?
Як вибрати ведучого на весілля?
Які критерії необхідно врахувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com